×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné a erekčné krúžky

Položky 129 až 160 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií, duálne krúžky posilnia a podporia erekciu a predĺžená časť s dráždivou textúrou neminie svoj cieľ.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Jewelled Golden Donut Cockring 45mm

    Milujete šperky? A čo hovoríte na ten skvost zlatej farby? Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a zdobí ho pôvabný drahokam, ktorý sa leskne až oči prechádzajú. Vďaka oválnemu prierezu sa ľahko nasadzuje a samozrejme plní svoju funkciu - posilňuje a predĺžuje erekciu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Peacock

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Magnetic 33mm Ring

    Zintenzívnite pocity z každého dotyku alebo prieniku! Tento krúžok na penis sa skladá z dvoch oceľových kusov, ktoré sa spoja pomocou silných magnetov a vytvoria pevný kruh. Stiahne vás penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Zároveň zvýši citlivosť a intenzitu všetkých príjemných pocitov, tak si to nechajte páčiť!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Black

    BIG-D je super pružný krúžok z mäkkého gumového flexTPR materiálu. Je dostatočne veľký na to, aby pohodlne obopol váš penis a semenníky a vytvoril tak D vzhľad a pocit! Big-D má špeciálne „chápadlá“, ktoré zaistia ešte väčšiu tvrdosť vášho prirodzenia, tak to vyskúšajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o niečom viac? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    Svieži a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete najviac potrebovať. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné  užitočným a ozdobte i vyzbrojte svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Brutus Big Bulge Hypersoft Silicone Cockring Set

    Chcete silnú a dlhotrvajúcu erekciu? Táto sada super mäkkých silikónových krúžkov vám ju dopraje! Krúžky sú skvele pružné a veľmi príjemné na dotyk. Každý z nich má inú veľkosť, takže si vždy budete môcť vybrať, alebo ich pokojne môžete nosiť hneď niekoľko naraz!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    Stal sa vašou obľúbenou erotickou výbavou Balldo Starter Set? V tom prípade vám možno príde vhod aj tento Single Spacer Ring, ktorý je skvele mäkký, pretože je vyrobený z kvalitného, a hlavne pružného silikónu. Kombinujte ho, ako chcete alebo ho používajte ako náhradný krúžok.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Dylan Cock Ring Rechageable 10 Speed Waterproof Purple

    Tento vibračný krúžok sa okamžite stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou! Ukrýva v sebe vibračný motor so schopnosťou 10 vibračných režimov, ktorými bude láskať klitoris a pridávať tak milovaniu žiadanú vonkajšiu stimuláciu. Okrem toho objíme penis a podporí jeho erekciu. Vychutnajte si dotyk kvalitného hebkého silikónu a užite si to najlepšie milovanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O 4B Ohare Grape

    Ste pripravení na to, že váš sex zmení na nepoznanie? Ak áno, nie je na čo čakať a vybavte sa týmto efektívnym vibračným krúžkom na penis. Má mäkké ohybné ušká, ktoré sa budú venovať klitorisu a dráždiť ho až k orgazmickému zblázneniu. Zároveň sa krúžok vďaka svojej pružnosti príjemne nosí a vďaka svojmu dvojitému prevedeniu pekne drží na mieste. Držte si klobúky, najlepší sex vášho života je na dosah!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií a strategicky umiestnený textúrovaný povrch pre perfektné potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Cockring & Ball Stimulator Blue

    Je dlhšia a tvrdšia erekcia presne to, čo aktuálne potrebujete? Vyskúšajte tento jedinečný krúžok, ktorý sa nasadzuje na základňu penisu v ochabnutom stave tak, že vyčnievajúce časti smerujú smerom k semenníkom. Akonáhle penis začne dosahovať erekciu, krúžok ho stiahne a zníži prietok krvi, čo vedie k intenzívnejším pocitom a orgazmom. Pridajte aj 10 vibračných režimov a vychutnajte si dvojitú stimuláciu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Chcete si spestriť milovanie? S týmto krúžkom to bude ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Nasadzuje sa na penis a pomocou tlačidla v ňom aktivujete jeden z 10 vibračných režimov. Krúžok podporí a posilní erekciu svojho nositeľa a vibráciami bude dráždiť penis aj klitoris. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Triple Donut Ring Transparent

