×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 161 až 192 z celkom 312

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Classy s funkciou zahrievania bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný rubínový vibrátor s koncovým kamienkom v štýle granátu, ktorý podporuje sexuálnu vášeň a lásku. Buďte sebavedomá, energická a odvážna, s Classym si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Twentyfour Up and Down, Flip-Flap Tongue and Suction Vibe Red

    Milujete akčniakov? Tento červený štramák je akčný až až! Ukrýva v sebe 3 výkonné motory, čo znamená, že vás poteší 3 funkciami. Ako prvá je tu funkcia pohybu hore a dole o 3 režimoch, potom nasleduje sacia funkcia pre klitoris o 7 režimoch a na záver je tu pohyblivý jazyk s 10 režimami pohybu. Zamilovali ste sa? Nečudujeme sa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzívna vibračná sila a elegancia nerezovej ocele, to je Ferro. Je to dobíjací vibrátor so 6 silnými vibračnými režimami s jednoduchým ovládaním. Užívať si s ním môžete rôznymi spôsobmi, je ideálny na presnú stimuláciu a nebráni sa byť vaším spoločníkom i vo vani, pretože je vodotesný. Skúste ho zahriať teplou vodou, alebo naopak schladiť vodou studenou a experimentujte s teplotnými hrátkami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Limbe Up & Down Vibrator with Flipping Tongue & Hitting Ball Red

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Limbe, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie prirážať o 3 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom poklepávania šikovnej guličky. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super sila v krásnej vibračnej hlavici na masáže celého tela, ale aj intímnu stimuláciu. Táto nabíjateľná masážna hlavica Super Strong Wand má extra dlhú rukoväť a pohyblivú masážne hlavu pre pohodlné zacielenie. Ponúkne vám 5 vibračných režimov a 3 vibračné rýchlosti, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidiel na rukoväti. Dostaňte sa aj k horšie prístupným miestam a potešíte sa hebkým dotykom hlavy a úchvatnou vibračnou silou.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Toto chcú všetci! Vibračnému dildu The Perfect sa stal modelom skutočne vzpriamený penis a The D Perfect je tak jeho presnou a precíznou kópiou. Vyrobený je z dokonalého materiálu Ultraskyn, ktorý by ste so zavretými očami len sotva rozpoznali od skutočnej ľudskej pokožky. Disponuje tiež vibráciami, silnou prísavkou a pevným vnútorným jadrom. Spoľahnite sa na kvalitu značky Doc Johnson, ktorá prichádza na trh so sériou účinných díld za prijateľnú cenu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Presná stimulácia G-bodu nikdy nebola jednoduchšia! Vibrátor bol špeciálne navrhnutý na dráždenie tohto citlivého miesta a vďaka pevnej guľatej hlave naň hravo dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlostí a vďaka možnosti dobíjania tešte svoj bod G zas a znova.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Apollo Vibrator with Thrusting, Pulse & Suction Lila

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Apollo a je úžasne multifunkciou. Disponuje 10 vibračnými funkciami, funkciou prírazov a ramienkom so schopnosťou sania klitorisu. Apollo je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Akonáhle so svojím náprotivkom začnete objavovať funkcie a možnosti tejto multifunkčnej párovej hračky , nebudete chcieť prestať. Stane sa vaším obľúbeným vibračným pomocníkom a pocitom, ktoré vám prinesie, čoskoro podľahnete. Ukrýva v sebe 3 kvalitné a výkonné motory , 2 z nich sú v praktických, veľmi flexibilných ramenách a tretí priamo v tele. Vyberte si z 9 intenzívnych vibračných režimov a zamilujte si dotyk mäkkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Snívate o krásnom a kvalitnom potešiteľovi, ktorý sa postará o váš g-bod? Vibrátor Amy 2 od luxusnej značky Svakom bude určite tým pravým! Na prvý pohľad je nádherný a štýlový, na prvý dotyk je úžasne hebký a príjemný, pretože je vyrobený zo silikónu. Nechajte sa oslniť 5 vášnivými režimami o 5 intenzitách!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Dômyselné rotácie a vibrácie pre absolútnu slasť za vašimi zadnými vrátkami! Tento pôvabný stimulátor prostaty od Anos má rotačnú dvojhlavú špičku, ktorá sa zameriava priamo na prostatu. Dva výkonné motory vás omámi svojou silou a schopnosťou nielen rotáciou, ale aj vibrácií, ktoré nebudú zabúdať ani na citlivú hrádzu. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si z 5 režimov rotácií a 7 režimov vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Ceres diaľkovo ovládaný stimulátor prostaty s jedinečnou poklepávajúcou funkciou o 5 režimoch a tiež vibráciami o 10 úrovniach. Vychutnajte si jeho ergonomický tvar pre dokonalú stimuláciu a širokú základňu na pohodlné a bezpečné používanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 4 Function Vibrator Purple

