×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Klasické vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 229

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko úrovní vibrácií! Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Space Rider 3000

    Trblietajúci sa vibrátor z mäkkého materiálu vás očarí svojím dizajnom a diskrétne tichými vibráciami.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Túžite po zmyselnom pohladení? Urobte si čas sama na seba a nechajte sa rozmaznávať v spoločnosti tohto šikovného a štýlového vibrátora. Je príjemne štruktúrovaný pre ľahké uchopenie a prináša zvodné vibrácie v dlhom štíhlom tele s baňatým koncom. Jeho sexi vzhľad si zamilujete na prvý pohľad a vďaka 10 vibračným rýchlostiam a vzorom sa môžete tešiť na nezabudnuteľné zážitky.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasický štíhly vibrátor od značky ToyJoy vás poteší nielen svojím realistickým vzhľadom, ale aj vzrušujúcimi funkciami. Jeho ľahko zakrivené telo pohodlne dočiahne na váš najcitlivejší bod a bude ho stimulovať výkonnými vibráciami, ktoré si budete vyberať pomocou otočného kolieska v dolnej časti vibrátora. Classic Slim je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk a je aj bezpečný pre telo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Ružová

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Snívate o takmer realistickom vibrátore pre skutočne ohromné orgazmy? S Dorcel Real vibrátorom popustíte uzdu svojej vášnivej fantázii naplno! Zaflirtuje si s vami skrz 7 vibračných nastavení a 4 režimy intenzity presne tak, aby ste dosiahli svoje ciele v podobe vrcholov potešenia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Potrebujete, aby váš nový vibrátor bol skutočne extrémne stimulačný? Práve pre vás tu je Evan! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Flexibilné stimulačné výstupky vám zaistia perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Ste pripravená na nezabudnuteľné erotické dobrodružstvo? Táto hračka vás omámi 12 funkciami vibrácií a bočných pulzácií pre maximálne potešenie. Vďaka koncovej prísavke si môžete vychutnávať vaginálne aj análne hrátky bez použitia rúk a hodí sa tak aj pre kombináciu s vhodnými postrojmi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours - Sada vibrátorov 5ks

    Sada 5 kusov gélových vibrátorov v metalických farbách.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    surfujete na e-shope a premýšľate, čo z našej ponuky asi potrebujete? Trochu vám s tým pomôžeme - tento strieborný vibrátor zaručene potrebujete a musíte mať! Má 10 výkonných zábavných vibračných funkcií, jednoduché ovládanie a hladký a hebký na dotyk. Vychutnajte si s ním rozmanité hrátky a akonáhle mu dôjde šťava, jednoducho ho dobite cez USB kábel!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Čo takto sa pozrieť na svet cez ružové okuliare? Tento realisticky tvarovaný vibrátor so žilnatou textúrou a zúženým žaluďom sa prispôsobí vášmu potešeniu. Je vhodný pre začiatočníčky, čo sa erotických pomôcok týka, ale aj pre skúsené milovníčky. Jeho veľkosť a tvar budú počúvať vaše telo a zaplavia vás orgazmami, ktoré vám nasadia ružové okuliare.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva slastné konce v jednej šikovnej hračke! Predstavujeme Chick Flick, ktorý má z jednej strany mierne zakrivenú hlavu s rebrovanou textúrou a zo strany druhej si užijete dômyselnú funkciu mávania na potešenie G-bodu. Nechajte svoje telo rozpohybovať so vzrušením a vychutnajte si dotyk jemného hebkého silikónu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Raya Personal Massager

    Milujete ružovú farbu? Vibrátor Raya je váš nový adept na lásku! Je to vkusne navrhnutý šikula, ktorý je dômyselne zakrivený a hodí sa tak na vonkajšie aj na vnútornú stimuláciu. Silné, avšak tiché vibrácie si budete voliť prostredníctvom intuitívneho ovládania a ak si najradšej robíte dobre v kúpeľni, môžete jasať, Raya je vodotesný!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Žiarivo ružový vibrátor od celosvetovo obľúbenej značky Evolved. Vyniká unikátnou funkciou "power boost", čo znamená, že vám poskytne 10 sekundový výbuch maximálnych vibrácií vo chvíli, keď si o neho samy poviete. Mimo to má perfektne stimulujúci realisticky vytvarovaný žaluď a 8 jedinečných rýchlostí. Zakončený je účinnou prísavkou, vďaka ktorej si môžete užiť aj obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Hľadáte pôvabného potešiteľa s omamnými vibráciami? A čo hovoríte na tohto fialového krásavca? Má úchvatné realistické prevedenie a je svojim tvarom bude perfektne cieliť na G-bod. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu, a hlavne jeho vzrušujúce funkcie!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s dlhou dĺžkou naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Čo skúsiť staviť na istotu a zvoliť overenú klasiku? Mr. Right alebo "ten pravý" je flexibilný vibrátor s dômyselne zakriveným tvarom, vďaka ktorému dosiahne na váš citlivý g-bod. Vyberte si z ponúkaných úrovní rýchlosťou a nechajte sa doviesť k přenádhernému vrchole blaha a spokojnosti!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Scorpion Teal

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou pripomínajúcou chvost škorpióna! Má rozšírenú rukoväť a poteší vás svojou rebrovanou použiteľnou časťou. Vzrušenie vychádzajúce z intenzívnej stimulácie na seba nenechá dlho čakať a vďaka flexibilite sa pohodlne dostanete všade, kam budete potrebovať.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 229

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.