×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 20 - 24,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 357

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Fialová

    Zajačikový vibrátor zvládajúci obľúbený pohyb "poď sem". Trigger môžeme s pokojom označiť za jeden z najinovatínejších vibrátorov a to nielen z hľadiska dizajnu, ale tiež vďaka jeho funkciám, univerzálnosti a sile.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Rockin Dong 21,5 cm Telová

    Univerzálny vibrátor, vhodný pre všetky pokročilé, začínajúce, skúsené, vášnivé a predovšetkým potešenia chtivé dámy. Má realistické spracovanie, veľmi ľahké ovládanie na spodnej časti a je vyrobený z príjemného TPR materiálu, ktorý sa veľmi rýchlo zahreje na telesnú teplotu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Hľadáte toho pravého, nemôžete sa rozhodnúť a možno si aj trochu neviete rady? Vyriešime si vás - toto je ON! Na prvý pohľad je dokonale pôvabný a pekne fialový. Na prvé použitie vás ohromí zmyselnými a autentickými prírazmi, vzrušujúcimi vibráciami a nasávaním klitoris. To je trojica ešte lákavejšie ako 3 oriešky pre Popolušku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Mr John je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si rotačnú funkciu a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Nechajte sa zlákať duálnou stimuláciou tohto pôvabného Satisfyera. Vonkajšie zahnuté rameno sa oprie o váš klitoris a dopraje mu vzrušujúcu masáž vibráciami. Druhý motor sa postará o vnútornú časť vagíny a pokiaľ budete chcieť, môžete Hug Me prepojiť s aplikáciou v telefóne a nechať ho vibrovať do rytmu obľúbenej hudby alebo tak intenzívne, ako mu určí váš partner z druhého konca sveta.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wanderlust

    Silikónová masážna hlavica na potešenie celého tela vrátane vagíny! Jeden jej koniec totiž slúži ako klasická hlavica, uvoľní napäté svaly, poláska klitoris a druhý koniec je potom dômyselne zahnutý vibrátor na príjemnú penetráciu. Vo svojom tele ukrýva 2 výkonné motory, ktoré spolu ponúkajú 49 rôznych kombinácií funkcií a rýchlostí.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Master

    Frustráciu z malých vibrátorov môžete hodiť za hlavu! Je tu totiž Satisfyer Vibes Master s lepšími proporciami ako penis porno herca, na ktorého ste sa včera pozerali. Okrem toho má omamne silné vibrácie, vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu a bude vždy pripravený vám vykúzliť orgazmus v ... duši?

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Boy

    Nech si hovorí, kto chce, čo chce, vám na veľkosti jednoducho záleží? Big Boy vás dostane! Je to realistický vibrátor s dokonalým žilkovaním z mäkkého materiálu a s niekoľkými rýchlosťami vibrácií. Premeňte svoje veľké sny v skutočnosť s vibrátorom Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 6 je realistický vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh pôsobí tento vibrátor na pohľad i dotyk ako ľudská koža.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistický vibrátor 18cm Telová

    Chcete niečo skutočne realistické, čo bude za každých okolností pripravené k akcii? Odpoveďou je King Cock Vibrating Stiffy! Je to realistický vibrátor vyrobený v Amerike, ktorý je veľmi výkonný vďaka viacrýchlostnému vibrátoru, ktorý je ukrytý vo vnútri jeho tela, a poskytne vám ohromujúce vzrušenie. Tento zázrak je vyrobený z patentovaného materiálu, ktorý na dotyk nerozoznáte od skutočnej ľudskej kože. Samozrejme, je tiež bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elemental Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Elementala, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Elementala!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Čierny realistický vibrátor na dokonalú stimuláciu prostaty. Má zužujúci sa tvar a ponúkne vám rôzne vibračné režimy, medzi ktorými sa budete orientovať pomocou koncového otočného kolieska. Je vyrobený z PVC materiálu a vyžaduje 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Black Hammer

    Čierny, realistický vibrátor od obľúbenej značky You2Toys vás dostane do kolien svojím spracovaním a tvarom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Spoznajte toho pravého, spoznajte King Donga. Je realistický, vibrujúci, mäkký a pevný zároveň, je jednoducho fajn! Vďaka silnej prísavke sa s ním budete môcť pohrávať aj bez použitia rúk a vďaka použitému TPE materiálu budete mať istotu, že vaša hračka je pre vás úplne bezpečná. Nečakajte, zamilujte sa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masážna hlavica Čierna

    Užívajte si upokojujúce vibrácie kdekoľvek, kam idete s týmto bezdrôtovým mini masérom. Poháňaný tichým motorom, Mini Wanachi masér je popredná voľba pre vzpruženie unavených svalov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 357

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.