×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 502

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka ergonomickej rukoväti sa s ňou pohodlne dostanete všade, kam potrebujete. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Vzrušujúce tajemstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť ven. Nechaj vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu protivníku?

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Ste prepracovaná, unavená a potrebujete trochu príjemného relaxu? Stres je civilizačná choroba, žijeme v každodennom zhone a času na seba má každá z nás málo. Poďte sa uvoľniť, nový Satisfyer Vibes Power Flower vám poskytne vytúžený orgazmus tesne po tom, čo prvýkrát zatvoríte oči slasťou. Oproti iným produktom kombinuje pôvab a účinnosť troch jemných trepotajúcich sa jazýčkov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodotesný stroj na orgazmy! Tento ergonomicky navrhnutý bezdotykový stimulátor klitorisu vás zaplaví slasťou behom pár okamihov. Jedinečná technológia Pleasure Air totiž bude váš klitoris rozmaznávať pomocou intenzívnych tlakových vĺn pripomínajúcich sanie. Objavte novú úroveň masturbácie a orgazmu, ktoré bude chcieť zas a zas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Grey Box - Sada erotických pomôcok

    Set pre objavovanie tajov S / M, či už nežného alebo drsnejšieho, obsahuje všetko, čo budete potrebovať, za bezkonkurenčnú cenu v kvalitnom prevedení.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Zo všetkého najviac milujete orálny sex a mali by ste ho najradšej každý deň? Váš sen sa stane skutočnosťou s Paloqueth Powerful Clitoral Sucking vibrátorom! Využíva jedinečnú technológiu vákuového sania a váš klitoris je tak nasávaný podobne ako pri orálnom sexe. Vyskúšajte, aký je, a už nebudete chcieť žiť bez neho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne koráliky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné koráliky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Fialová

    Fičíte na väčších veľkostiach? Potrebujete niečo viac? V tom prípade máte jedinečnú možnosť splniť si sen!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Milé dámy, už ste našli svoj G-bod? Vieme, že nájsť ho nie je žiadna sranda a občas to chce dávku trpezlivosti, ale potom je to aj veľké víťazstvo. S týmto vibrátorom svoj bod maximálnej slasti nájdete raz dva! A pokiaľ patríte medzi tie šťastnejšie a viete, kde svoj G-bod máte, toto je ideálna hračka na jeho dráždenie. Vyberte si z 12 vibračných režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cloneboy Dildo & Suction Cap

    Cloneboy je obľúbenou zábavou nielen pre páry, ktoré si našli záľubu pri tvorbe odliatkov penisov. Teraz si môžete svoje hrátky s odliatkom ešte spríjemniť, pretože táto sada obsahuje niekoľko dômyselných doplnkov naviac! Propriety na vytvorenie silikónového odliatku sú samozrejmosťou, v sade nájdete 2 sáčky 3D gélu, erekčný krúžok podporujúci erekciu a silná prísavka vám umožní rôzne obľúbené hands-free hrátky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Pre spoločné vyvrcholenie! Táto párová hračka kombinuje krúžok na penis a semenníky s flexibilným vibrátorom a stimulátorom klitorisu. Po tom, čo sa krúžky nasadia na penis a semenníky, usadí sa plochý vibrátor so stimulačnou textúrou na penise a bude spríjemňovať prenikanie. Dámy, nebojte sa, vďaka vlnitému stimulátoru si na svoje príde aj klitoris. Zrátané, podčiarknuté – toto bude omamná stimulácia pre všetkých!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    To najlepšie pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor má šikovne ohybnú hlavu a pružný krk, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Táto masážna hlavica vám pomôže zmierniť svalovú stuhnutosť, zvýšiť krvný tlak a zlepšiť celkové zdravie mäkkých tkanív tela. A viete čo? Poteší s ňou aj tie najcitlivejšie miesta na vašom telu. Vyniká inovatívnou technológiou, vďaka ktorej vám ponúkne až 12000 otáčok za minútu, budete sa cítiť ako v rukách skúseného maséra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Všestranné vzrušenie kedykoľvek si spomeniete! Táto prekrásna ružová masážna hlavica vás očarí 9 vibračnými rytmami a 3 intenzitami. Z jednej strany ju môžete použiť na príjemnú stimuláciu kdekoľvek na tele a zo strany druhej s ňou môžete preniknúť do vagíny a nechať sa potešiť zmyselnou funkciou zahrievania. A ak sa najradšej hráte v kúpeľni, tak o dôvod viac, prečo si túto hračku zaobstarať, je totiž vodotesná.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostane do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámam predstavujeme dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť. Pokojne i každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobňujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, stimulátor má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny čiže Dlhý Jan je vodotesný, čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do svojho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Meridian Fialová

    Vibe Therapy Meridian je elegantný vibrátor fialovej farby vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Jej pôvabná ruža, ktorá bude láskať váš klitoris, zatiaľ čo bude vibračné vajíčko z druhej strany rásť vo vašej vagíne. Vychutnajte si 10 sacích funkcií a 10 režimov vzrušujúcich prírazov a vibrácií!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 23cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále plne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Aké je jej najhorúcejšie tajomstvo? Vibrátor na prsty, ktorým si to dokáže urobiť v posteli, ale ešte radšej ho používa ako spoločníka vo svojich čipkovaných nohavičkách. Hladký silikón je jej telu dokonale príjemný a motorček počúva jej klitoris. Jej srdce bije rýchlejšie, jej prst stláča tlačidlo a pridáva na vibračnej intenzite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 502

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.