×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory luxusné

Položky 129 až 160 z celkom 357

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, ktoré kedy videl svet. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať svoje erotogénne zóny a zažívať naozaj dychberúce orgazmi, ale tiež s ňou môžete masírovať ztuhnuté či boľavé svaly a uľaviť si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luxusné slasť? Áno! Vibrátor Natasha z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a blyštivých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Navyše je v prostrednej časti mierne ohybný, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Pink

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Čerešňovo Červená

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Atlas Pink

    Malý, ale šikovný, vzrušujúci a vibrujúci, taký je Pretty Love Atlas. Jeho použitie je úplne jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo. Hebký silikón a výrazná hlava budú to pravé pre vaše vzrušenie a dômyselné zakrivenie si užije predovšetkým bod G. Nájdite svoj pravý uhol a hrajte sa so sebou tak, ako nikdy predtým!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zaistí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 357

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.