×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 33 až 64 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Potrebujete posilniť erekciu? Žiadny problém, s touto vysoko kvalitnou erekčnou slučkou od Nexus to pôjde samo! Je nastaviteľná, takže sa nemusíte obávať, že by vám bola príliš veľká alebo malá a nasadzuje sa nielen na penis, ale aj na semenníky. Prispôsobte si pomocou guličiek „slide to fit“ stiahnutie a doprajte si dlhé vzrušenie a neopakovateľné vyvrcholenie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit Phospho - Vibračný krúžok svietiace v tme

    Značka Dorcel je najďalej zo všetkých, čo sa týka uspokojovania rôznych vášnivých potrieb. Aktuálne na trhu predstavuje novú kolekciu erotických pomôcok, ktoré sú vyrobené zo silikónu žiariaceho v tme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a tvaru presýpacích hodín predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu, a teda aj dlhšie milovanie. Jeho textúrovaná časť a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparentná

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Čierna

    Dva erekčné krúžky od celosvetovo obľúbenej značky Zizi, ktoré môžete použiť aj ako naťahovače semenníkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Tento premyslený krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Silný a parádne guľatý erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Tri-Ring Orange

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a hravému dizajnu s 3 tvormi predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Premyslený Magnum krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a odvážnemu dizajnu predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou a pevnosťou erekcie? Krúžok Hero z vás urobí sexuálneho hrdinu! Nasadzuje sa na penis alebo na semenníky a poskytuje mierny tlak, vďaka ktorému bude vaša erekcia silnejšia. Je príjemne mäkký na dotyk a pohodlný na nosenie. Navyše sa dá nastaviť, takže vám skvelo padne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Vylepšite si svoje milovanie! Tento mäkký a pružný vibračný krúžok bol navrhnutý tak, aby dokonale padol mužskému prirodzeniu, a zároveň vzrušujúco dráždil partnerkin klitoris pri milovaní. Vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je príjemný aj pre citlivé oblasti. Vyberte si z 5 vibračných funkcií a užite si blažené vrcholy spoločne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčkov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Krúžok na penis a zároveň na semenníky, vyzdobte sa ním! Možno ho pohodlne nastaviť a užívať si môžete aj jeho ohybnosť. Priemer krúžkov na semenníky je 3 cm a vyrobený je zo silikónu a ABS plastu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Sucker Black

    Pôsobivý erekčný krúžok od Mister B posunie vaše nádobíčko sexy dopredu. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Chcete si pre sex ešte viac užívať? Oba dva? Tak to jedine s týmto šikovným erekčným krúžkom! Obopne penis pri koreni, čím posilní a predĺži erekciu a znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Hodvábna silikónová vrúbkovaná časť sa bude utierať o klitoris a dráždiť ho úchvatnými vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných vzorov a vychutnajte si spoločne bezkonkurenčné pocity.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Cradle Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento dvojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Jedinečný doplnok na vaše mužstvo! Séria kovových krúžkov v koženom postroji s koncovým krúžkom za semenníky s ďalšími piatimi krúžkami, ktoré sa rozpestrú po penise. Ozdobte sa a kochajte sa sexi vzhľadom vašej pýchy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Extra Large

    Sexy krúžok pre svôdny vzhľad, ale aj dlhú a pevnú erekciu! Vyrobený je z extrémne ľahkej a kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorú môžete kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Je tak veľmi odolný a už teraz je jasné, že vám vydržia dlhé roky. Maximalizujte svoj výkon v ložnici a vybavte sa pohľadným krúžkom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Chcete si spríjemniť milovanie? Skúste to s vibračným krúžkom! Tento Rabiit disponuje šikovným mini vibrátorom s jednou omamnou vibračnou rýchlosťou. Vyrobený je zo silikónu, ktorý je príjemne flexibilný, hebký na dotyk a pohodlný na nosenie. Nechajte ušká, aby sa dotýkali vášho klitorisu a vibráciami vás privádzali k šialenstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovšia kolekcia hračiek pre vašich vtáčikov od Mister B! Tento vysoko kvalitný krúžok z flexibilného a pohodlného TPR môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi, napríklad ako erekčný krúžok alebo ako naťahovač semenníkov. Bol vyrobený v Európe a istotne sa z neho stane váš obľúbený doplnok na penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže nielen zdvihnúť sebavedomie, ale tiež vám to dopraje tie najlepšie pocity? Big OX je tu! Jeho dômyselná šírka poriadne uchopí vašu výbavu a materiál PLUS+SILICONE vás jednoducho dostane, pretože je pružný, hladký a mäkký. Užite si pohodlie a sexi vzhľad!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorému nepôjde odolať? Tento v štýle králika je ten pravý! Účinne obopne penis, čím posilní a predĺži erekciu, ktorá bude ešte tvrdšia. Hodvábne hebký silikón sa bude utierať o klitoris a láskať ho intenzívnymi vibráciami. Vyberte si z 10 vibračných režimov a radujte sa zo spoločnej slasti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Chceli by ste dlhšiu a tvrdšiu erekciu, intenzívnejšie orgazmy a k tomu všetkému ešte extra stimuláciu? To všetko môžete mať s krúžkom od Boners. Je vyrobený z mäkkého silikónu a ukrýva v sebe dve ocelové časti pre zmyselné dráždenie. Je z mäkkého silikónu, tkaže je úžasne pružný a stačí si ho nasadiť, aby boli vaše priania splnené!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Medium

    Sexy krúžok pre svôdny vzhľad, ale aj dlhú a pevnú erekciu! Vyrobený je z extrémne ľahkej a kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorú môžete kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Je tak veľmi odolný a už teraz je jasné, že vám vydržia dlhé roky. Maximalizujte svoj výkon v ložnici a vybavte sa pohľadným krúžkom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Hravý All Star krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.