×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 301

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impozantný masér, ktorý má všetko, čo potrebujete pre hýčkajúcu masáž celého tela aj erotickú stimuláciu. Ste pripravení detailne preskúmať svoje telo ako cudziu planétu a dopriať si potešenie a uvolnenie?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Táto bohyňa menom Palm Pleasure vám padne do dlane ako uliata a vezme vás do inej dimenzie vďaka 36 možným kombináciám slastného nasávania klitorisu a vibrácií. Má odnímateľné viečko, ktoré umožňuje hygienické a diskrétne skladovanie a je vďaka nemu vhodná i na cesty. Objavte vzrušenie pochádzajúce z dômyselnej stimulácie klitorisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masírujte celé svoje telo alebo stimulujte citlivé miesta s touto vibračnou hlavicou Shaka! Je to všestranná hračka s nádherným dizajnom. Vďaka flexibilnému krku sa dostane všade tam, kde sú jej vibrácie potrebné a ponúkne vám 3 vibračné nastavenia a 5 rýchlostí. V balení nájdete tiež pôvabnú tašku, ktorá sa môže stať domčekom pre hlavicu, alebo ju môžete nosiť ako sexi kabelku. Vychutnajte si relaxačnú alebo stimulačnú masáž kedykoľvek budete chcieť!

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať zvnútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám ponúknu 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Nechajte svoje ruky si oddýchnuť a potešte sa týmto duálne stimulujúcim Happy Rabbitom! Postará sa o váš bod G a klitoris zároveň. Má dva kvalitné motory a tiež hodvábne hebký silikónový povrch, ktorý budete milovať. Vyberte s z 15 parádnych vibračných rýchlostí a vzorov a potešte svoje citlivé miesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row pink

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúci zelanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vasej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Omamne ružová hračka pre orgazmické zážitky! Ponúkne vám hneď dve úžasné funkcie, vibrácie a poklepávanie. 3 silné motory, ktoré v sebe hračka ukrýva, spolu spolupracujú a vedia vám poskytnú skutočne príjemné zážitky. Stimulujte svoj P-bod alebo G-bod, bude to jedna veľká nádhera!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Rotating Rabbit Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto rotačným vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu, tak klitorisu a zaistí vám tam omamné duálne potešenie. Chopte sa elegantnej zlatej základne a splňte si svoje erotické sny.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, takže je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka svojej menšej veľkosti je ideálna pri cestovaní a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše túžby neustále prahnú po niečom uspokojujúcom a vy tápate v tom, akú hračku si zaobstarať a konečne ich utíšiť? Predstavujete vám Enchanted Exciter, ktorý pre vás bude zmyselne rotovať, vzrušujúco prirážať, neodolateľne vibrovať a láskyplne tešiť aj klitoris. Splňte si želanie a zažite konečne poriadne uspokojenie.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Potrebuje presne zamieriť a trafiť sa na to správne miesto? Inovatívny vibrátor iVibe Select iQuiver je nielen multifunkčný, ale aj praktický a to predovšetkým v tom, že vďaka svojej malej veľkosti vás bude stimulovať úplne presne! Vyberte si z 10 vibračných vzorcov a 6 vymeniteľných koncových nadstavcov z luxusného hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Afternoon Delight Ombre

