×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory špeciálne

Položky 129 až 160 z celkom 283

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond - Vibrujúci diamant

    Od kozmetiky a doplnkov až k dokonalej hračke - aj tak by sa dala popísať cesta spoločnosti Bijoux Indiscrets, ktorá uvádza na trh svoj vôbec prvý vibrátor. A hneď vo veľkom štýle!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa prese tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Žiarivo ružový vibrátor od celosvetovo obľúbenej značky Evolved. Vyniká unikátnou funkciou "power boost", čo znamená, že vám poskytne 10 sekundový výbuch maximálnych vibrácií vo chvíli, keď si o neho samy poviete. Mimo to má perfektne stimulujúci realisticky vytvarovaný žaluď a 8 jedinečných rýchlostí. Zakončený je účinnou prísavkou, vďaka ktorej si môžete užiť aj obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Hľadáte vibrátor, ktorý vás nikdy nesklame? Tu ho máte! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator bude dráždiť ako bod G, tak klitoris 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ktoré vás dostanú nielen do varu, ale tiež na vrchol. Jeho hebký silikónový povrch je príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám dopraje tie najlepšie orgazmické pôžitky!

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne korálky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné korálky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Tento veľký šéf si vás omotá okolo prsta! Poláska totiž váš bod G, pretože má dokonalý tvar na jeho dosiahnute a ukáže mu svoju silu! The Boss má sexi realistický dizajn a je zakončený prísavkou, vďaka ktorej je kompatibilný i s postrojmi. Nechajte sa otriasť vzrušujúcimi vibráciami vášho nového šéfa!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Milujete orálny sex a všetky šikovné jazyky? Holey Trinity má hneď 3 také a teší sa, až nimi pohladí všetky vaše slastichtivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Snívate o luxuse a realistických pôžitkoch? Furious Rabbit 2.0 je tu preto, aby vám splnil vaše sny! Skrýva v sebe dva super výkonné motory a má pôvabný semi-realistický dizajn. Dostane vás do raja vďaka 3 funkciám: prirážanie, rotujúce koráliky a vibračné ušká pre klitoris. Nechajte si poláskať bod G i klitoris zároveň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, vibruje a ešte k tomu je vodotesný? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak moc, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy budete nasledovať svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pomerne malá vibračná hlavica vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením silnými vibráciami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinkou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bog G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Je tak skutočný a tak výkonný, že si ho prosto zamilujete! Má realisticky tvarované žilky, žaluď a dokonca aj semenníky. Jeho použitie je veľmi jednoduché a rozvibrujú ho 2 AA baterky. Pozvite tento vibrujúci penis do svojej spálne a majte nového najlepšieho priateľa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Skúste úplne nový pocit vzrušenia. Rotujúce mäkké silikónové rebrovanie zaisťuje jemné, ale intenzívne dráždenie klitorisu. Na znásobenie pôžitku stačí použiť váš obľúbený lubrikačný gél a vydať sa na cestu k neopakovateľnému vyvrcholeniu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Milujete zo všetkého najviac jazýčok, krúžiaci okolo vášho análiku a niekedy aj v ňom? Sir Richard vypočul tieto túžby a tak vznikla táto jedinečná pomôcka so šikovným jazýčkom, ktorý vašu citlivú análnu oblasť bude olizovať  a pokojne i mierne prenikať do konečníku. Vychutajte si tiež príjemné zahrievanie a úroveň vibrácií si vyberte z 5 režimov a 2 rýchlostí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 283

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.