×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory 20 - 24,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 357

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Stále ste nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme si, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Paloqueth poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s partnerom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Roztočte to s týmto vibrátorom! Ponúkne vám 9 vibračných vzorov a rotácie o 360 ° rotácie, jeho možnosti sú nekonečné. Ergonomický dizajn splynie s vašim telom a vás zaplaví vlna spokojnosti. Hebký povrch a realistické prevedenie vás uhranú na prvý pohľad a vás premôže túžba sa s ním pohrať. Nie je čas váhať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Odhodlajte sa urobiť svoj intímny život kvalitnejší a vzrušujúcejší. Tento realistický vibrátor pôvabnej ružovej farby je vám k dispozícii, aby plnil vaše tajné priania. Ponúkne vám niekoľko intenzívnych vibračných režimov a navyše je i vodotesný. Poďte si urobiť dobre!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Nastavte si takú silu vibrácií, ktorá vás dostane do kolien! Toto vibračné prirodzenie je pripravené na extrémne uspokojovanie všetkých vašich túžob, na ktoré klasický penis jednoducho nestačí. Je vyrobené z jedinečného X5 Plus materiálu, ktorý prispieva k jeho super realistickému vzhľadu. Je príjemne mäkké a flexibilné a pritom pevné. Dovoľte mu, aby vás ohromilo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Keď sa vibráciami sústredíte len a iba na svoje najcitlivejšie miesto, čo sa asi stane? Veľmi rýchlo explodujete! Lenže pre takú presnú stimuláciu logicky potrebujete presnú hračku. A presne taký je Hyphy, vysokofrekvenčný vibrátor pre okamžité orgazmy! Poďte sa o ňom dozvedieť viac, vrátane toho, že ho môžete ovládať cez aplikáciu , meniť mu nadstavce, alebo použiť aj jeho druhý koniec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Chcete to najlepšie pre váš bod G a každý deň inak? G-gasm vibrátor má 36 výkonných režimov v 5 úrovniach intenzity, takže vám bude trvať skutočne dlho, kým vyskúšate úplne všetky. Dokonalé zakrivenie vám pomôže bod G nájsť a láskať ho do zbláznenia. Nechajte sa rozmaznávať hodvábne hebkým silikónom a dokonalou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko, čo dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Ovláda sa cez aplikáciu, ktorú si stiahnete do telefónu a skrz Bluetooth potom vajíčko rozvibrujete, ako sa vám práve zachce. Podľahnite zábave modernej doby a skúste zbrusu nové vzrušenie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrátor, ktorý je hodný vašej nekonečnej lásky od obľúbenej značky You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Nora Vibrator

    Inovatívny zajačikový vibrátor Nora, ktorého funkcie volíte vy alebo váš partner cez mobilnú aplikáciu. Disponuje otočnou hlavou, ktorá vás privedie k šialenstvu skrz stimuláciu G-bodu, a tiež ramenom, ktoré sa pohrá s vaším citlivým klitorisom. Čo viac si priať?

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Chcete skúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentická tvar a vzhľad penisu a je vyrobený z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebujete k tomu, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a poďte na to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitný pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavte si hlboko intenzívne vzrušenie, slasť, ktorá sa vinie celým vaším telom a prirážanie, ktoré napodobňuje skutočný sex. Predstavte si masturbáciu s prirážajúcim vibrátorom Renegade Deep Stroker. Jeho úžasný rozsah v kombinácii s vibrátorom vás jednoducho dostane do raja. Navyše je dobíjací a vyrobený z príjemného silikónu najvyššej kvality.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 357

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.