×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 240

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexi ako s Bad Bitch Lipstick! Jej krásne zlaté prevedenie v sebe skrýva váš obľúbený odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ho, aby vynikol na vašom nočnom stolíku, alebo ho noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Personal Dildo Glow in the Dark

    Cloneboy je obľúbenou zábavou nielen pre páry, ktoré si našli záľubu v tvorení odliatkov penisov. Teraz si môžete svoje hrátky s odliatkom ešte spríjemniť, pretože táto sada obsahuje niekoľko dômyselných doplnkov naviac! Propriety na vytvorenie silikónového odliatku sú samozrejmosťou, v sade nájdete 2 vrecúška 3D gélu a tiež erekčnú slučku, ktorá podporí erekciu, a výroba odliatku potom bude o niečo ľahšia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Candy s tvarom a textúrou pre perfektnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Aby boli vaše potreby vždy plne uspokojené, je potrebné mať na to univerzálneho pomocníka. Taký môže byť aj tento vibrátor Alice z hodvábne hebkého silikónu s 12 výkonnými vibračnými funkciami. Má moderný, elegantný vzhľad, je príjemný na dotyk a iste oceníte aj pohodlnú manipuláciu. Nechajte sa uniesť úžasným vzrušením.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Spot Vibrator Pink

    Tento vibrátor vás poteší presne na tom miestečku, kde ho najviac potrebujete! Vďaka jeho úzkej a zaoblenej špičke s ním dokonale poláskate klitoris alebo napríklad bradavky či hrádzu. Má 10 úžasných vibračných režimov a zamatovo hebký a mäkký povrch. Takže kam s ním zamierite prvýkrát?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Force Pink

    Satisfyer G-Force je výkonný odborník na stimuláciu bodu G. Vibrátor vás rozmaznáva silnými vibráciami, sploštenou špičkou a atraktívnymi drážkami.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Malá, kompaktná, výkonná a kreatívna, taká je takto hračka v štýle masážnej hlavice. Je všestranná a zvládne potešiť akékoľvek miestečko na vašom tele. Vie silne vibrovať, takže vám dopraje uvoľňujúce masáže celého tela alebo vzrušujúcu stimuláciu. Zamilujte si dotyk hodvábne zamatového Soft Touch silikón, ktorý bude príjemne kĺzať po vašej pokožke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Chcete si pekne pohonit so svojou obľúbenou masážnou hlavicou? Tento Thunder Wrap nadstavec vám to umožní. Padne na akúkoľvek hlavicu štandardných rozmerov a jej dômyselná korálková textúra poriadne poláska vaše nervové zakončenia. Jednoduché príslušenstvo, ktoré sľubuje veľa zábavy. Tak ráčte objaviť silné orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Nechajte sa ožiariť zlatou farbou a vzrušujúcimi funkciami tohto krásneho vibrátora! Jeho dizajn je krásne autentický a jeho telo je mierne zakrivené. Pýši sa realistickým spracovaním, detailne vymodelovanými žilkami a výrazným žaluďom. Najlepšie sú však vibrácie ovládané koncovým kolieskom. Objavte, čo všetko tento zlatý krásavec dokáže.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Silný darcu dvojnásobného potešenie! Tento vibrátor Rabbit Vibe z kolekcie Elegnat disponuje šikovným stimulátorom klitorisu a 15 vibračnými režimami pre úchvatné duálny potešenie. Vibrátor je potiahnutý mäkkým a hebkým silikónom, takže je príjemný na dotyk a zároveň je aj vodotesný a môžete si s ním teda užívať aj vo vani alebo v sprche. Objavte všetky jeho prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zeleno-Modrá

    Bswish vám prináša skutočne silnú masážnu hlavicu zaručujúcu naozajstné vzrušenie, nezabudnuteľnú rozkoš a nekonečný orgazmus. Bswish bThrilled Wand si obľúbite aj pre jeho hodvábnu hebkosť, pretože je vyrobený z prvotriedneho a pre telo bezpečného silikónu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Tento vibrátor má veľký potenciál stať sa vaším najlepším priateľom! Pýtate sa, prečo a ako? Tak sa pozrite na jeho tvar - je priamo ideálny na stimuláciu G-bodu alebo dokonca prostaty. K tomu vám ponúkne 15 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať ľahko a rýchlo. Milujete kúpele? Vezmite si vibrátor so sebou do vane alebo do sprchy, je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Personal Dildo Black

    Cloneboy je obľúbenou zábavou nielen pre páry, ktoré si našli záľubu v tvorení odliatkov penisov. Teraz si môžete svoje hrátky s odliatkom ešte spríjemniť, pretože táto sada obsahuje niekoľko dômyselných doplnkov naviac! Propriety na vytvorenie silikónového odliatku sú samozrejmosťou, v sade nájdete 2 vrecúška 3D gélu a tiež erekčnú slučku, ktorá podporí erekciu, a výroba odliatku potom bude o niečo ľahšia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    To pravé pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor je zakrivený presne tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Čo takto vziať si so sebou na cesty niečo úplne univerzálne a napriek tomu vzrušujúce? Tento malý vibrátor je maximálne všestranný, dobíja sa cez USB a má 3 uspokojujúce rýchlosti. Vojde sa do každej kabelky a zvládne veľa parády. Rozvášnite sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych vyrážajúcu silu a masírujte ako svoje intímne partie, tak pokojne celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si proste a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spot On 1 Berry

    Nikto nepozná vaše telo lepšie ako vy a Satisfyer Spot On 1! Je to šikovný elegantný vibrátor na silnú stimuláciu klitorisu, ktoré nepôjde orgazmicky nepodľahnúť. Jeho špeciálna „špička“ vám zacielenie maximálne uľahčí a hodí sa ako pre začínajúce milovníčky erotických pomôcok, tak aj pre tie, ktoré majú mnohoročné skúsenosti.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Refill Glow in the Dark Hot Pink Silicone

    Silikón navyše na vytvorenie vytúženého odliatku penisu. Nepodarilo sa vám to prvý krát? Nevadí! Tento silikón naviac je tu pre vašu druhú šancu!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky ohanbia alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Tulip Dildo Pink

    Táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na výrobu dokonalej kópie penisu + extra tvarovací materiál navyše! Buďte vzrušujúco-kreatívny a vytvorte si kvalitnú, silikónovú 3D repliku penisu, ktorá bude tešiť vašu drahú polovičku vo chvíľach, keď vy budete mimo domova.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Daniel Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Daniela, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Daniela!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlienky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa budú venovať vnútornej i vonkajšej časti vašej kvetinky. Na dotyk je báječne hebký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho dokonalý tvar si prosto a jednoducho zamilujete. Navyše je tiež vodotesný a za veľmi priaznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 240

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.