×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 65 až 96 z celkom 297

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager

    Pocíťte ultimátnu silu najpredávanejšej masážnej hlavice Palmpower Wand Massager a zažite všetky jej povzbudzujúce, silné a relaxačné schopnosti, vďaka ktorým je celosvetovo tak obľúbená.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Eidolon

    Absolútnym hitom a najnovším fenoménom, čo sa erotických hračiek týka, sú bezpochyby také pomôcky, ktoré môžete buď vy alebo váš partner ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Magic Motion Eidolon je výnimočný v tom, že vám poskytuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov na ženskom tele, a to bodu G a klitorisu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Prekrásny vibrátor z priam božskej kolekcie Goddess! Tento frajer je vyrobený z tzv. liquid silikónu, čo je ten najlepší, a hlavne najhebčí materiál bezpečný pre telo, aký kedy svet videl. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, z ktorých jeden myslí aj na klitoris. Vyberte si z 3 úrovní stálych vibrácií a 7 rytmov a doprajte si luxusnú rozkoš.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný zajačí vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklopkávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklopkávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom vibráciami mieri na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Hľadáte niečo pôvabné a zároveň šikovné? Toto nie je len tak nejaká vibračná hlavica, je to úchvatná kvalitná hračka s 2 použiteľnými koncami. Vychutnáte si s ňou silné vibrácie z jednej strany a vzrušujúce hrejivé rotácie za strany druhej. Hladká hlava poteší nielen citlivé miesta, ale aj stuhnuté svaly kdekoľvek na tele. Druhý koniec sa postará o vagínu, je príjemne vyhrievaný, vibruje a rotuje, čo sľubuje úplnú blaženosť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Secret Clit Pink

    Chcete vibrujúceho kamaráta, ktorý vás bude počúvať na povel? Dorcel Secret Clit pre vás nebude len vibrovať vo vnútri vagíny, ale postará sa aj o klitoris a okrem vibrácií vám ponúkne tiež zmyselné zahrievanie až na 45 °C. Ovládajte svojho nového potešiteľa skrz diaľkový ovládač a užite si predovšetkým funkciu ovládania hlasom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Hľadáte prirážajúcu hračku? Anal Thruster vie, ako vám to urobiť! Vie vzrušujúco prirážať, ale aj vibrovať a jeho tvar s guľatou hlavou predstavuje ideálnu voľbu pre análnu stimuláciu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prirážania skrz diaľkový ovládač a funkcie si užívajte vďaka vodotesnosti aj v sprche alebo vo vani!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Glitz, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami a 9 režimov prírazov. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a dômyselný tvar s ovládaním na konci pružného „chvostíka“.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Lovera a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného rotačného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkám a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a nájdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vush Myth Pink

    Chcete pre svoj bod G len to najlepšie? Medzi top vibrátory na G-bod rozhodne patrí aj tento luxusný krásavecod Vush! Pomôže vám odhaliť pravdu o legende o G-bode, a to aj v prípade, že sa vám ešte nepodarilo ho nájsť. Jeho krivky, textúra aj funkcie, to všetko bolo navrhnuté tak, aby ste objavili svoj G-bod a tiež neuveriteľne intenzívne orgazmy, ktoré sú s ním spojené. Tak prečo ešte čakať? Staňte sa hlavným hrdinom svojho príbehu, ktorý rozpráva o ceste za orgazmickým šťastím!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 297

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.