×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vaginálne

Položky 97 až 128 z celkom 1081

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy vibračné dildo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Boy

    Nech si hovorí, kto chce, čo chce, vám na veľkosti jednoducho záleží? Big Boy vás dostane! Je to realistický vibrátor s dokonalým žilkovaním z mäkkého materiálu a s niekoľkými rýchlosťami vibrácií. Premeňte svoje veľké sny v skutočnosť s vibrátorom Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Každá žena si zaslúži, aby sa jej niekto venoval skutočne naplno! Každá žena si zaslúži orgazmus a potešenie. Každá žena si zaslúži Paloqueth Dual Stimulation, pomocníka, ktorý je cenovo dostupný a šikovný. Nechajte ho, aby nasával váš klitoris a zároveň vibroval priamo na bod G!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je navrhnutý tak, aby vám pomohol skúmať možnosti vášho tela so smelosťou vám vlastnou. Je vybavený dvoma vymeniteľnými hlavicami: Klasickým guľatým nadstavcom a nadstavcom na stimuláciu bodu G. Kompatibilný s bezplatnou aplikáciou Satisfyer - k dispozícii pre iOS a Android. Obsahuje 2 vymeniteľné hlavice. Vďaka vodotesnej úprave (IPX7) sa táto hračka dá bezpečne používať vo vode a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvoľní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba čerešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    Chcete si užívať milovanie ešte intenzívnejšie? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude mieriť na bod G i klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Vibračné vajíčko ovládateľné cez mobilnú aplikáciu

    Pocíťte adrenalín vo vašom tele vďaka tomuto najnovšiemu Flamingo vibrátoru. Jedná sa o vibračný náboj, ktorý nekompromisne stimuluje váš bod G pomocou intenzívnych vibrácií. Flamingo bol špeciálne vyvinutý tak, aby ste si ho mohli užívať v páre, a to pokojne aj na verejnosti, kde nikto nič nevidí, ani nespozná.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Túžite po niečom trochu väčšom, čo by uspokojilo vaše požiadavky? Práve ste to našli! tento masívny vibrátor vám ponúkne 32 cm potešenia, zaujme realistickým tvarom a pružným PVC materiálom. Jediné, čo budete potrebovať na to, aby sa tento obor rozvibroval, sú dve AA batérie.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - Vibrátor

    Nový vibrátor Charlie Tango z kolekcie Fifty Shades of Grey je nádherne hladký, výkonný vibrátor na vnútornú i vonkajšiu stimuláciu, vyrobený z ABS plastu. 100% vodovzdorný.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Snívate o vášnivých prírazov znova a znova? Tento realistický vibrátor premení vaše sny na skutočnosť! Má príjemne hebký silikónový povrch, autentický tvar, praktickú koncovú prísavku, a predovšetkým vám ponúkne 7 vibračných režimov a 5 režimov prirážania so samostatným ovládaním. Objavte svoju najpopulárnejšiu kombináciu vibrácií a ťahov a váš nový kamarát si ju vďaka pamäťovej funkcii bude pamätať aj nabudúce!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Biela

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Netúžite len vy, ale i váš náprotivok po zmyselných vibráciách počas milovania? Tento párový milovník vám vaše prianie s radosťou splní! Bude s vami priamo pri milovaní a zintenzívni pôžitky z každého prieniku, pretože vibráciami bude stimulovať penis, vagínu i klitoris. Užite si dotyk vysoko kvalitného a mäkkého silikónu a objavujte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Hľadáte niečo viac ako len nudný vibrátor? Dash by vás rozhodne mohol zaujímať! Má hneď niekoľko funkcií, ktoré na ňom budete milovať. Vie slastne nasávať klitoris ak tomu ho láskať malým jazýčkom, čo dokonale simuluje orálny sex. Vibrovať vo vás bude maximálnou silou a ešte vám ponúkne zmyselnú funkciu zahrievania. To bude láska na prvý pohľad, že?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Myslíte si, že vaše orgazmy už nemôžu byť intenzívnejšie? Ste na omyle! Posilnite svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom a spoznajte tajomstvo dokonalého vyvrcholenia. Tieto elegantné guľôčky s hodvábne hebkým povrchom vo vašej vagíne budú vibrovať v takom rytme, aký si zvolíte cez ovládač, ktorý je, mimochodom, tiež vibračný, a potešiť nim môžete napríklad aj klitoris. Je čas začať cvičiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Fabulous Four

    Objav naše najpredávanejšie výrobky v súprave Satisfyer Fabulous Four. Tá obsahuje análny vibrátor, rabbit vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor. Všetky výrobky sú vyrobené zo silikónu a dajú sa ľahko vymeniť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Hula Beads Modrá

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1081

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.