×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodeodolné

Položky 97 až 128 z celkom 363

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Čo dokáže napodobniť sex najlepšie? Prirážanie! Tento pôsobivý fialový vibrátor má tiež túto schopnosť, takže vám hravo splní vaše divoké fantázie. Prirážať vie jemne, ale i tvrdo, bude záležať iba na vás, čo budete zrovna od tejto luxusnej silikónovej hračky chcieť. Prijmite výzvu a nechajte sa očariť zmyselným prirážaním až k dychberúcemu orgazmu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a nabídne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaný cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Maličký vibrátor, ktorý je prekrásne strieborný a neuveriteľne výkonný. Môžete ho mať všade so sebou a kedykoľvek ho vytiahnuť z vrecka a trochu ním rozhnevať buď seba alebo pokojne aj svojho miláčika. Jeho vibrácie sú tichučké, veľkosť kompaktná, zapínanie rýchle a jednoduché, avšak pôžitky, ktoré vám dopraje, sú na nezaplatenie, to nám verte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Lavender

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte si radosť sama, alebo ju darujte niekomu, na kom vám skutočne záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Potrebujete zahnať nudu a uzmout si trochu tých radostí sveta pre seba? S tým vám pomôže Chris! Jeho povrch je vyrobený zo špeciálneho „jelly“ materiálu a je úžasne mäkký a príjemný. Zaistí vám perfektné pohladenie intímnych partií, až sa vám z toho budú podlamovať kolená. Nastavte si pomocou otočnej základne ideálnu vibračnú rýchlosť a podľahnite svojim pocitom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Nafúknite si v sebe vzrušenie až k úplnému vyvrcholeniu! Tento elegantný čierno-zlatý vibrátor zaplní vašu vagínu alebo anál a ešte sa pre vás rozvibruje. Je z báječne mäkkého a hebkého silikónu s elegantnými zlatými plastovými detailmi. Vychutnajte si 10 vibračných režimov nafukovacieho vibrátora za zadnými vrátkami alebo vo svojom lone, oboje bude skvelé!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Atlas Pink

    Malý, ale šikovný, vzrušujúci a vibrujúci, taký je Pretty Love Atlas. Jeho použitie je úplne jednoduché, stačí stlačiť tlačidlo. Hebký silikón a výrazná hlava budú to pravé pre vaše vzrušenie a dômyselné zakrivenie si užije predovšetkým bod G. Nájdite svoj pravý uhol a hrajte sa so sebou tak, ako nikdy predtým!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Zažite intenzívnu pulzujúcu masáž nad i pod vodou s touto veľmi výkonnou hlavicou. Poďte smelo otvoriť dvere novým zážitkom, pocitom a vnemom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vždy posúva hranice a prináša tie najkvalitnejšie luxusné erotické hračky! Zoznámte sa s novinou menom Enigma. Svojou schopnosťou stimulácie poteší bod G i klitoris a vezme vás až tam, kde zažijete nadpozemský orgazmus!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaše vzrušujúce tajomstvo v nohavičkách! Oblečte si zmyselné ružové čipkované tangá, ukryte do nich výkonný mini vibrátor a ovládač prenechajte svojmu náprotivku. Už vám hlavou beží konkrétny scenár? Áno! S touto súpravou premeníte každú príležitosť na vzrušujúci sexi zážitok, ktorý nemôže skončiť inde než v posteli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 363

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.