    Trojitá hrozba alebo trojité potešenie? 3 super mäkké, pružné a prepojené krúžky pre nekonečno možností použitia a vzrušenia! Triple Stack je všestranný doplnok pre rôznorodé potešenie. Vyrobený je zo špeciálneho super mäkkého materiálu SilaSkin, ktorý je zamatovo hebký a ponúkne vám jemné stiahnutie. Noste jeden, dva alebo všetky tri, vaša kreativita nepozná medze!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Yellow

    Sviei a mäkký krúžok na penis pre všetkých, ktorí túžia po dlhotrvajúcej erekcii. Je báječne hladký a úžasne príjemný. Priľne k vášmu telu a zostane presne tam, kde ho budete potrebovať najviac. Jeho veľkosť je ideálna pre všetkých, tak neváhajte, spojte príjemné s užitočným a ozdobte, aj vyzbrojte ním svoje mužstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Minimalistický vibračný krúžok na perfektné zacielenie na klitoris! Vyrobený je z hebkého a pružného, avšak pevného silikónu, takže sa pohodlne uvelebí na penise a predĺži a posilní jeho erekciu. Potom pridáte vibrácie a začnete sa vzrušivo milovať. Ako to dopadne? Tipujeme, že spoločným vyvrcholením!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Vibe Edge Black

    Urobte zo všednej noci noc, na ktorú nikdy nezabudnete. Vibe Edge vám aj vášmu náprotivku ponúkne ešte viac vzrušenia. Vďaka technológii Vibe Bullet si budete môcť vybrať z 10 úžasných vibračných režimov ten pravý, ktorý bude zodpovedať intenzite a vašej nálade. Umiestnite krúžok na penis a radujte sa z toho, ako je ešte tvrdšie, potom pridajte vibrácie a podľahnite vášni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Orgasm Enhancer Purple

    Chcete maximalizovať svoje potešenie? Tak v tom prípade budete potrebovať tento vibračný krúžok s dvoma motormi! Pevne drží na penise a poskytuje kontaktnú stimuláciu viacerým miestam ako bežné krúžky. Vyrobený z kvalitného a pružného silikónu, ktorý stiahne penis a predĺži jeho výdrž a na výber vám dá z 12 vibračných funkcií, ktoré si budú užívať ona aj on!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Stainless Steel Magnetic Ring 14mm

    Tento magnetický krúžok budete buď milovať alebo nenávidieť, ale my skôr myslíme, že milovať. A ak k hrám prizvete aj svoj náprotivok, tak ten/tá ho bude milovať tiež! Je štýlový, diskrétny a umocní vaše zážitky. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele a má magnetický uzáver. Nasaďte si ho na semenníky a vychutnajte si všetky sebavedomé a intenzívne pocity!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O 4B Double Wammy Grape

    Zdvojnásobte svoju erotickú zábavu s týmto dvojitým vibračným krúžkom! Vybavený je 2 samostatnými motormi a prináša vzrušujúcu stimuláciu nositeľovi aj jeho náprotivku. Je príjemne pružný, pohodlný na penise a vyrobený z laboratórne testovaného SEBS materiálu bezpečného pre telo. Doprajte si bezkonkurenčnú stimuláciu!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 55 Vibe Black

    Otestujte hranice svojej slasti s týmto vibračným krúžkom od Bathmate! Ponúkne vám 10 vibračných vzorov pre tie najlepšie vzrušujúce pocity. Umiestnite ho pod semenníky a natiahnite cez penis za pomoci lubrikačného gélu na vodnej báze. Užite si jeho tlak a potešenie, ktoré vám prinesie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk SUPER HUJ Cockrings Bronze Metallic 3 pack

    3 nádherné erekčné krúžky! Sú skvele tesné, ale aj maximálne elastické. Vychutnáte si s nimi väčšiu veľkosť, väčšie vydutie aj dlhšiu hru. Na vašom penise budú vyzerať ako prstienok a pohľad to bude vskutku vzrušujúce. V balení nájdete hneď 3 kusy a užiť si tak môžete postupnú hru, čo znamená začať s jedným a postupne pridávať ďalšie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga SVR One Blue

