×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 240

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Čo môže byť lepšie ako blow job? Blow job s vibráciami! Staňte sa najlepšou orálnou potešiteľkou všetkých čias, bude vám k tomu stačiť tento malý, ale výkonný vibrátor. Je v tvare klipu, takže si ho pohodlne pripevníte na stranu úst a bude len na vás, či váš rozvrkočený jazyk bude láskať jeho penis, semenníky alebo hrádzu. Blow Job Vibe disponuje 5 režimami vibrácií, je dobíjací cez USB a vyrobený zo silikónu a polyuretánu bezpečného pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Pocket Pink

    Táto malá masážna hlavička od prestížnej značky PalmPower sa síce pohodlne ukryje do vrecka, ale aj cez mini rozmery vás prekvapí svojou uspokojujúcou silou. Tento roztomilý model je rovnako ako tie veľké vyrobený z prvotriedneho silikónu a dopraje nadpozemsky mocné vibrácie, ktoré vďaka pružnému krku zacielite presne tam, kde si ich vaše telo žiada.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys XXL Vibrator

    Tento veľký vibrátor poteší každú vášnivú vagínu, ale aj všetky nenásytné análky. Jeho dĺžka 31 cm je proste výzva a jeho priemer 6 cm doslova plní priania. Samozrejmosťou bude použitie lubrikantu, ale aj bez neho je povrch hračky príjemne mäkký a klzký. Za pozornosť stojí rozhodne aj realistické spracovanie, detailne vytvarované žilky a mierne zahnutý žaluď na zahryznutie. Užite si sexy hrátky s týmto obrom, prijmite výzvu, pomaly zdolávajte kúsok po kúsku a pri tom sa stimulujte jedným z vibračných režimov, medzi ktorými volíte pomocou koncového kolieska.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Smile Happy Ružová

    Kvalitný vibrátor zo silikónu má takmer dokonalý tvar, a to hlavne vďaka svojej hornej časti, ktorá vyzerá ako naozajstný penis.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Vzrušujúce tajemstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť ven. Nechaj vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu protivníku?

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Malý, vodotesný a vhodný nielen na cesty, taký je tento realistický vibrátor z kolekcie Elegant Series. Má pôvabný tvar penisu s výrazným žaluďom a tiež žilkami. Ponúkne vám 15 vibračných režimov a poskytne vám rozmanité potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Nezabudnite si to s ním užiť aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Rokmi overená klasika, ktorá nesklame! Tento žltý vibrátor má tradičný tvar, je dlhý, štíhly a taktiež výkonný. Predstavuje všetko, čo potrebujete na vzrušujúcu radosť. Jeho hladký matný povrch je hodvábny na dotyk a vďaka extra dĺžke si s ním vychutnáte hlboké prenikanie. Užite si svoju obľúbenú erotickú fantáziu aj počas kúpeľa, vibrátor je vodotesný.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Vibrating Dildo 26cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Bergrisi toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser sa výborne hodí na rozmanité stimuláciu všetkých erotogénnych zón, napríklad klitorisu alebo poprsia. Vibrátor na prst sa veľmi ľahko a intuitívne ovláda vďaka flexibilnému otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Chýba vám niečo naozajstné a dvojité? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, dvojitý a ešte k tomu vibračný? Vychutná si ho vaša vagína a anál súčasne a navyše disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Neváhajte a pozvite si Dr.Skina na intímnu prehliadku oboch svojich otvorov zároveň!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Čo tak potešiť prostatu? S týmto análnym vibrátorom to pôjde samo, má totiž tvar, ktorý presne dosiahne na vaše najcitlivejšie miesto na tele! Zaujme vás nielen svojim tvarom, ale aj 10 vibračnými funkciami. Okrem toho sa bude texturovanou základňou venovať aj hrádzi. Zatvorte oči a vychutnávajte.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vln. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dech.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Máte pocit, že potrebujete niečo vibračné? Tento veľký robertko vás okrem svojej dĺžky ohromí tiež schopnosťou vibrovať, svojím úžasne autentickým materiálom a praktickou prísavkou. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického velikána s vibráciami ako bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Juliette

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Juliëtte z kolekcie Elite sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Juliëtte vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to ju vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Malá, kompaktná a extrémne výkonná, taká je táto nabíjateľná masážna hlavica Wand Vibe z kolekcie Elegant Series. Ponúkne vám 15 rôznych vibračných režimov, s ktorými si užijete dokonale zmyselný masážny zážitok. Perfektne padne do ruky a ľahko sa ovláda, tak ju uchopte a užite si jemnú alebo intenzívnu masáž svojich citlivých miestečiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Nechajte svoju túžbu rozkvitnúť s touto krásne navrhnutou hračkou Satisfyer Love. Satisfyer Pro 2 Modern vás bude rozmaznávať bezkontaktnými tlakovými vlnami a novou technológiou Liquid Air - intenzívna stimulácia klitorisu nebola nikdy taká elegantná a vzrušujúca!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bude perfektným parťákom ako pre hrátky sama so sebou, tak pre šantenie s partnerom. Je výkonný, vodotesný, duálne stimulujúci a zvláda báječný rotačný pohyb vďaka vnútorným otočným guľôčkám. Vyrobený je z mäkkého TPR a plastu, jeho rozmery sú kompaktné, tvar ergonomický a cena prijateľná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 240

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.