×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory extra silné vibrácie

Položky 129 až 160 z celkom 306

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 indická Červená

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Rabbit je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si úžasnú stimuláciu nielen vnútra vagíny, ale predovšetkým klitorisu vďaka šikovnému vonkajšiemu ramienku.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Tiani 3 Čerešňovo Červená

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Space Rider 3000

    Trblietajúci sa vibrátor z mäkkého materiálu vás očarí svojím dizajnom a diskrétne tichými vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Skúste úplne nový pocit vzrušenia. Rotujúce mäkké silikónové rebrovanie zaisťuje jemné, ale intenzívne dráždenie klitorisu. Na znásobenie pôžitku stačí použiť váš obľúbený lubrikačný gél a vydať sa na cestu k neopakovateľnému vyvrcholeniu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojitá stimulácia a extra silné vibrácie! Tento vibrátor od Javida má elegantný tvar a spracovanie, vďaka ktorému sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Malé ramienko s mäkkými jazýčkami bude rozmaznávať klitoris, guličky sa postarajú o análnu slasť a na svoje si príde aj vagína a G-bod. Vychutnajte si všetko alebo nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Bullet Red

    Prémiový mini vibrátor za skvelú cenu, jednoducho nutnosť do vašej kabelky či vrecka! Je malý, ľahko sa ovláda, má krásny dizajn a vie extrémne silne vibrovať. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanité vaginálne či análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Čo takto si do spálne pozvať niečo zábavné, koketné a neuveriteľne vzrušujúce? Tento malý a ultra hladký silikónový ušiačika s pohonom na USB má báječne silné vibrácie a tiež praktický ovládač, ktorý vám umožní pohodlne prepínať medzi 20 vibračnými režimami. Užite si sexi hravý dizajn a všetky tie OMG pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Vzrušujúca hra, ktorá nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojim super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným čiernym kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko ukryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom pudzre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Život je príliš krátky, aby ste zažívali len priemerné orgazmy. So Stronicem Surf zasiahnete všetky citlivé nervové zakončenia, zažijete uspokojivý pocit plnosti a stimuláciu najvyššieho levelu. Ľahnite si a nechajte Stronic Surf ukázať vám svoje schopnosti a silu v 10 rôznych režimoch. Stronic Surf pracuje hands-free, takže ruky vám zostanú voľné a jeho tichučký motorček vám zaistí úplnú diskrétnosť.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 306

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.