×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory luxusné

Položky 97 až 128 z celkom 357

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani ™ predstavuje prelom vo svete lásky. Tiani II ™ má oproti svojej predchodkyni o 50% výkonnejší motor, až 3x dlhší dosah diaľkového ovládania (36 metrov) a obsahuje dva vymeniteľné nadstavce.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love You

    Hľadáte ideálny darček pre svoju lásku? Práve ste ho našli! Tento láskyplný sáčok dá vášmu náprotivku najavo, čo k nemu cítite. Nájdete v ňom totiž vzrušujúce doplnky, s ktorými si užijú aj tí, ktorí zostali doteraz erotickými pomôckami nepobozkaní. Spoznajte novú úroveň romantických emócií a pohrajte sa spolu nežným, avšak vzrušujúcim spôsobom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Black

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy!

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantná čierna erotická pomôcka so zlatým detailom a predovšetkým so schopnosťou povyrásť až o 8 centimetrov. Okúste s týmto luxusným elegánom novú úroveň sebalásky, ktorú sľubuje predovšetkým harmonika uprostred tela Magnum Opus, ktorá vás vezme do extázy rovno a bez zbytočných odbočiek. Jednoduché ovládanie, dobíjanie cez USB, 4 úrovne pulzácie, 3 rýchlosti vibrácií a 3 režimy ťahu, to všetko robí z tohto vibrátora dômyselnú a vzrušujúcu hračku, ktorú po prvom vyskúšaní nebudete chcieť minimálne pár týždňov dať z ruky.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Ružová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ste náročná a neuspokojíte sa len tak s niečím, pretože vždy chcete to najlepšie? Presne pre vás je tu nový Lelo Ora 3, ktorý vám ukáže skutočnú 100% blaženosť. Jeho moderná technológia PreMotion využíva pevný a presný rotačný pohyb a vzrušujúci hrbolček sa otáča a vibruje. Je lepší než jazyk, je intuitívny, je dokonalý. Vyskúšajte ho a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom. Je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 2 Fialová

    Až objavíte neprekonateľnú silu tejto pôvabnej hračky od obľúbenej značky LELO, zamilujete sa a vaša láska bude naozajstná, zmyselná a hlavne vzrušujúca.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Fialová

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 357

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.