×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 97 až 128 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Hojdacia zábava, zmyselné búchanie a vibrácie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať a vibrovať v takom rytme, aký si vyberiete. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris, na ktorý vrúbkovaná časť perfektne zacieli. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Prizvite si tento vibračný krúžok na milovanie a radujte sa zo vzrušujúcich vibrácií aj silnejšej a dlhšej erekcie! Disponuje vibračným králikom, ktorý bude dráždiť, ako penis a klitoris a na vás dosť možno čakajú aj spoločné orgazmy. Nechajte si to páčiť, bude to narastú.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Fenda Vibrating Ring with Licking Tongue and Remote Control 3 Motors Purple

    Hľadáte perfektného adepta na vašu novú obľúbenú erotickú hračku? Predstavujeme vám Fendu, multifunkčnú pomôcku z rodiny Action. Prečo multifunkčné? Má totiž mnoho možností, ako sa s ňou pohrať. Je to vibračný krúžok a olizovač klitorisu zároveň. Račte sa zoznámiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Hľadáte spoľahlivý krúžok pre pevnejšiu a dlhšiu erekciu? Tento erekčný krúžok od Dorcel vás nesklame! Vyrobený je zo super hladkého a príjemného silikónu a hodí sa pre všetky veľkosti. Ukrýva v sebe 3 kovové časti, vďaka ktorým je ešte účinnejší, pretože penis poriadne stiahne a vaše erekcia bude trvať dlhšie a zároveň budete príjemne stimulovaný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Pre vzrušujúcu a rozmanitú predohru! Tento párový vibrátor od Couples Choice disponuje vstavaným erekčným krúžkom a pohyblivými ramenami. Ukrýva v sebe hneď 3 motory (jeden v prostrednej časti a potom v každom ramene jeden), ktoré vám ponúknu 10 vibračných režimov o 3 rýchlostiach. Tak sa chopte diaľkového ovládača a skúste tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue C-Ring Cock Ring Set 3 pack

    Trojica luxusných silikónových erekčných krúžkov pre tú najlepšiu a najdlhšiu erekciu! 3 rôzne veľkosti vám doprajú možnosť kombinovania a experimentovanie s rôznymi pocitmi. Je to perfektná sada pre každého muža, ktorý chce pracovať na svojom vzrušení a užívať si nielen dlhú erekciu, ale aj tie najintenzívnejšie orgazmy!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o maximálnej blaženosti? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa za semenníky a na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! TIeto análne koráliky sú dômyselne prepojené s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, kedy sa koráliky uvelebia vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dvojitý vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Vďaka svojej dvojitej konštrukcii krúžkov bude skvele držať, a navyše pri tom ešte podporí a posilní erekciu. Jeho vibračná časť je vybavená šikovným ramienkom, ktoré bude vibráciami kmitať na klitoris. Chopte sa ovládače a vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií a hodí sa ako pre začiatočníkov, tak aj pre erotických expertov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Chcete sa svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho počas milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi je nádherný a šikovný vibračný krúžok, ktorý sa stane vašim obľúbeným spoločníkom pri milovaní. Vyrobený je z úžasne mäkkého silikónu a je tak skvele pružný. Ponúkne vám 3 vibračné rýchlosti a 7 vibračných rytmov od jemných až po ohnivé. Navlečte ho na penis a užívajte si vibrácie spoločne!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Magnetic 38mm Ring

    Zintenzívnite pocity z každého dotyku alebo prieniku! Tento krúžok na penis sa skladá z dvoch ocelových kusov, ktoré sa spoja pomocou silných magnetov a vytvoria pevný kruh. Stiahne vás penis a posilní a podporie tak vašu erekciu. Zároveň zvýši citlivosť a intenzitu všetkých príjemných pocitov, tak si to nechajte páčiť!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií, duálne krúžky posilnia a podporia erekciu a roztomilý motýľ neminie svoj cieľ.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    Stal sa vašou obľúbenou erotickou výbavou Balldo Starter Set? V tom prípade vám možno prijde vhod aj tento Single Spacer Ring, ktorý je skvele mäkký, pretože je vyrobený z kvalitného, a hlavne pružného silikónu. Kombinujte ho, ako chcete alebo ho používajte ako náhradný kruh.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Space Blue

    Extra veľký a extra mäkký trojkrúžok na penis a varlaty! Získate s ním sexy tvar a mäsitejšiu hrúbku, pretože je oveľa väčšia ako jeho predchodca. Vyrobený je z úžasne mäkkého a pružného materiálu, ktorý bude penisu aj semenníkom super príjemný a bude držať na svojom mieste! Užite si ešte väčšie vydutie a viac slasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit The XPlay 6/9/12" Ultra Wrap Ring 3 Pack

