×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory extra silné vibrácie

Položky 65 až 96 z celkom 306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Fialová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Tento ružovo-zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masážna hlavica Čierna

    Užívajte si upokojujúce vibrácie kdekoľvek, kam idete s týmto bezdrôtovým mini masérom. Poháňaný tichým motorom, Mini Wanachi masér je popredná voľba pre vzpruženie unavených svalov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Helix Syn V

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Helix Syn vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a vibráciami, ktoré vám vezmú dych. Model Helix je vhodný ako pre análnych začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutými mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie byť bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Čierna

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Chcete to najlepšie pre váš bod G a každý deň inak? G-gasm vibrátor má 36 výkonných režimov v 5 úrovniach intenzity, takže vám bude trvať skutočne dlho, kým vyskúšate úplne všetky. Dokonalé zakrivenie vám pomôže bod G nájsť a láskať ho do zbláznenia. Nechajte sa rozmaznávať hodvábne hebkým silikónom a dokonalou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od neho delí len jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifu 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel plastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Vibrátor pre mužov Rocks-Off Rude-Boy je tvarovaný na súčasné dráždenie mužskej prostaty a semenníkov. Zaistí silnejšiu podporu erekcie a intenzívnejší orgazmus u mužov.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani ™ predstavuje prelom vo svete lásky. Tiani II ™ má oproti svojej predchodkyni o 50% výkonnejší motor, až 3x dlhší dosah diaľkového ovládania (36 metrov) a obsahuje dva vymeniteľné nadstavce.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.