×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

G-spot vibrátory hladký

Položky 129 až 160 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Prahne váš bod G už dlho po niečom intenzívnejšom než sú obyčajné vibrácie? Značka Blush prichádza s touto fialkovou hračkou, ktorá má nielen dokonalý tvar pre zacielenie na bod G, ale predovšetkým vyniká svojou šikovnou guľôčkou ukrytou pod hebkým silikónom, ktorá bude intenzívne masírovať vaše najtajnejšie miesto slasti. Nechajte G-ball, aby sa pohral s vaším bodom G!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Chcete pre seba len to najlepšie? G-Flutter je horúcim kandidátom na vášho nového potešiteľa! Disponuje jedinečnou funkciou nafukovania a okrem toho samozrejme tiež vibruje a ramienkom sa zamiera na váš klitoris. Objavte orgazmickú extázu s touto modernou a kvalitnou hračkou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážu mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás len sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelovo modrý vibrátor s hodvábnym povrchom bude slasťou pre vaše oči a predovšetkým pre vašu vagínu! Pôsobí veľmi luxusným dojmom, pretože ho zdobia čarokrásne blyštivé kamienky. Jeho tvar je báječne ergonomický, takže sa prispôsobí vašim kontúram a poteší vás 7 vibračnými režimami o 5 rýchlostiach. Urobte si radosť týmto vyšperkovaným vibrátorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Milujete stimuláciu G-bodu? Tento vibrátor bude tým pravým spoločníkom! Dopraje vám brilantné orgazmy, lebo s ním na G-bod veľmi ľahko dosiahnete, má totiž zakrivenú špičku v tvare vajíčka. Objavte hneď 10 vibračných režimov a prepínanie medzi nimi pomocou tlačidla.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cotton s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Chcete svoj vnútorný citlivý bod zmyselne poláskať? K tomu budete potrebovať kvalitnú erotickú pomôcku ako je tento vibrátor menom Staby. Má dlhé úzke telo a vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého silikónu, takže je absolútne príjemný na dotyk. Jeho špička pripomína žaluď a pomocou tlačidla si ľahko vyberie medzi 8 vibračnými režimami a 2 intenzitami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento úžasne zakrivený vibrátor s pohyblivou masážnou hlavou sa bude dômyselne venovať vášmu G-bodu, ale zoznámiť ho pokojne môžete aj s prostatou. Objavte jeho 10 vibračných funkcií pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najmäkší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliace priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Hľadáte kvalitný vibrátor pre vašu maximálnu spokojnosť? Tento od Nu Sensuelle je ideálny adept! Dalo by sa povedať, že má dvojakú osobnosť, je to nežný a milujúci potešiteľ, ktorý svojou zakrivenou hlavou a starostlivo vytvarovanými hrebeňmi môže potešiť G-bod alebo klitoris.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Black

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bude vždy v správny čas na správnom mieste, teda na vašom G-bode! Má totiž špeciálny tvar na presné zacielenie na G-bod a jeho stimuláciu vibráciami. Vo svojom dômyselne tvarovanom tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami a 5 úrovňami intenzity. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Gee Purple

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážem mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás ľan sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúšaní svojho tela o samote alebo pri hrátkach v páre.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Honey s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy G-spot Vibrator Special Edition Purple

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Račte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk smažiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Presná trefa na váš G-bod! Tento čierny silikónový vibrátor má dômyselne navrhnutý tvar, s ktorý na svoj G-bod zacielite absolútne presne. Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte sa na tom najcitlivejšom mieste!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Malý, ale šikovný, vzrušujúci a vibrujúci, taký je Pretty Love Atlas. Jeho použitie je úplne jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo. Hebký silikón a výrazná hlava budú to pravé pre vaše vzrušenie a dômyselné zakrivenie si užije predovšetkým bod G. Nájdite svoj pravý uhol a hrajte sa so sebou tak, ako nikdy predtým!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor Hansel. Ukrýva v sebe výkonný motor, ktorý sa postará 7 vibračnými režimami o vašu slasť a perfektný tvar vibrátora bude počúvať vaše telesné kontúry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Gee Black

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážu mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás len sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dych vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron bude vždy v správny čas na správnom mieste, teda na vašom G-bode! Má totiž špeciálny tvar pre presné zacielenie na G-bod a jeho stimuláciu vibráciami a úžasnou elektro-stimulačnou funkciou. Vo svojom dômyselne tvarovanom tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Light Pink

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Obľúbený vibrátor so zacielením na G-bod je teraz dočkal dokonalosti! Okrem svojich 10 unikátnych vibračných funkcií, ktoré vašu stimuláciu ešte zintenzívnia a vy sa prepadnete blahom až tam, kde sa nachádza váš G-bod, je pre väčšie pohodlie dobíjací a jeho ovládacie tlačidlo pripomína krásny drahokam!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.