×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodotesné

Položky 33 až 64 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MiSS Bi Ružová

    Miss Bi kombinuje fenomenálnu klitorálnu stimuláciu so vzrušujúcim dráždením bodu G. Dva na sebe úplne nezávislé motory vás zaručene dovedú až na vrchol!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Ružová

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Chcete byť happy každý deň? Happy Rabbit vás bude robiť šťastnou kedykoľvek budete chcieť! Ukrýva v sebe totiž 2 motory, a okrem vibrácií má tiež funkciu v pohybe, teda jemné zdvíhanie celého hriadeľa, čím bude nebesky dráždiť G-bod. Pripravte sa na orgazmickú extázu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy budete nasledovať svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue G-Kii Fialová

    G-Kii je kľúč k vášmu bodu G. G-Kii bola stvorená pre potešenie žien i párov. Jej hlavnou prednosťou je nastaviteľný pevný tvar na presnú stimuláciu bodu G alebo súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepšej značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Prostate Pro

    Hľadáte stimulátor prostaty, ktorý bude kvalitný, presný a intenzívny? Tento od Bathmate je navrhnutý s ohľadom na ergonómiu a potešenie. Dosiahnete s ním extra silných orgazmov a zmení váš pohľad na mužské vyvrcholenie. Objavte viac!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až po pätu, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskyn, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Naviac má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Proste vibračný penis ako má byť!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal mini e vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 7 výkonných funkcií krúživého pohybu pre dokonalú stimuláciu G-bodu či prostaty? Jeho hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Ethana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Nájdite svoju frekvenciu vzrušenia s KURVE! Je to prvý prispôsobiteľný vibrátor so zacielením na bod G na svete. Je vybavený patentovanou dvojmotorovou technológiou výšok a bás, ktorú si môžete maximálne nastaviť podľa svojich potrieb. Zamilujte si mäkkú gélovú špičku a ergonomické kontúry, vďaka ktorým zacielite tam, kde presne potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.