×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Trochu sa nudíte? S Rush Nova vás všetka nuda prejde! Je to šikovná erotická hračka, ktorá vás duálne poteší, obsahuje totiž v sebe 2 výkonné motory. Jeden má na starosti vibrácie a druhý bude nasávať klitoris. Viete, ako docieliť absolútnu slasť? Nechajte obe dve funkcie pracovať spoločne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarujúci stimulátor prostaty s maximálne premysleným tvarom. Nebojte sa zveriť mu to najcitlivejšie miestečko na vašom tele a nechajte sa vziať do toho najintenzívnejšieho orgazmického neba. Vyberte si jeden z 9 režimov vibrácií a dobíjajte svoju hračku pohodlne cez USB kábel. Rebel stimulátor je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a ABS, neobsahuje ftaláty, spĺňa nariadenia EU REACH a je tak úplne bezpečný pre telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Hľadáte niečo, čo vám ponúkne plnú pozornosť na vás a vaše citlivé miesta? Tento pôvabný vibrátor od Paloqueth je tu preto, aby vám doprial absolútne uspokojenie a dych vyrážajúcu rozkoš. Vie vibrovať 9 vibračnými režimami v dômyselne tvarovanej základni, ktoré bude dráždiť klitoris. To ale nie je všetko, pretože vie tiež prirážať o 3 režimoch a prírazy sa budú venovať G-bodu. Ste pripravená na vzrušujúce pocity?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Sunflower Yellow

    Jedna z najštýlovejších hračiek z nášho sortimentu! Volá sa Sunflower a vybavená je hneď 2 výkonnými motormi. Má dva použiteľné konce, prvý z nich je zaguľatený a jemne textúrovaný a druhý je tenký a oválny. Potešte dunivou guličkou miestečka kdekoľvek na tele a striedajte použiteľné konce rovnako ako rýchlosti vibrácií.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu náprotivku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Sirena a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného vibračného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Párové aj sólo hrátky pre všetky vaše citlivé miesta! Tento pružný vibrátor sa prispôsobí vašim preferenciám a poskytne vám zakaždým iné potešenie. Vybavený je tiež diaľkovým ovládačom, pomocou ktorého si budete vyberať medzi 7 vibračnými vzormi a 3 rýchlosťami v 2 motoroch, z ktorých je jeden v špičke a druhý v základni. Pohrajte sa s ním ako s duálne stimulačným vibrátorom alebo ho prizvite k milovaniu a nebudete ľutovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satysfiera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Jeho pôvabná ruža, ktorá bude láskať váš klitoris, zatiaľ čo bude vibračné vajíčko z druhej strany rásť vo vašej vagíne. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 10 režimov vzrušujúcich prírazov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Chcete naozaj autentické zážitky? Tento vibrátor nielen vyzerá ako naozajstný penis, ale tiež sa vie hýbať ako naozajstný penis! Pomocou drôtového ovládača si vyberiete rotačný prirážajúci pohyb alebo vibrácie o 8 vzrušujúcich režimoch. Použite prísavku a užite si prenikanie, ktoré bude možno ešte lepšie ako skutočný sex!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    King Cock 10 má super silnú odnímateľnú prísavku, vďaka ktorej bude držať takmer na akomkoľvek povrchu. Hoci je vibračná a tieto hračky bývajú bežne háklivé na vodu, King Cocka 10 so sebou môžete bez obáv vziať aj do sprchy, vírivky alebo do vane či rybníka.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink - Vibračné tangá na diaľkové ovládanie Ružová

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Ružové nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "čarovným" prsteňom, ktorý by vám závidela aj Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Boreas

    Prekrásny vibrátor z priam božskej kolekcie Goddess! Tento frajer je vyrobený z tzv. liquid silikónu, čo je ten najlepší, a hlavne najhebčí materiál bezpečný pre telo, aký kedy svet videl. Ukrýva v sebe výkonný motor a tvar vibrátora vám pomôže bez problémov zacieliť na G-bod a určite si obľúbite aj funkciu zahrievania. Vyberte si z 3 úrovní stálych vibrácií a 9 rytmov a doprajte si luxusnú rozkoš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Dokonalý spoločník pre vaše najintímnejšie chvíle plné rozkoše. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black je príjemne flexibilný a vyrobený z hebkého a kvalitného silikónu, ktorý vás bude vyložene rozmaznávať. Tento duálne stimulujúci vibrátor ponúka nielen intenzívne vibrácie, ale aj inovatívny pohyb pripomínajúci mávanie, ktorý poskytuje cielenú stimuláciu G-bodu a nechýba ani omamná funkcia nasávania klitorisu.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Jamie, vibrátor v štýle králika s jedinečnou funkciou prírazov o 5 režimoch a tiež intenzívnymi vibráciami o 10 úrovniach. Má realistické prevedenie a silné telo čiernej farby, čo je super erotické kombo, ktorým si splníte všetky svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Súhlasíte s tým, že análna stimulácia je neoddeliteľnou súčasťou sexuality? Ak áno, tak práve aj vy určite oceníte tento bezkonkurenčný stimulátor prostaty Ampex. Má schopnosť vzrušujúceho teleskopického pohybu a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre vaše extra potešenie.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.