    Hľadáte taký krúžok, ktorý vám padne za všetkých okolností? Je na čase prestať hľadať jeden, ale svoje potešenie zveriť sade, s ktorou budete mať vždy možnosť voľby. Táto trojica krúžkov od Perfect Fit vás poteší ultra pružným materiálom SilaSkin a ponúkne vám nekonečne veľa zábavných a kreatívnych spôsobov, ako krúžky nosiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pokiaľ chcete zosilniť intenzitu stimulácie pri milovaní, a ešte podporiť a posilniť erekciu, nie je nič jednoduchšie ako si prizvať vibračný erekčný krúžok! Tento od Malesation sa pyšný super mäkkým a pružným silikónovým materiálom a tiež silným vibračným motorom s 10 výkonnými funkciami na stimuláciu klitoris alebo semenníkov. Nasaďte krúžok na penis a zaháknite ho aj za semenníky, bude držať na svojom mieste aj pri divokejších hrátkach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Jewelled Golden Donut Cockring 50mm

    Milujete šperky? A čo hovoríte na ten skvost zlatej farby? Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a zdobí ho pôvabný drahokam, ktorý sa leskne až oči prechádzajú. Vďaka oválnemu prierezu sa ľahko nasadzuje a samozrejme plní svoju funkciu - posilňuje a predĺžuje erekciu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Baller Ring Black

    Milujete hrátky so semenníkmi? Jedine s týmto naťahovačom Baller objavíte ešte lákavejšie pocity. Vyrobený je zo zamatovo hladkého silikónového materiálu, ktorý je príjemný pokožke a zaistí pohodlné nosenie. Jeho ergonomický dizajn bude načúvať vášmu telu a dobre vám s ním bude počas sólo hier aj v páre!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Plow Cockring Blueballs

    Chcete podporiť svoje mužstvo? Nasaďte si naň tento silikónový krúžok Plow, ktorý vašu pýchu zmyselne vytlačí dopredu. Vysoko kvalitný silikón Pure Platinum je mäkký a príjemný a dômyselne hrubý a predĺžená "pera" spočinie za vašimi semenníkmi a vytvorí sexi guľku. Vyskúšajte Plow a už ho nebude chcieť dať dole!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Hojdacia zábava a zmyselné búchanie! Tento krúžok je vybavený semenníkmi, ktoré sa budú pri vašich prírazoch zmyselne pohubovať. Pôsobia úplne realisticky, pretože sú vyrobené za silikónového materiálu a vo vnútri sú pevné, zatiaľ čo na povrchu príjemne mäkké. Ukrývajú v sebe 2 zaviažu v tvare guličky a príjemne vás pri akcii popleskajú.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Stretch C-Ring 50 Pieces

    Ukážte svojej drahej polovičke, koľko ste toho schopní vydržať! Tieto veľmi pružné krúžky sú jednoduchým a zvodným doplnkom, ktorý účinne predĺži vaše milostné šantenie a zosilní vaše vyvrcholenie. Krúžky sa hodia takmer pre všetky veľkosti, v balení ich nájdete hneď 50 kusov v rôznych farbách.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Spire Vibrating Liquid Silicone Ring Black

    Senzačné potešenie pre vás oboch? Áno, s týmto vibračným erekčným krúžkom vám nebude nič chýbať. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu a príjemne stiahne penis, čím podporí a posilní erekciu. Potom už bude stačiť len pustiť vibrácie a nechať ich, aby pri sexe zmyselne dráždili klitoris.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Black

    Extra veľký a extra mäkký trojkrúžok na penis a varlaty! Získate s ním sexy tvar a mäsitejšiu hrúbku, pretože je oveľa väčšia ako jeho predchodca. Vyrobený je z úžasne mäkkého a pružného materiálu, ktorý bude penisu aj semenníkom super príjemný a bude držať na svojom mieste! Užite si ešte väčšie vydutie a viac slasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Clear

    BIG-D je super pružný kroužok z mäkkého gumového flexTPR materiálu. Je dostatočne veľký na to, aby pohodlne obopol váš penis a varlaty a vytvoril tak D vzhľad a pocit! Big-D má špeciálne „chápadlá“, ktoré zaistia ešte väčšiu tvrdosť vášho prirodzenia, tak to vyskúšajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Muscle Ring Black

    Rozhodne najpohodlnejší erekčný krúžok na trhu! Muscle Ring od Sport Fucker je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je dostatočne hrubý, ale nie príliš, takže sa nezarezáva do kože. Je široký, silný a teda objemný. Slová nestačia, tento krúžok musíte vyskúšať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Orange

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 45 Vibe Black

    Otestujte hranice svojej slasti s týmto vibračným krúžkom od Bathmate! Ponúkne vám 10 vibračných vzorov pre tie najlepšie vzrušujúce pocity. Umiestnite ho pod varlata a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gelu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.