    Chcete sa pri milovaní chvieť slasťou ešte viac ako obvykle? Vybavte sa týmto luxusným vibračným krúžkom od prestížnej značky Tenga a už to nikdy nebudete chcieť bez neho. Na prvý pohľad je veľmi elegantný a moderný a na prvé použitie je extrémne výkonný. Vaše milovanie a všetky pocity, ktoré k nemu patria, získajú novú úroveň!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • DNGEON Cock Ring Rope Black

    Nie je krúžok ako krúžok! Tieto dva krúžky sú upevnené ku kvalitnému lanu a nechýba ani karabínka. Celý produkt je príjemne pevný a odolný, takže si s ním užijete aj drsnejšie hrátky. Nasaďte si krúžok na penis a karabínu pripnite k ďalšiemu príslušenstvu, vo fantázii sa medze nekladú.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Superhero Couples C-Ring Blue

    Všetci potrebujeme superhrdinu, ktorý okorení náš sexuálny život, súhlasíte? Tento vibračný krúžok na penis poteší obaja v páre a jeho použitie je veľmi jednoduché. Stačí ho nasadiť na penis, zapnúť vibrácie z 2 motorov a začať sa vznášať slasťou.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Vášnivo červený dobíjací vibračný krúžok Taurus s 10 intenzívnymi vibračnými funkciami! Vďaka duálnym motorom vám ponúkne dvojnásobné potešenie v trepotajúcich sa „rožkoch“. Tento krúžok je perfektný pre začiatočníkov i skúsených, ukáže vám, aké skvelé to je, keď k milovaniu pridáte vibrácie a zároveň penis stiahnete, čím posilníte a podporíte erekciu. Tak to vyskúšajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring Black

    Prizvite si tento vibračný krúžok na milovanie a radujte sa zo vzrušujúcich vibrácií aj silnejšej a dlhšej erekcie! Disponuje vibračnými ramienkami, ktoré sú vybavené výkonnými vibračnými motormi a doprajú 10 efektných vibračných vzorov jemu aj ju. Nechajte si to páčiť, bude to narastú.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga SVR One Gray

    Chcete sa pri milovaní chvieť slasťou ešte viac ako obvykle? Vybavte sa týmto luxusným vibračným krúžkom od prestížnej značky Tenga a už to nikdy nebudete chcieť bez neho. Na prvý pohľad je veľmi elegantný a moderný a na prvé použitie je extrémne výkonný. Vaše milovanie a všetky pocity, ktoré k nemu patria, získajú novú úroveň!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Cock Ring 28X Silicone & Bullet with Remote Black

    Podporte erekciu, zintenzívnite stimuláciu a užite si ten najlepší sex s týmto šikovným krúžkom! Má dvojité prevedenie, takže jeden krúžok nasadíte na penis a druhý na semenníky, čo maximalizuje tvrdosť erekcie. Potom bude stačiť pridať vibrácie a ovládačom si vybrať medzi 4 rýchlosťami a 7 vzormi. Na potešenie vibráciami sa môže tešiť klitoris aj nositeľ krúžku, wow!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Silicone Cock Ring & Bullet with Remote Control Purple

    Podporte erekciu, zintenzívnite stimuláciu a užite si ten najlepší sex s týmto šikovným krúžkom! Má dvojité prevedenie, takže jeden krúžok nasadíte na penis a druhý na varníky, čo maximalizuje tvrdosť erekcie. Potom bude stačiť pridať vibrácie a ovládačom si vybrať medzi 4 rýchlosťami a 7 vzormi. Na potešenie vibráciami sa môže tešiť klitoris aj nositeľ krúžku, wow!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Pre dlhšiu výdrž a spoločné orgazmy! Tento krúžok na penis a semenníky si zamilujú ona aj on. Podporí a posilní totiž erekciu a zároveň bude vibráciami láskať klitoris. Jeho veľkou výhodou je to, že je pohodlne padnúci a vibračný stimulátor klitorisu nikdy neminie svoj cieľ. Vyberte si z 10 výkonných vibračných režimov a nechajte sa rozmaznávať vysoko kvalitným a hebkým silikónom!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 160 z celkom 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.