×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 65 až 92 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys 4in1 Cock Rings 2 pack

    Viac ako len krúžok na penis, toto je vaša dokonalá opora pre dlhý a perfektný sex! Dvojica erekčných krúžkov 4v1 od You2Toys vám pomôže na oddialenie vyvrcholenia, a navyše existuje mnoho spôsobov, ako krúžky nosiť. Nasaďte si ich na penis, k žaluďa alebo napríklad okolo semenníkov!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Driade Triple Ring for Men Silicone

    Značka Toro, ktorá sa zameriava na sexuálne pomôcky pre mužov, práve prichádza s týmto efektívnym trojitým krúžkom na penis. Tvoria ho 3 mäkké a flexibilné silikónové krúžky, ktoré sú mimoriadne pohodlné. Padne všetkým typom penisu bez ohľadu na veľkosť alebo tvar, vyskúšajte ho tiež a radujte sa z pevnejšej erekcie a intenzívnejších orgazmov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to vibračný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si jeho vibrácie v páre!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Twofold Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento dvojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dech vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Stacker Rings 2-Pack Black

    Hľadáte kvalitný krúžok na penis alebo semenníky? Táto dvojica 2 erekčných krúžkov sa hodí tam aj tam a môžete nosiť obaja naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú vyrobené z vysoko kvalitného liquid silikónu, ktorý je príjemne pružný a vysoko komfortný na nosenie, tak ich doprajte svojmu penisu!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Threefold Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento trojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Power Rings Maximus 55 Black

    Potrebujete nabrať trochu sily? S týmto erekčným krúžkom od Bathmate to pôjde samo! Zlepší vašu erekciu aj výdrž a nachystá vám omamne intenzívne orgazmy. Umiestnite ho pod semenníky a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gélu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid Lifesaver Cockring

    Chýba vám k spokojnému životu pevná a dlhotrvajúca erekcia? S týmto krúžkom sa môžete všetko zmeniť a vy si môžete naplno užívať dlhé vzrušujúce milovanie. Je vyrobený z hladkého mäkkého silikónu, takže je skvele pružný, ale zároveň si zachováva svoj pôvodný tvar. Posilnite ním svoju erekciu a vychutnávajte si všetky príjemné zážitky bez obáv z predčasného vyvrcholenia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Chcete optimalizovať svoj výkon a príjemné zážitky? S tým všetkým vám pomôže tento šikovný silikónový krúžok z dielne Doc Johnsona. Je extrémne pružný, takže padne všetkým veľkostiam a nosiť ho môžete okolo penisu alebo okolo semenníkov. Doprajte si dlhotrvajúcu erekciu a vychutnajte si maximálne príjemné vrcholy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Dickin Donuts Silicone Donut Cock Ring Pink

    Tiež zbožňujete erotické hračky, ktoré sú rozkošné a na zožratie? Tento Donut vás dostane na prvý pohľad aj dotyk. Je to hebký a pružný koláčik, po ktorom priberie len váš penis, pretože účinne posilní jeho erekciu, výdrž a zintenzívni vyvrcholenie. Takže sa tešte na príjemné zovretie aj výbušné potešenie!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Power Rings Maximus 45 Black

    Potrebujete nabrať trochu sily? S týmto erekčným krúžkom od Bathmate to pôjde samo! Zlepší vašu erekciu aj výdrž a nachystá vám omamne intenzívne orgazmy. Umiestnite ho pod semenníky a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gélu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark 2 pcs Cock Ring Set

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmito erekčnými krúžkami. Každý z nich má inú veľkosť, sú vyrobené z pružného silikónu a zaistíte si s nimi dlhotrvajúcu a pevnú erekciu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Black

    Aký by bol váš život, keby vaša erekcia bola dlhotrvajúca a pevná? Teraz tieto predstavy o harmonickom a spokojnom žití i milovaní môžete premeniť na skutočnosť, a to vďaka tomuto silikónovému pohodlnému erekčnému krúžku. Je príjemne pružný a pohodlný na penise a jeho nosením si zaistíte pevnú erekciu a kontrolu nad predčasným vyvrcholením, tak si to nechajte páčiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Black-Yellow

    Aký by bol váš život, keby vaša erekcia bola dlhotrvajúca a pevná? Teraz tieto predstavy o harmonickom a spokojnom žití i milovaní môžete premeniť na skutočnosť, a to vďaka tomuto silikónovému pohodlnému erekčnému kruhu. Je príjemne pružný a pohodlný na penisu a jeho nošením si zaistíte pevnú erekciu a kontrolu nad predčasným vyvrcholením, tak si to nechajte páčiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Tire Cockring Glow Green

    Chcete si dopriať dlhú a pevnú erekciu? S týmto erekčným krúžkom nielen že predĺžite svoje milovanie, ale tiež mu dodáte zvodnú žiaru. Design pneumatiky zaisťuje pohodlné padnutie a pevné sevretie a mäkký silikónový materiál je úžasne príjemný, takže sa môžete tešiť na príjemné nosenie. Zlepšite svoj výkon a doprajte si sexuálny život plný spokojnosti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Large

