×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Klasické vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 229

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Rose Luxuriate Black

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 6 je realistický vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh pôsobí tento vibrátor na pohľad i dotyk ako ľudská koža.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Čierna

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Tento zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - Vibrátor

    Nový vibrátor Charlie Tango z kolekcie Fifty Shades of Grey je nádherne hladký, výkonný vibrátor na vnútornú i vonkajšiu stimuláciu, vyrobený z ABS plastu. 100% vodovzdorný.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Purple

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elemental Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Elementala, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Elementala!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrátor, ktorý vie poriadne pritlačiť! Vyniká totiž funkciou ťahu, takže si s ním môžete užívať vzrušujúce prirážanie pokojne i každý večer. Táto funkcia má samostatné ovládanie rovnako ako i vibrácie, ktoré hračka ponúka v 5 rôznych úrovniach. Push it! je vyrobený z TPE materiálu, ktorý je nielen príjemný a pohodlný, ale aj bezpečný pre telo, lebo neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Ružová

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Čierny realistický vibrátor na dokonalú stimuláciu prostaty. Má zužujúci sa tvar a ponúkne vám rôzne vibračné režimy, medzi ktorými sa budete orientovať pomocou koncového otočného kolieska. Je vyrobený z PVC materiálu a vyžaduje 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Black Hammer

    Čierny, realistický vibrátor od obľúbenej značky You2Toys vás dostane do kolien svojím spracovaním a tvarom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Tento ružovo-zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní a bezkonkurenčných pôžitkoch? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Ponúkne vám hneď 3 funkcie - rotácie, vibrácie a prirážanie, tak si nenechajte ujsť ohromujúce pôžitky vďaka dokonalým funkciám!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Black

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Roztočte to s týmto vibrátorom! Ponúkne vám 9 vibračných vzorov a rotácie o 360 ° rotácie, jeho možnosti sú nekonečné. Ergonomický dizajn splynie s vašim telom a vás zaplaví vlna spokojnosti. Hebký povrch a realistické prevedenie vás uhranú na prvý pohľad a vás premôže túžba sa s ním pohrať. Nie je čas váhať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Odhodlajte sa urobiť svoj intímny život kvalitnejší a vzrušujúcejší. Tento realistický vibrátor pôvabnej ružovej farby je vám k dispozícii, aby plnil vaše tajné priania. Ponúkne vám niekoľko intenzívnych vibračných režimov a navyše je i vodotesný. Poďte si urobiť dobre!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Chcete skúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentická tvar a vzhľad penisu a je vyrobený z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebujete k tomu, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a poďte na to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitný pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 229

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.