×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Klasické vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 229

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný pulzátor Modrá

    Povesť predchádza tomuto modrému kladivu, ktoré si pretĺka cestu k bráne toho najväčšieho potešenia.

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Rokmi overená klasika, ktorá nesklame! Tento žltý vibrátor má tradičný tvar, je dlhý, štíhly a taktiež výkonný. Predstavuje všetko, čo potrebujete na vzrušujúcu radosť. Jeho hladký matný povrch je hodvábny na dotyk a vďaka extra dĺžke si s ním vychutnáte hlboké prenikanie. Užite si svoju obľúbenú erotickú fantáziu aj počas kúpeľa, vibrátor je vodotesný.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Grey Box - Sada erotických pomôcok

    Set pre objavovanie tajov S / M, či už nežného alebo drsnejšieho, obsahuje všetko, čo budete potrebovať, za bezkonkurenčnú cenu v kvalitnom prevedení.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Malý, vodotesný a vhodný nielen na cesty, taký je tento realistický vibrátor z kolekcie Elegant Series. Má pôvabný tvar penisu s výrazným žaluďom a tiež žilkami. Ponúkne vám 15 vibračných režimov a poskytne vám rozmanité potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Nezabudnite si to s ním užiť aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Neuspokojíte sa len tak s niečím a snívate o silnej hračke s pulzujúcim pohybom? Royals The Dutchess vyslyší vaše priania! Hodí sa na stimuláciu klitorisu, aj vagíny. Má zaoblenú hornú časť, ktorá uľahčuje zavádzanie, zatiaľ čo mäkký silikón vám bude príjemný a pohodlný. Vyberte si z 10 rôznych funkcií!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvý biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko vibračných úrovní. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Užite si veľa vzrušenia za príjemnú cenu. Tento pôvabne fialový vibrátor s perleťovým leskom vám pomôže zacieliť na všetky citlivé miesta, ktoré si jeho pozornosť vyžadujú. Je vyrobený z hladkého a bezpečného ABS plastu a rozvibrujú ho 2 AA batérie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Vyvinuté pre stimuláciu a maximalizáciu orgazmu! Toto nádherné fantasy dildo je dokonale zakrivené a má ideálny tvar na to, aby vám poskytol jedinečne vzrušujúce zážitky! Bude cieliť presne na G-bod a poteší ho svojimi silnými vibráciami. Zamilujte si jeho funkcie, tvar aj úžasné galaktické prevedenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny čiže Dlhý Jan je vodotesný, čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do svojho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Tyrkysová

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fialová

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Máte pocit, že potrebujete niečo vibračné? Tento veľký robertko vás okrem svojej dĺžky ohromí tiež schopnosťou vibrovať, svojím úžasne autentickým materiálom a praktickou prísavkou. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického velikána s vibráciami ako bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Potrebujete zahnať nudu a uzmout si trochu tých radostí sveta pre seba? S tým vám pomôže Chris! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Zaistí vám perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 indická Červená

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Vibrátor Ripple Vibe vás na prvý pohľad zaujme zvodnou vlnkovitou textúrou, vďaka ktorej vami prejde nejedna vlna vzrušenia. Ripple Vibe je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a príjemný na dotyk. V jeho útrobách sa skrýva výkonný motor, ktorý pre vás hračku rozvibruje v 5 rôznych režimoch a v 3 rôznych rýchlostiach. Rovnako ako ostatné moderné značky je dobíjací cez USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Urobte si pohodlie, posaďte sa, zavrťte a radujte sa vzrušením! Tento pôvabný vibrátor pripevnený k sedátku vás dostane do kolien svojim premysleným ergonomickým dizajnom a hodvábnou mäkkosťou. Sústrediť sa bude na klitoris aj G-bod a jeho 3 výkonné motory budú svojimi vibráciami a funkciami masírovať všetky vaše body nabité slasťou.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny, čiže dlhý Jan, je vodotesný čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do vášho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 229

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.