    Sexi krúžok pre zvodný vzhľad, ale aj dlhú a pevnú erekciu! Vyrobený je z extrémne ľahkej a kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorú môžete kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Je tak veľmi odolný a už teraz je jasné, že vám vydržia dlhé roky. Maximalizujte svoj výkon v spálni a vybavte sa pohľadným krúžkom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Ready Rings 2-Pack Glow

    Hľadáte kvalitné a zábavné erekčné krúžky? Tieto od Sport Fucker splní vaše požiadavky! Sú totiž vyrobené z vysoko kvalitného mäkkého liquid silikónu, ktorý je skvele hebký na dotyk a tiež flexibilný. A čo viac? Po nasvietení neuveriteľne žiari v tme! Vďaka úzkej šírke sa hodí aj na dlhodobé nosenie, tak hurá do toho.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vibrating C-Ring Black

    Výkonný, jednoduchý a efektívny! Tento vibračný erekčný krúžok je vyrobený z mäkkého a pružného silikónu a má odnímateľný mini vibrátor, ktorý bude pri sexe zmyselne tešiť klitoris. Krúžok vám zároveň pomôže posilniť a predĺžiť erekciu a vás tak čaká večer plný vzájomnej slasti!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O 4T Bullet Grape

    Hľadáte malý, šikovný a univerzálny mini vibrátor pre rozmanité potešenie? Tento od Screaming O vás rozhodne prekvapí svojou silou! Má 5 rôznych vibračných rýchlostí a 1 pulzný vzor. Hodí sa na cesty, domáce použitie aj akékoľvek iné príležitosti. Jeho hodvábne hebký povrch si zamiluje každý a ekologické balenie šetrí životné prostredie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O 4B Bullet Strawberry

    Hľadáte malý, šikovný a univerzálny mini vibrátor pre rozmanité potešenie? Tento od Screaming O vás rozhodne prekvapí svojou silou! Má 5 rôznych vibračných rýchlostí a 1 pulzný vzor. Hodí sa na cesty, domáce použitie aj akékoľvek iné príležitosti. Jeho hedvábne hebký povrch si zamiluje každý a ekologické balenie šetrí životné prostredie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Big O Cockring Glow Green-Black

    Aký by bol váš život, keby vaša erekcia bola dlhotrvajúca a pevná? Teraz tieto predstavy o harmonickom a spokojnom žití i milovaní môžete premeniť na skutočnosť, a to vďaka tomuto silikónovému pohodlnému erekčnému krúžku, ktorý navyše svieti v tme. Je príjemne pružný a pohodlný na penise a jeho nosením si zaistíte pevnú erekciu a kontrolu nad predčasným vyvrcholením, tak si to nechajte páčiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 4in1 Pleasure Toy Skin

    Popisok pripravujeme.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Rock Solid The Tire Cockring Glow Blue

    Chcete si dopriať dlhú a pevnú erekciu? S týmto erekčným krúžkom nielen že predĺžite svoje milovanie, ale tiež mu dodáte zvodnú žiaru. Dizajn pneumatiky zaisťuje pohodlné padnutie a pevné zovretie a mäkký silikónový materiál je úžasne príjemný, takže sa môžete tešiť na príjemné nosenie. Zlepšite svoj výkon a doprajte si sexuálny život plný spokojnosti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Trine Steel C-Ring Collection Silver

    V jednoduchosti je krása, čo dokazuje aj táto sada účinných erekčných krúžkov z luxusného oceľového materiálu. Sú rovnako elegantné ako prísne. Jednoducho ich navlečte na penis ako pomyselnú svätožiaru a užite si potešenie, ktoré s nimi zažijete.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Hybrid Silicone Covered Metal Cock Ring 35mm

    Hľadáte niečo silnejšie než len obyčajný erekčný krúžok? Tento oceľovo-silikónový Kink krúžok predstavuje dokonalú rovnováhu medzi tvrdosťou a mäkkosťou. Vnútorný oceľ je do tvaru písmena C, teda otvorená a v kombinácii s flexibilným silikónom umožňuje mierne roztiahnutie. Podporte svoju erekciu efektívnym spôsobom!

    26,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Metallic Red

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ňou nastavíte podľa svojich požiadavkách vďaka posuvnej časti. Manipukácia s ňou je veľmi jednoduché a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemná. Objavte dynamické pôžitky!

    22,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Rebel Cock Strap with Ball Stretcher

    Mierne natiahnutie semenníkov a väčšia výdrž! Táto ozdoba na penis nielen posilní vašu erekciu, ale tiež zintenzívni vyvrcholenie a v neposlednom rade bude vyzerať úplne skvelo. Ľahko sa nasadzuje, pretože disponuje patentkami, ktoré si upravíte podľa vlastných potrieb.

    22,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Size Matters Endurance Penis Ring Set Clear

    Snívate o väčšej výdrži? A viete, že zvýšiť ju je vlastne veľmi ľahké? Nasaďte si jeden z krúžkov z tejto sady, na výber dostanete hneď zo 4 veľkostí. Krúžky sú vyrobené z pružného TPR materiálu, ktorý je odolný a má dlhú životnosť. Veľkou výhodou je, že krúžky majú úchytky pre ľahké uchopenie, tak sa ich chopte, nasaďte a užite si predĺženú jazdu.

    22,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 92 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.