×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 306

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Prekrásny vibrátor z priam božskej kolekcie Goddess! Tento frajer je vyrobený z tzv. liquid silikónu, čo je ten najlepší, a hlavne najhebčí materiál bezpečný pre telo, aký kedy svet videl. Ukrýva v sebe výkonný motor a tvar vibrátora vám pomôže bez problémov zacieliť na G-bod. Vyberte si z 3 úrovní stálych vibrácií a 9 rytmov a doprajte si luxusnú rozkoš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Genius

    Chcete si svojou Europe Magic Wand užiť niečo viac? Vyskúšajte tento ikonický doplnok, ktorý má obrovský potenciál a rozumie ženskej anatómii. Užijete si s ním úžasné surové vibrácie zabalené do mäkkého hodvábneho silikónu. Nástavec Genius je funkčný, minimalistický a dopraje vám úžasnú stimuláciu g-bodu a klitorisu, ktoré nemožno nepodľahnúť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Sú vaše chvíle sebalásky zároveň vaším intímnom rituálom? Jeho intenzita a sila slasti môžu byť ešte mocnejšie s Ritual Shusha stimulátorom klitorisu. Svojou veľkolepou technológiou kombinuje vákuum a pulzáciu, čím neuveriteľne vzrušujúcim spôsobom dráždi nervové zakončenia v klitorise bez toho, aby sa ho dotýkal a vyvoláva vo vás dychberúce momenty, pri ktorých sa pod vami prepadne zem. Nie je Shusha presne to, čo chýba k dokonalosti vášho rituálu?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vush Rose 2 Pink

    Tak nádherná a kvalitná hračka! Značka Vush vie presne, po čom ženy túžia. Rose 2 má jemné okvetné lístky a tvar, ktorý si vaše telo zamiluje. Ponúkne vám 5 úrovní a 5 vibračné vzorov. Je malý, flexibilný, a hlavne príjemný a láskyplný.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Majte prostatu pod kontrolou! Tento láskyplný stimulátor menom Solstice sa ovláda cez aplikáciu v mobile a poteší vás nielen svojou inteligentnou technológiou, ale tiež ergonomickým tvarom. Jeho silný motor, ukrytý v silikónovom tele, rozvibrujú prednastavené režimy, hudba, hlas či vaše vlastnoručne kreslené vzorce. Poďte do toho, poďte si hrať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Milujete orálny sex a všetky šikovné jazyky? Holey Trinity má hneď 3 také a teší sa, až nimi pohladí všetky vaše slastichtivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Venus Thrusting-Rotating Vibe Pink

    Vibrácie vám nestačia? Vyberte si vibrátora Venus, ktorému boli dané do vienka naozaj dych vyrážajúce funkcie vrátane prírazov. Svojím úchvatným pohybom hore a dole prináša Venus hlboké potešenie, ktoré nepôjde nezbožňovať. Trojitý motorový systém zaisťuje všestrannosť a prináša aj vibrácie a poháňa rotujúce guličky. Vstúpte do sveta neopakovateľného potešenia a nezabudnuteľných pocitov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Máte to rada jazýčkom? Tak si predstavte, že v ruke držíte tento pôvabný stimulátor a užívate si príjemné láskanie vašej perly slasti mrštným jazýčkom s 9 funkciami. Vďaka stredovému krúžku sa vám bude stimulátor pohodlne držať a okrem jazýčka si budete môcť vychutnávať aj slastné vibrácie s 9 funkciami. Užite si dotyk hebučkého silikónu a tiež chvíľku vzrušenia, ktorá bude len vaša.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximálne dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na G-bod, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Cici Purple

