×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

G-spot vibrátory hladký

Položky 33 až 64 z celkom 180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Osci 2

    Revolučná potešenie pre váš bod G? Áno! Už ste počuli o Osci? Má jedinečnú funkciu oscilácie (kmitanie) a prichádza teraz vo vylepšenej verzii druhej generácie. Má silnejší motor, pohodlnejší tvar a neuveriteľne dlhú výdrž batérie! Aby toho nebolo málo, možno ho ovládať na diaľku cez aplikáciu v telefóne. Vychutnajte si to najintenzívnejšie dráždenia, ktorému sa sotva niečo vyrovná!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Skúmajte svoje telo a užívajte si nové zážitky a nadpozemské orgazmy s Driffem. Má príjemne zakrivený tvar a dotkne sa tak úplne presne tých pravých miest vo vnútri alebo zvonku. Koncová, dômyselne tvarovaná hlava disponuje stimulačným bodom pre ešte intenzívnejšie dráždenie a pomocou stlačenia jedného tlačidla sa Drift príjemne zahreje. Užívajte si a relaxujte!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Potešte sa hudbou. Áno, slyšíte správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row purple

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúce želanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vašej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Túži váš bod G po pohladení? Hladkajte to týmto vibrátorom Scarlet, ktorý bol vyvinutý presne tak, aby na bod G pohodlne zacielil a pohral sa s ním. Hladký saténový povrch si zamilujete rovnako ako super silný motor a strieborné detaily. Či už máte erotických hračiek viac alebo si ešte len vyberáte svoju prvú, vibrátor tohto typu by nemal vo vašej zbierke chýbať.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Extrémne flexibilný pomocník pre rôznorodú stimuláciu! Je to luxusný vibrátor s dlhou a pružnou rukoväťou a dá sa ohýbať do všetkých smerov, dokonca až o 180 stupňov! Jeho vibračná hlava vie stimulovať aj tie najhoršie prístupné miestečka a hravo tak dosiahne na G-bod alebo P-bod. Prizvať si ho môžete aj k milovaniu a láskať ním počas aktu klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Atlas Pink

    Malý, ale šikovný, vzrušujúci a vibrujúci, taký je Pretty Love Atlas. Jeho použitie je úplne jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo. Hebký silikón a výrazná hlava budú to pravé pre vaše vzrušenie a dômyselné zakrivenie si užije predovšetkým bod G. Nájdite svoj pravý uhol a hrajte sa so sebou tak, ako nikdy predtým!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Viete, čo je mikro-robotika? Je to funkcia pomôcky Onda, ktorá dôverne napodobňuje hladenie prstami a neuveriteľne tak vzrušuje G-bod. Jedinečný tvar hračky rozumie krivkám ženského tela a vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu. Vychutnajte si tú najvernejšiu a najpríjemnejšie repliku ľudského dotyku!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved G-Gasm Delight Ružová

    Hladký vibrátor s dômyselným zakrivením mieriaci priamo na bod G. Užite si ohromujúci orgazmus, ktorý dosiahnete len stimuláciou tohto zázračného miesta pomocou tej najideálnejšej hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Modrá

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Chcete byť happy každý deň? Happy Rabbit vás bude robiť šťastnou kedykoľvek budete chcieť! Ukrýva v sebe totiž 2 motory, a okrem vibrácií má tiež funkciu v pohybe, teda jemné zdvíhanie celého hriadeľa, čím bude nebesky dráždiť G-bod. Pripravte sa na orgazmickú extázu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Pleasure z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Navyše, je v prostrednej časti ohybný, takže sa s nám pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.