×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 301

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White - Vibračné tangá na diaľkové ovládanie Biela

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnou taštičkou na mini-vibrátor môžete rozochvieť "čarovným" prsteňom, ktorý by vám závidela aj Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager

    Pocíťte ultimátnu silu najpredávanejšej masážnej hlavice Palmpower Wand Massager a zažite všetky jej povzbudzujúce, silné a relaxačné schopnosti, vďaka ktorým je celosvetovo tak obľúbená.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Čo by ste povedali na 3 v 1 stimulácii s touto kvalitnou a príjemnou hračku? Podľa nás by to bolo jedno veľké ACH! Beta Rabbit je vibrátor, ktorý sa postará o G-bod aj o klitoris, a to zároveň. Ponúkne vám 10 režimov hojdania, premenlivé vibrácie a tiež funkcií sania klitorisu. A výsledy? Dychberúci orgazmus!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj táto vibračná hlavica na relaxačné masáže i erotickú stimuláciu vonkajších intímnych miest. Urobte si s ňou dobre a vychutnajte si dotyk jej hebkého silikónu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row purple

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúce želanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vašej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Priya, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie vibrovať o 7 funkciách a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny aj na klitoris. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Chcete sa cítiť ako kráľovná? Tak si vyberte kráľa medzi vibrátormi! Tento v sebe skrýva 2 výkonné motory, láska klitoris vibráciami a zároveň zmyselne priráža. Nechajte sa pohladkať hodvábne hladkým silikónom a objavte 10 vzrušujúcich nastavení prírazov a vibrácií!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Zoznámte sa s Anyou, výkonným vibrátorom s funkciou ohrevu. Vďaka svojej strednej veľkosti vám pohodlne padne do ruky a zacielite s ním na všetky dôležité miesta. Anya kombinuje obľúbené funkcie, prvotriedny silikónový materiál najvyššie kvality a moderný dizajn. Ponúkne vám všetko, po čom každá žena túži, a to vkusne, diskrétne a účinne.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Six-In-One Vibrating Bullet & 6 Silicone Accessories Kit Black

    Chcete zažiť niečo nové, ale poriadne neviete, čo ak tomu ste ešte dosť nerozhodní? Máme pre vás dokonalé riešenie v podobe tejto sady, ktorá obsahuje jeden mini vibrátor a 5 vysoko kvalitných silikónových doplnkov, s ktorými môžete vibrátor použiť. Tešte sa na análny kolík, stimulátor na prst, erekčný krúžok, párový vibrátor a vibračné vajíčko!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete nechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Váš nový najlepší priateľ pre osamelé večery! Angus je zmyselný vibrátor s funkciou prírazov a 2 výkonnými motormi, s ktorými si naplno užijete svoj orgazmický potenciál. Ponúkne vám 8 režimov vibrácií a 8 režimov prírazov a nielen to, vďaka ramienku si vychutnáte aj dráždenie klitorisu. Užite si úchvatné funkcie, hebký silikónový materiál a silu 2 výkonných motorov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomené srdce môže byť niekedy extra príjemné, neveríte? Tento jedinečný potešiteľ v tvare srdiečka sa hodí nielen pre tých, ktorí majú aktuálne srdce na dve polovice. Rozlomte ho a objavte zvodné mikro-vibrácie a bezkonkurenčnú funkciu olizovania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Glitz, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami a 9 režimov prírazov. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a dômyselný tvar s ovládaním na konci pružného „chvostíka“.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Odry Vibe with Thrusting & Swinging Movement Red

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Odry a disponuje funkciou prírazov (pohybom hore a dole), oscilačnou funkciou a jeho vonkajšie ramienko nebude zabúdať ani na klitoris. Odry je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Lovera a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného rotačného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibráciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Snívate o takmer realistickom vibrátore pre skutočne ohromné orgazmy? S Dorcel Real vibrátorom popustíte uzdu svojej vášnivej fantázii naplno! Zaflirtuje si s vami skrz 7 vibračných nastavení a 4 režimy intenzity presne tak, aby ste dosiahli svoje ciele v podobe vrcholov potešenia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 301

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.