    Všestranné potešenie pre vagínu aj klitoris, je to presne to, čo hľadáte? Tento vibrátor od Javida vás nikdy nesklame! Má dokonalý tvar pre zacielenie na G-bod a poteší vás dunivými impulzmi, zatiaľ čo klitoris si bude vyžívať slasťou vďaka jazýčku a saniu. Nechajte sa zlákať a doprajte si perfektné potešenie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a zamatovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator with Balls Skin

    Chcete realistického milenca, s ktorým si budete môcť užívať zakaždým inak? Áno! Toto pôvabné vibračné dildo verne pripomína skutočný penis. Je skvele flexibilný, má výrazné žilky, sexy semenníky a vypuklý žaluď. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaháknuť ju môžete aj za postroj. Zamilujte sa na prvý pohľad!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo 25cm Black

    Hľadáte niečo skutočné? Až prvýkrát pohladkáte toto RealRock vibračné dildo, budete si istí, že ste ho našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď, dokonalé žilky a vie zmyselne vibrovať. Užite si jeho mäkkosť, zmyselné vibrácie a predovšetkým vzrušujúce pôžitky!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masírujte sa a stimulujete teplom, chladom a vibráciami! Tento elegantný vibrátor Hot'n Cold od You2Toys je perfektný pre rozmanité potešenie na tele aj vo vnútri. Jeho sploštenou špičkou pohodlne zacielite, kam budete práve potrebovať a sametovo mäkký povrch bude rozmaznávať vašu pokožku. Vyberte si zo 7 vibračných funkcií a podľahnite aj funkcii zahrievania až na 43 °C či funkciu chladenia!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Čo by ste povedali na dômyselnú masáž prostaty, konečníka a hrádze zároveň? Podľa nás by to bolo jedno veľké ACH! Tento análny vibrátor RC Prostate Massager v sebe ukrýva 2 motory, ktoré poskytujú 10 rôznych vibračných režimov a tiež jeden režim prikyvovania (v hlave). Tak sa chopte ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a užite si perfektnú vzrušujúcu hru!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon vyniká medzi ostatnými hračkami! Je zmyselne čierny s chrómovaným detailom na základni. Vyrobený je z tzv. liquid silikónu, ktorý je hodvábne hebký a mäkký na dotyk a tlačidlá vám zaistia pohodlné ovládanie. Vychutnajte si jeho mäkkú špičku, zakrivený tvar so stimulujúcimi hrebeňmi a dosiahnite na svoj G-bod a pri tom jemne poláskajte aj klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Pôvabné puzdro av ňom šikovná hračka Mon Ami, ktorá vám dopraje nebeské blaho. Je jedinečná, zábavná, príjemná a predovšetkým všestranná, je to totiž vibrátor a stimulátor klitorisu s funkciou sania zároveň. Objavte silu 2 výkonných motorov a nechajte si nimi vziať dych!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Neseďte v kúte a začnite si užívať život so všetkým, čo k tomu patrí vrátane orgazmických okamihov. Pomôže vám k tomu tento šikovný vibrátor do nohavičiek. Má dokonalý tvar, stimulujúci textúru a magnetické krídelká, vďaka ktorým bude držať na mieste. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten naj práve pre vás alebo ovládač zverte svojmu priateľovi či priateľke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Twenty G-Spot Vibe with Clitoris Sucker Pink

    Chcete si užiť chvíľky sama pre seba maximálne vzrušujúcim spôsobom? Vezmite si na pomoc tento úchvatný ružový vibrátor! Ponúkne vám 8 vibračných režimov a stimulátor klitorisu, ktorý bude vašu perlu slasti nasávať o 10 režimoch. Zamilujte sa jeho perfektného tvaru, hodvábne hebkého materiálu a omamných schopností.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 312

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.