    Ďalším prírastkom do Svakom rodiny je pôvabná Cici. Disponuje flexibilnou hlavou s možnosťou ohnutia do akéhokoľvek uhla, čím sa stáva úplne vychytanou pomôckou, s ktorou dosiahnete na všetky svoje citlivé body. Jej dizajn je nielen elegantný, ale tiež luxusný, rovnako ako funkcie, ktorými vás ohromí. Ponúkne vám totiž 5 rôznych vibračných režimov a ku každému z nich tiež 5 úrovní intenzity. Samozrejmosťou je tiež prvotriedny silikónový materiál, z ktorého je Cici vyrobený a dobíjacie batérie.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tomto puzdre so sexy leopardím vzorom sa ukrýva ešte viac sexy hračka, ktorou je malá, ale výkonná masážna hlavička. Jej vibrácie sú tiché, ale silné a ponúkne vám hneď 10 rôznych funkcií. Váš klitoris sa bude vznášať! Doprajte si elegantnú a kvalitnú hračku v štýlovej leopardej taštičke.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vás vezme do raja tým najúčinnejším spôsobom: cieli totiž na bod G, ale stimuluje aj klitoris a hrádzu a aby toho nebolo málo, vyniká skvelou funkciou zahrievania!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Dômyselná stimuláciu vašich citlivých miest kedykoľvek a kdekoľvek. Tento vodotesný vibrátor od Sweet Smile bude myslieť ako na G-bod, tak na klitoris. Vďaka svojmu pružnému a prispôsobiteľnému prevedeniu sa perfektne zladí s vašim telom a bude vás rozmaznávať hodvábne mäkkým silikónom, a hlavne diskrétnymi vibráciami. Hrajte sa sama alebo v páre, doma alebo vonku!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne tento párový vibrátor od Pretty Love, ktorý vám pomôže rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa pri styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dá okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň zúži vagínu. Úžasným spoločníkom sa však stane aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tohto šikovného motýlika!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Scorpion Teal

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou pripomínajúcou chvost škorpióna! Má rozšírenú rukoväť a poteší vás svojou rebrovanou použiteľnou časťou. Vzrušenie vychádzajúce z intenzívnej stimulácie na seba nenechá dlho čakať a vďaka flexibilite sa pohodlne dostanete všade, kam budete potrebovať.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor e-Rabbit od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude na G-bod aj na klitoris. Zverte svoje potešenie jeho 2 výkonným motorom a užívajte si vibrácie a elektro-stimuláciu spoločne alebo každú funkciu zvlášť.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sonnet Black

    Dômyselný tvar tohto vibrátora a prvotriedne funkcie sľubujú jediné - dokonalý orgazmus! Volá sa Sonnet Vibe a je navrhnutý tak, aby každý zážitok s ním bol maximále dychberúci. Vie nielen intenzívne vibrovať na bod G, ale tiež dráždiť klitoris skrz funkciu nasávania. Chcete ho? Chcete, a my to chápeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Hľadáte niečo viac než len obyčajnú vibračnú hlavicu? Táto hračka vypočuje vaše priania! Z jednej strany to totiž je klasická vibračná hlavica s pružnou hlavou z hebkého silikónu, avšak jej rukoväť rozhodne nie je tradičná. Je totiž vybavená stimulačným otvorom, ktorý bude vzrušivo nasávať klitoris pomocou tlakových vĺn. Uvoľnite sa, zabudnite na stres a urobte si dobre!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný vibrátor v štýle masážnej hlavice LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Užijete si s ním vonkajšiu alebo vnútornú stimuláciu, je ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Royal Mini Opal

    Aj malé veci môžu byť neuveriteľne šikovné a hlavne vzrušujúce! Rovnako ako táto maličká vibračná hlavička zo zamatovo hladkého silikónu úchvatnej farby, ktorú nepôjde nemilovať. Mäkká hlava je usadená na pružnom krku a ponúkne vám 10 jedinečných vibračných rýchlostí a vzorov. Vďaka vodotesnosti vám bude príjemnou spoločnosťou aj v kúpeľni a vďaka malej veľkosti ju môžete vziať kamkoľvek so sebou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 306

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.