×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory špeciálne

Položky 65 až 96 z celkom 283

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Presná stimulácia G-bodu nikdy nebola jednoduchšia! Vibrátor bol špeciálne navrhnutý na dráždenie tohto citlivého miesta a vďaka pevnej guľatej hlave naň hravo dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlostí a vďaka možnosti dobíjania tešte svoj bod G zas a znova.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný a dômyselne tvarovaný vibrátor si zamiluje váš bod G, pretože ho pohodlne nájde, pohladká a dostane do extázy. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, túto rtěnku budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže ich rozhodne z čeho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emereld Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor Luxury Bullet vás poteší svojím výrazným stimulujúcim diamantovým vzorom a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Double Vibrator Black

    Sólo potešenie alebo žeravá zábava s partnerom či partnerkou? Všetko je možné! Táto flexibilná hračka má na každom konci vibrátor, takže si každý z páru môže vziať jeden a hračku môžete zdieľať. Vložíte ho do vagíny alebo do análu? Oboje je správna voľba!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Chceli by ste čarovný prsteň, ktorý by vás vzal do iného sveta? Do sveta plného potešenia a orgazmov? Vibračnému prsteňu Belou Flutter sa nevyrovná ani ten, ktorý mala Arabela! Je to vibračný multi-talent, ktorého špička je tvorená 4 lupeňmi pre rozmanitú stimuláciu. Nasaďte si ho a zoznámte ho so všetkými citlivými bodmi na vašom tele!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Hľadáte niečo úžasné pre váš bod G? OhMyG je erotická pomôcka, ktorá bude masírovať vaše miesto slasti úplne novým a neobvyklým spôsobom. Nevyužíva totiž vibrácie, ale pohyb "perly", ktorá tak bod G masíruje úplne presne, priamo a cielene. Zvodný pohyb "poď sem" zvláda v 3 stupňoch intenzity. Zistite viac!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibrátora so šikovnou posuvnou guličkou, ktorá bude dráždiť a tešiť citlivý G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je úžasne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a je vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých dôb.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrátor nemusí byť nutne len žilnatý penis! Môže to tiež byť roztomilá a zábavná hračka treba s obrázkami zmrzlín, ktorá vyčarí úsmev na tvári. Vychutnajte si vibrácie ukryté v tejto pomôcke z limitovanej edície, ktorej cieľom je prinášať radosť, vzrušenie a uspokojenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikone Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidíte ten skvost? Táto do detailov premyslená, krásna a inovatívna hračka ukáže vášmu telu nové a príjemné pocity a zážitky. Innovation Twitch bude neuveriteľným spôsobom masírovať klitoris, zvýši prietok krvi a môže vám efektívne pomôcť aj proti vaginálnej suchosti. Má dva šikovné jazýčky a veľa stimulačných vrúbkov, ktoré priľnú ku klitorisu, budú vytvárať jemné sanie a vy sa tak dotknete tých najlepších vrcholov. Čítajte ďalej, je toho totiž viac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Viete, že bod G nie je jediné miesto v ženskom tele, simuláciou ktorého zažívajú ženy nadpozemské orgazmy? Je tu ešte A-bod, ktorý sa nachádza tiež v pošve a tento vibrátor je určený na jeho priamu stimuláciu. Okrem toho si do parády vezme aj bod G a sľubuje tak naozaj intenzívne orgazmické pôžitky. Objavte všetok orgazmický potenciál, ktorý sa vo vás skrýva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje rotujúcimi a vibrujúcimi korálkami. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je báječne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 283

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.