×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

G-spot vibrátory hladký

Položky 97 až 128 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Cvelynm, purpurovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 30 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na g-bod a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Viete, že bod G nie je jediné miesto v ženskom tele, simuláciou ktorého zažívajú ženy nadpozemské orgazmy? Je tu ešte A-bod, ktorý sa nachádza tiež v pošve a tento vibrátor je určený na jeho priamu stimuláciu. Okrem toho si do parády vezme aj bod G a sľubuje tak naozaj intenzívne orgazmické pôžitky. Objavte všetok orgazmický potenciál, ktorý sa vo vás skrýva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Naštartujte svoju kreativitu a využijte každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte ľan G-bod? Alebo ľan klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk treštiacim krásou, eleganciou, vzrušením a silou. Jeho mäkké, flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám svojím tvarom pomôže zacieliť presne na váš G-bod a kryštál Swarovski, ktorý hračku zdobí, robí zo Sassy skutočný skvost a vám dopraje pocit luxusu. Nechajte sa zlákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátora, ktorý ženy po celom svete nechcú dať z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Hľadáte niečo úžasné pre váš bod G? OhMyG je erotická pomôcka, ktorá bude masírovať vaše miesto slasti úplne novým a neobvyklým spôsobom. Nevyužíva totiž vibrácie, ale pohyb "perly", ktorá tak bod G masíruje úplne presne, priamo a cielene. Zvodný pohyb "poď sem" zvláda v 3 stupňoch intenzity. Zistite viac!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie vaginálnej či análnej rozkoše. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete na súčasnú stimuláciu prostaty a hrádze alebo na stimuláciu G-bodu a klitorisu. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti a pridať k tomu môžete aj vibrácie o 7 režimoch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderný, krásny, šikovný a maximálne luxusný, taký je tento duálne stimulujúci vibrátor IDA. Je ovládateľný cez aplikáciu v telefóne a disponuje patentovanou technológiou WaveMotion, ktorá vás nikdy nesklame, napodobňuje totiž pohyb prsta a prináša tak neuveriteľné vlny vášne. Doprajte si to najlepšie, nebudete ľutovať!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 výkonnými motormi, zakriveným, ergonomickým tvarom a úzkou, flexibilnou špičkou, rozmaznáva Satisfyer A-Mazing 1 bod A a poskytuje nezvyčajne hlbokú stimuláciu. Silikónový povrch je obzvlášť pružný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Sugar so zaobleným tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S rovnakou ľahkosťou ako motýľ dosadá na kvetinu sa tento vibrátor dotkne vášho bodu G a vibráciami ho privedie k šialenstvu. Je z nádherne hebkého silikónu, dobíja sa pomocou USB kábla a silu vibrácií si budete voliť pomocou tlačidla medzi krídlami. Odleťte do sveta vášne, šťastia a orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný a dômyselne tvarovaný vibrátor si zamiluje váš bod G, pretože ho pohodlne nájde, pohladká a dostane do extázy. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Presná stimulácia G-bodu nikdy nebola jednoduchšia! Vibrátor bol špeciálne navrhnutý na dráždenie tohto citlivého miesta a vďaka pevnej guľatej hlave naň hravo dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlostí a vďaka možnosti dobíjania tešte svoj bod G zas a znova.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude tak počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Stále svoj g-bod hľadáte alebo už ho máte? Či je to alebo tak, tento vibrátor vám poslúži k tej najlepšej stimulácii tohto zázračného miesto. Má pre to dokonalý tvar a zároveň je skvele flexibilný. Vibrácie sú sústredené do špičky a sú koncipované do 10 rôznych režimov. Zažite g-boďácke vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Naštartujte svoju kreativitu a využite každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte len G-bod? Alebo len klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Dámy, chcete si urobiť skutočne dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vnútri alebo zvonku vášho lona. Spoznajte Arc ešte viac a presvedčte sa o tom, že ho musíte mať!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Nechajte sa zlákať vonkajšou stimuláciou vulvy a hrádze alebo túto luxusnú hračku behom chvíľky premeňte na vibrátor na G-bod. Dva výkonné motory vás okúzlia dunivými vibráciami a vy sa budete triasť blahom, nech už zvolíte akúkoľvek kombináciu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Purple

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Po čom aktuálne túžite? Je to napojenie sama na seba, na svoje telo a erotická stimulácia? K tomu všetkému vám dopomôže Benty, šikovný a ergonomicky tvarovaný vibrátor s mäkkým a vysoko kvalitným silikónovým telom. Jeho zaoblená špička je o niečo väčšia ako telo, navyše je nahnutá, takže perfektne zacieli na G-bod a dopraje vám omamnú stimuláciu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a doprajte si orgazmickú spokojnosť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar s baňatou hlavou je ideálny na presnú stimuláciu bodu G a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vibrátorom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 180

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.