×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodeodolné

Položky 65 až 96 z celkom 363

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Fialová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Stále ste nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme si, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Paloqueth poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s partnerom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Čierna

    Čierny minivibrátor zdobený blyšťavými kamienkami s hladkým povrchom očarí svojou eleganciou každú modernú ženu. Disponuje malými rozmermi, ale zároveň aj silnými vibráciami, ktoré budú maximálne stimulovať každú časť vášho tela, ktoré sa rozhodnete potešiť.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Bang Her Silicone G-Spot Finger Vibe

    Premeňte svoj ukazováčik na vibračnú plochu, ktorú si vaša partnerka naozaj zamiluje.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžastnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, malý rozmer akurát do vrecka a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Privítajte Shotyho vo vašom sexuálnom živote, ktorý už nikdy nebude ako predtým, lebo bude ešte lepší! Shoty je mini vibrátor s klasickým tvarom a zaoblenou špičkou pre presnú stimuláciu. Je dobíjací cez USB kábel a ponúkne vám hneď 10 vibračných rýchlostí. Vychutnajte si jeho silu, hebký dotyk a tiež omamné orgazmy!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Jade Modro-Zelená

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Rozhliadate sa po svojom prvom vibrujúcom kamarátovi a nechce sa vám zatiaľ moc investovať? Tento vibrátor Blush Luxuriate predstavuje fajn kvalitu za rozumnú cenu. Má príjemný a hladký povrch a úroveň vibrácií sa ovláda koncovým krúžkom. Jeho silný motor si zamilujete! Rozvibruje sa pre vás silne a zmyselne, tak neváhajte a skúste niečo, čo vám zmení život!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    King Cock 10 má super silnú odnímateľnú prísavku, vďaka ktorej bude držať takmer na akomkoľvek povrchu. Hoci je vibračná a tieto hračky bývajú bežne háklivé na vodu, King Cocka 10 so sebou môžete bez obáv vziať aj do sprchy, vírivky alebo do vane či rybníka.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nasledujte prianie svojej perli slasti zvanej klitoris a darujte si túto láskyplnú sadu. Obsahuje dvoch šikovných pomocníkov, s ktorými sa ponoríte hlboko do sveta klitoriálnych orgazmov, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte, a tiež praktické úložné puzdro, ktorých nie je nikdy dosť. Uspokojte každé jedno z 8000 nervových zakončení v klitorisu a objavte, ako vyzerá klitorisové orgazmické nebo!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a ponúkne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Elegantná čierna erotická pomôcka so zlatým detailom a predovšetkým so schopnosťou povyrásť až o 8 centimetrov. Okúste s týmto luxusným elegánom novú úroveň sebalásky, ktorú sľubuje predovšetkým harmonika uprostred tela Magnum Opus, ktorá vás vezme do extázy rovno a bez zbytočných odbočiek. Jednoduché ovládanie, dobíjanie cez USB, 4 úrovne pulzácie, 3 rýchlosti vibrácií a 3 režimy ťahu, to všetko robí z tohto vibrátora dômyselnú a vzrušujúcu hračku, ktorú po prvom vyskúšaní nebudete chcieť minimálne pár týždňov dať z ruky.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcia, s ktorou to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s Magnetickom! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Neuspokojíte sa len tak s niečím a snívate o silnej hračke s pulzujúcim pohybom? Royals The Dutchess vyslyší vaše priania! Hodí sa na stimuláciu klitorisu, aj vagíny. Má zaoblenú hornú časť, ktorá uľahčuje zavádzanie, zatiaľ čo mäkký silikón vám bude príjemný a pohodlný. Vyberte si z 10 rôznych funkcií!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a nabídne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 363

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.