×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 382

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satysfiera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Tie najlepšie orgazmy zažijete iba s vibrátorom Eternal Love. Je zmyselne hravý a ponúkne vám hneď 3 ohromujúce funkcie, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Vibrácie budú masírovať pošvovú stenu, pulzačná časť bude cielene dráždiť G-bod a dokonalé mikro-vibrácie poláskajú klitoris. Dohromady to bude to najlepšie potešenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571-03 Mini Fuck Machine with 3 Thrusting & 10 Vibration Patterns Pink

    Chcete to poriadne rozbehnúť? Predstavujeme mini šukací stroj na dokonalú stimuláciu! Ponúkne vám 3 režimy prírazov a 10 režimov vibrácií, ktoré zmenia váš sexuálny život. Použite odnímateľnú prísavku a vychutnajte si svoju chvíľu maximálnej slasti bez použitia rúk. Táto hračka sa jednoducho postará o to, aby ste sa mali pekne!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Ružová

    Dokonalý vibrátor v tvare písmena U, zacielený ako na bod G, tak aj na klitoris. Ohromí vás svojou flexibilitou, univerzálnosťou a funkciami. Poháňaný je 2 výkonnými motormi a ponúka veľa možností experimentovania a dosiahnutia maximálneho potešenia. Vyrobený je zo 100% zamatovo hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Nikomu by ani nenapadlo, že tieto sexi nohavičky so saténovou mašľou sú schopné vám dopriať ohromujúce orgazmy! Tajomstvo však spočíva v silikónovom vibrátore, ktorý zasadíte do vrecka nohavičiek av rovnakej chvíli sa chopíte ovládača, ktorým budete prepínať medzi rýchlosťami a funkciami vibrácií. Alebo ovládač zverte svojmu náprotivku a zaistite si to najvzrušivejšie rande všetkých čias!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Milujete ruže? Táto hračka je inšpirovaná nežnosťou kvetov a ponúka omamné a potešujúce funkcie. Má hneď dva použiteľné konce a plyšovo silikónová kvetinka vo svojom strede ukrýva okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom. Z druhej strany nájdete prirážajúci vibrátor a bude len na vás, či použijete oba konce zároveň alebo každý zvlášť.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Sunflower Yellow

    Jedna z najštýlovejších hračiek z nášho sortimentu! Volá sa Sunflower a vybavená je hneď 2 výkonnými motormi. Má dva použiteľné konce, prvý z nich je zaguľatený a jemne textúrovaný a druhý je tenký a oválny. Potešte dunivou guličkou miestečka kdekoľvek na tele a striedajte použiteľné konce rovnako ako rýchlosti vibrácií.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Trochu sa nudíte? S Rush Nova vás všetka nuda prejde! Je to šikovná erotická hračka, ktorá vás duálne poteší, obsahuje totiž v sebe 2 výkonné motory. Jeden má na starosti vibrácie a druhý bude nasávať klitoris. Viete, ako docieliť absolútnu slasť? Nechajte obe dve funkcie pracovať spoločne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker G-Spot Lover Purple

    Snívate o hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Sirena a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného vibračného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting RC Vibrator Skin

    Trojica funkcií, ktorá vás dovedie k absolútnej slasti! Vibrácie, rotácie a prírazy, to je to, čo vám ponúkne tento realistický vibrátor, ktorému pôjde ťažko odolať. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a má silnú koncovú prísavku a pôvabné semenníky. Račte objaviť, čo všetko vie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-WBD10066R Thrusting Dildo Vibrator with 3 Powerful Thrusting Speeds & 10 Vibrations Remote Skin

    Snívate o poriadne hlbokom prenikaní a autentických prírazoch s pôvabným realistickým dildom? Váš sen sa stáva skutočnosťou s týmto vibračným dildom s funkciou prírazov o rozsahu 3 cm! Zacieli na G-bod alebo prostatu a nikdy sa neunaví. Doprajte si zážitky, po ktorých túžite a využite aj koncovú silnú prísavku!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Fuck Machine with Vibrations & Remote Control Skin

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy a vibrácie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink - Vibračné tangá na diaľkové ovládanie Ružová

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Ružové nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "čarovným" prsteňom, ktorý by vám závidela aj Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Chcete naozaj autentické zážitky? Tento vibrátor nielen vyzerá ako naozajstný penis, ale tiež sa vie hýbať ako naozajstný penis! Pomocou drôtového ovládača si vyberiete rotačný prirážajúci pohyb alebo vibrácie o 8 vzrušujúcich režimoch. Použite prísavku a užite si prenikanie, ktoré bude možno ešte lepšie ako skutočný sex!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 382

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.