×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory vodotesné

Položky 65 až 94 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Naked Addiction Dual Density 8" Rotating & Vibrating Dong Skin

    Realistický, silikónový, rotujúci a vhodný na pripojenie do postroja pre nemravné hrátky, to je Naked Addiction Dual Density 8. Užite si jeho mäkké, avšak pevné spracovanie, aj možnosť otáčania sa o 360°! Okrem toho disponuje ešte silnými vibráciami, je vodotesný a dobíjací cez USB.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Purple

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Pink

    Hľadáte erotickú hračku, ktorá vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom ich už stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Dámy, chcete si urobiť skutočne dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vnútri alebo zvonku vášho lona. Spoznajte Arc ešte viac a presvedčte sa o tom, že ho musíte mať!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Thick & Thrust

    Duálna stimulácia a dômyselné prirážanie a rozširovanie! Vaša vagína sa bude vznášať blahom a ťažko povedať, či budete ešte niekedy potrebovať muža... . Pohyby tejto hračky sú plynulé a premyslené presne tak, aby zasahovali tie správne miesta. Vďaka vodotesnosti si túto vášeň budete môcť užívať aj vo vani alebo v sprche.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Zmyselný dotyk a dráždenie v úrovni, ktorú si sama vyberiete? Luxusný vibrátor Je Joue Due sa postará o váš G-bod i klitoris a nastavíte si ho tak, aby zodpovedal jedinečným kontúram vášho tela. Potom už len postačí spárovať ho s aplikáciou a vychutnávať si vzrušujúce chvenie, ktoré bude pomaly, ale isto prechádzať v omamné uspokojenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na nej bude vzrušivo klopať na hrádzu a vibrovať na prostatu, kým vám nepríde otvoriť dych vyrážajúci orgazmus. Vie uspokojiť aj tých najnáročnejších análnych nadšencov, a to svojim neuveriteľným výkonom i prvotriednym spracovaním. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Unikátne vzrušenie s unikátnou hračkou! Tento prirážajúci stimulátor má úžasne silný motor a ponúkne vám hneď 3 rýchlosti prírazov. Dokonale s ním zacielite na prostatu alebo G-bod a rukoväť vám pohodlne padne do ruky. Je dobíjací, vodotesný a pýši sa vysokou kvalitou, ktorú spoznáte na prvý pohľad!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nilo Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nilo premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám rotačnú špičku s 10 funkciami pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Kata Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný trojnásobne stimulujúci vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Kata premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií na análnu stimuláciu a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najkrajšia a najelegantnejšia králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najmäkší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliace priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Izara premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú rotujúce guličky. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Nabídne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje nahor a nadol, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprijdete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinečný tvar vibrátora Diva Dolphin od Fun Factory zaujme na prvý pohľad. Na prvé použitie vás potom zaujme jeho silný a výkonný motor, a aby toho nebolo málo, iste oceníte aj technológiu inteligentného nabíjania Battery +. Stačí si dokúpiť Hybrid Kit a razom sa z vibrátora na batérie stane vibrátor dobíjací.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje hore a dole, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprídete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najmäkší a najelegantnejší králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Kultový duálne stimulujúci „králik“ pre všetky moderné bohyne! Hera je najmäkší a najelegantnejší králičie vibrátor na svete. Jeho mäkké ľahko zvlnená špička vám poskytne hlboké vibrácie priamo na G-bod, zatiaľ čo pružné ramienko bude dráždiť klitoris. Čaká vás dokonalý orgáč!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Not War Liebe Orange

    Milujete stimuláciu G-bodu a máte to rada pomaly? Niekedy je spomalenie tá najlepšia voľba as Liebe to pôjde samo. Jeho mäkká a pružná silikónová hlava je navrhnutá tak, aby dokonale masírovala bod G a dala vám možnosť vyvinú správne množstvo tlaku. Vyberajte z rýchlostí a vibračných režimov, skúmajte svoje telo a objavte orgazmickú radosť.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Cotton Candy

    "Dlho si ma neobzeraj a radšej sa ma rovno dotkni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, a navyše je aj ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov s veľmi tichým chodom, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac ako jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 94 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.