×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 297

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Žiarivo ružový vibrátor od celosvetovo obľúbenej značky Evolved. Vyniká unikátnou funkciou "power boost", čo znamená, že vám poskytne 10 sekundový výbuch maximálnych vibrácií vo chvíli, keď si o neho samy poviete. Mimo to má perfektne stimulujúci realisticky vytvarovaný žaluď a 8 jedinečných rýchlostí. Zakončený je účinnou prísavkou, vďaka ktorej si môžete užiť aj obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva slastné konce v jednej šikovnej hračke! Predstavujeme Chick Flick, ktorý má z jednej strany mierne zakrivenú hlavu s rebrovanou textúrou a zo strany druhej si užijete dômyselnú funkciu mávania na potešenie G-bodu. Nechajte svoje telo rozpohybovať so vzrušením a vychutnajte si dotyk jemného hebkého silikónu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou dômyselného tvaru. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, je príjemne textúrovaná, má baňatú hlavu, úzky krk a zakrivenú základňu so šikovným oválnym bodom. Vychutnajte si ten pocit, kedy vášnivo splynie s vašim telom, odhoďte zábrany, chopte sa ovládača a choďte von.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker Anal Lover Purple

    Snívate o análnej hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker Anal Lover, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Tide, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami, 5 režimami prírazov a 5 režimami poklepávania. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a vibrácie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného silikónu, pôsobí veľmi realisticky a disponuje vibračnou funkciou. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Rozšantite sa doma alebo pokojne aj na verejnosti s týmto vzrušujúcim a diskrétnym vibračným vajíčkom prémiovej kvality od značky Bswish. Predajte ovládač svojmu partnerovi a prenechajte mu tak všetku kontrolu nad vaším vzrušením. Divoké vajíčko potom nažhaví vaše citlivé miestečká a vďaka tichým vibráciám bude intímnym tajomstvom medzi vami a vaším drahým. Ten si vás večer vonku pekne nažhaví, aby neskôr doma nechal tento oheň vášne vzplanúť na maximum.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Chýba vám niečo skutočné a dychtivo prirážajúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický ak tomu ešte disponuje plnou vibračnou, prirážajúcou a krútiacou silou? Má praktickú ergonomickú rukoväť a je vyrobený z luxusného Puria silikónu s nádherne hebkým povrchom. Potešte svoj G-bod a zažite zaručenú radosť.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Túži vaša prostata po šikovnom a elegantnom stimulátore? Nalone bude tým pravým! Je vyrobený z mäkkého silikónu a má textúrovaný povrch, ktorý si zamilujete pre jeho stimulačné schopnosti. A čo ďalej? Tiež masáž hrádze vďaka dolnému ramienku, 2 motorom, 7 vibračným nastaveniam a diaľkovému ovládaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dámy, hľadáte kvalitný vibrátor, ktorý vás nesklame? Značka Svakom patrí medzi top v rámci erotického trhu a top je taky vibrátor Iris. Jeho oválne textúrované zakončenie bude perfektné pre stimuláciu g-bodu, a to aj v prípade, že si stále myslíte, že žiadny taký bod nieto G nemáte. Iris je mäkký, silný, príjemný a výkonný, tak ho nenechajte čakať a urobte z neho svojho spoločníka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Chcelo by vaše milostné vyvádzanie trochu spestrenia? Táto jedinečná hračka vás zláka svojím elegantným dizajnom a tiež funkciami, ktoré si užijete pri milovaní, pri predohre, ale aj pri masturbácii. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 úrovní rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. 3 motory ukryté v luxusnom silikóne sa už nemôžu dočkať, až vám aj vášmu náprotivku odhalia neuveriteľne vzrušujúce pôžitky, tak im dajte šancu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Chcete niečo viac než len obyčajné vibrácie? S týmto nežne bielym vibrátor bude vaše prianie vypočuté! Vyniká totiž úžasnou funkciou prírazov a taktiež rotáciou, čo dohromady predstavuje úchvatnú stimuláciu vagíny a tiež klitorisu zároveň. Doprajte si perfektnú stimuláciu s týmto pôvabniakom z mäkkého zamatového silikónu, ktorý sa prispôsobí vašej telesnej anatómii.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 2

    Partnerský box od Satisfyer umožní ešte väčšiu zábavu pri milovaní: S partnerským vibrátorom Double Joy a krúžkom na penis Royal One si zmyselné vibrácie užijú obaja partneri. Obe hračky je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Premýšľate, aké by to asi bolo začať dychberúci orgazmus skrz stimuláciu vašej prostaty? Tak prestaňte iba premýšľať a nechajte tento stimulátor konať. Jeho ergonomický tvar do vás zapadne ako uliaty a jeho duálny motor sa postará ako o stimuláciu prostaty, tak hrádze. Úroveň vibrácií si budete určovať cez ovládač s dosahom až 10 metrov. Nenechávajte svoju prostatu príliš dlho čakať!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ombra Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ombra premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s elegantným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidíte ten skvost? Táto do detailov premyslená, krásna a inovatívna hračka ukáže vášmu telu nové a príjemné pocity a zážitky. Innovation Twitch bude neuveriteľným spôsobom masírovať klitoris, zvýši prietok krvi a môže vám efektívne pomôcť aj proti vaginálnej suchosti. Má dva šikovné jazýčky a veľa stimulačných vrúbkov, ktoré priľnú ku klitorisu, budú vytvárať jemné sanie a vy sa tak dotknete tých najlepších vrcholov. Čítajte ďalej, je toho totiž viac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Hľadáte poriadnu masážnu hlavicu pre poriadnu stimuláciu aj poriadnu masáž? Račte sa zoznámiť s Megawand! Je to dobíjací stimulátor pre nekonečné orgazmické kombinácie. Ponúkne vám 20 vibračných režimov a 8 nastavení intenzity, čo je 160 rôznych možností! Nechajte flexibilnú silikónovú hlavu jemne stimulovať klitoris alebo akékoľvek miesto na vašom tele.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impozantný masér, ktorý má všetko, čo potrebujete pre hýčkajúcu masáž celého tela aj erotickú stimuláciu. Ste pripravení detailne preskúmať svoje telo ako cudziu planétu a dopriať si potešenie a uvolnenie?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masírujte celé svoje telo alebo stimulujte citlivé miesta s touto vibračnou hlavicou Shaka! Je to všestranná hračka s nádherným dizajnom. Vďaka flexibilnému krku sa dostane všade tam, kde sú jej vibrácie potrebné a ponúkne vám 3 vibračné nastavenia a 5 rýchlostí. V balení nájdete tiež pôvabnú tašku, ktorá sa môže stať domčekom pre hlavicu, alebo ju môžete nosiť ako sexi kabelku. Vychutnajte si relaxačnú alebo stimulačnú masáž kedykoľvek budete chcieť!

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Snívate už dlho o nových výšinách intímneho potešenia? Majestic vám ich ukáže! Jeho vibrácie a zmyselný pohyb hore dole vás dovedú k neuveriteľným orgazmom. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý si obľúbite na prvý dotyk a praktická prísavka vám splní vaše hands-free sny. Užite si vzrušujúce pôžitky, ktoré nemajú obdobu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Premýšľate, ako urobiť z vašich intímnych chvíľ nezabudnuteľné zážitky? Vezmite si na pomoc tento úchvatný vibrátor! Je duálna, takže poteší vnútornú časť vagíny aj klitoris zároveň. Najlepšia na ňom je funkcia prírazov hore a dole a tiež mäkké rotujúce perličky! Podľahnite mu a užívajte si najlepšie orgazmy!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 297

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.