    Prečo čakať na večer? Zmyselnú žiaru hlbokého uspokojenia môžete pociťovať kedykoľvek počas dnes, a to v spoločnosti lahodného vibrátora Afternoon Delight. Jeho tvar myslí predovšetkým na G-bod a tiež na akékoľvek ďalšie miesta ukryté vo vašom tele. Vychutnajte si 7 vibračných rytmov a rýchlostí a nechajte sa očariť pôvabným ombré vzhľadom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Uvoľnite telo i myseľ a doprajte si potešenie, ktoré potrebuje každá z nás. Nebudete na to sama, parťáka vám bude robiť tento pôvabný fialový elegán, ktorý sa bude sústrediť hlavne na váš g-bod. Disponuje funkciou poklepkávania, je dômyselne zakrivený a úžasne flexibilný. Špička dosahujúca na g-bod je príjemne mäkká a vybavená stimulujúcou textúrou. Objavte silu 2 motorov, zamilujte si 7 vibračných režimov a tiež 3 režimy pulzujúceho poklepkávania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Vzrušenie je niekedy aj magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa ho a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čom asi sníva vaša prostata? Jej túžby preskúmate s týmto stimulátorom menom Mustang! Objavujte jeho funkcie osamote alebo so svojím náprotivkom. Mužský bod G by si žiada pozornosť, za ktorú sa vám odmení dych vyrážajúcimi orgazmami!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalec pánskeho análneho potešenia! Ergonomický tvar je dokonale prispôsobený mužskej anatómii tak, aby vibráciami so špeciálnou intenzitou stimuloval prostatu a oblasť hrádze. U tohto análneho vibrátora sú vrcholným dielom dizajnérov Fun Factory jeho dokonalé krivky, ktoré umožnia hlboké a bezbolestné pohladenie a privedú vás k extáze. Duke je jasný kandidát na titul: Najobľúbenejší pánsky stimulátor prostaty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách, premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Sexi čierne nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť „kúzelným“ prsteňom, ktorý by vám aj Arabela závidela. Jednoducho zasuňte vibrátor do vrecka nohavičiek a prsteňom môžete ovládať 10 vibračných funkcií mini-vibrátora.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzívna vibračná sila a elegancia nerezovej ocele, to je Ferro. Je to dobíjací vibrátor so 6 silnými vibračnými režimami s jednoduchým ovládaním. Užívať si s ním môžete rôznymi spôsobmi, je ideálny na presnú stimuláciu a nebráni sa byť vaším spoločníkom i vo vani, pretože je vodotesný. Skúste ho zahriať teplou vodou, alebo naopak schladiť vodou studenou a experimentujte s teplotnými hrátkami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie vaginálnej či análnej rozkoše. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete na súčasnú stimuláciu prostaty a hrádze alebo na stimuláciu G-bodu a klitorisu. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti a pridať k tomu môžete aj vibrácie o 7 režimoch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator Skin

    Chcete realistického milenca, s ktorým si budete môcť užívať zakaždým inak? Áno! Toto pôvabné vibračné dildo verne pripomína skutočný penis. Je skvele flexibilný, má výrazné žilky a vypuklý žaluď. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaháknuť ju môžete aj za postroj. Zamilujte sa na prvý pohľad!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Čo takto vyskúšať vzrušujúce rotácie v kombinácii s vibráciami a dostať sa tak až do siedmeho neba? Inya Petite je rotačný vibrátor realistického spracovania, ktorý vás ohromí svojím vzhľadom a tiež 7 vibračnými režimami. Potešte sa ním, bude tu pre vás,  kedykoľvek budete potrebovať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Twentyfour Up and Down, Flip-Flap Tongue and Suction Vibe Red

    Milujete akčniakov? Tento červený štramák je akčný až až! Ukrýva v sebe 3 výkonné motory, čo znamená, že vás poteší 3 funkciami. Ako prvá je tu funkcia pohybu hore a dole o 3 režimoch, potom nasleduje sacia funkcia pre klitoris o 7 režimoch a na záver je tu pohyblivý jazyk s 10 režimami pohybu. Zamilovali ste sa? Nečudujeme sa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Apollo Vibrator with Thrusting, Pulse & Suction Lila

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Apollo a je úžasne multifunkciou. Disponuje 10 vibračnými funkciami, funkciou prírazov a ramienkom so schopnosťou sania klitorisu. Apollo je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Ateneo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion & Sucking Purple

    Objavte svet maximálnej spokojnosti s Ateneoom od Intense! Je to elegantný a sofistikovaný vibrátor s úžasnými funkciami a nádherným fialovým designom a zlatým detailom. Jeho 3 výkonné motory vám nachystajú rozmanitú stimuláciu a vaše telo i myseľ zaplavia úplná blaženosť.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 301

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.