×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 502

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj tento vibrátor na stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a tiež príjemné teplíčko, vibrátor sa totiž vie zahriať až na 40 ° C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Snívate o úplnej spokojnosti? Táto hračka vám ju dopraje, pretože sa bude cielene venovať G-bodu a zároveň bude malým jazýčkom láskať perlu slasti zvanú klitoris. Jazýček má 10 stimulačných režimov a vnútorná vaginálna časť má zase 10 rôznych vibračných režimov. Užite si ich všetky a ohnite si vibrátor do takej polohy, ktorá vám bude vyhovovať najviac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vln. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dech.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Orca

    Je na čase vymeniť tučniaka? Prichádza jeho elegantný nástupca, ktorý vás nesklame rovnako ako všetky hračky od Satisfyer. Má hravý dizajn a perfektné funkcie: vibrácie a ikonickú funkciu pulzovania vzduchu, ktorá bude jemne alebo intenzívne láskať vás klitoris. Vyberajte z 12 nastavení vibrácií a 11 intenzitami tlakových vĺn!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - Vibrátor v tvare srdiečka

    Rozkošný nabíjací vibrátor v tvare srdiečka je ideálnym darčekom. Nenápadný vzhľad vám umožní mať tohto spoločníka kedykoľvek a kdekoľvek pri sebe. Hladký silikónový povrch a veľmi silný motorček s 10 rýchlosťami sa o všetko postará.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 9" Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktoré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený štramák so skvele mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to aj s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Máte pocit, že potrebujete niečo vibračné? Tento veľký robertko vás okrem svojej dĺžky ohromí tiež schopnosťou vibrovať, svojím úžasne autentickým materiálom a praktickou prísavkou. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického velikána s vibráciami ako bonus!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Juliette

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Juliëtte z kolekcie Elite sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Juliëtte vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to ju vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostanú do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámy, predstavte si dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť, pokojne každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť s Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    Zo všetkého najviac milujete, keď sa mrštný jazyk venuje vášmu klitorisu? Teraz si toto vzrasto môžete dopriať kedykoľvek budete mať chuť. Tongue Tied Vibrator totiž napodobňuje pocit lízania jazykom a jeho šikovný silikónový jazýček je uložený v puzdre, ktoré perfektne padne do dlane. Texturovaný jazyk sa nikdy neunaví a vy si budete môcť vždy vybrať z 10 nádherných vibračných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tým, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr než zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny, čiže dlhý Jan, je vodotesný čierny krásavec s dĺžkou 20 cm! Nechajte ho vplávať do vášho análu alebo vagíny a prirážať, čo mu budú sily stačiť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 rýchlostí vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn MaryGold Up&Down Thrusting Vibrator Red

    Chcete objaviť novú úroveň rozkoše? Vyskúšajte vibrátor Marygold, ktorý prináša nevídané potešenie, a navyše je pomerne kompaktný, takže ideálny na cesty. A čo že vie? Omámi vás funkciou autentických prírazov hore a dole, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 20cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finálne úplne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream, a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Yu Vibrator

    Skvostný vibrátor pre sexuálne potešenie v páre alebo sólo! Prsty na láskanie používame veľmi často, tak prečo ich trochu nevylepšiť? Táto nádherná intímna hračka sa medzi vašimi prstíkmi zmyselne rozvibruje. Má jedinečný flexibilný design, ktorý zaistí bezpečnú manipuláciu a tiež to, že vibrátor nebude z vašich prstov kĺzať. Pridajte do svojich intímnych chvíľ trochu vzrušujúcich vibrácií!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Little Whirlwind Thrusting Realistic Dildo with Remote 22cm Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne vibrovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 5 rôznym režimom prirážania a rotácií a 7 režimov vibrácií. Zamilujete si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Flamengom! Je to vzrušujúci zázrak v tvare písmena L, ktorý bude pulzáciami dráždiť váš G-bod a zároveň sa vibráciami starať aj o klitoris. Noste Flamengo v nohavičkách na prechádzke alebo sa s ním pohrajte v spálni sólo či v páre, v každom prípade vás čaká nezabudnuteľná symfónia vnemov.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Nechajte svoju túžbu rozkvitnúť s touto krásne navrhnutou hračkou Satisfyer Love. Satisfyer Pro 2 Modern vás bude rozmaznávať bezkontaktnými tlakovými vlnami a novou technológiou Liquid Air - intenzívna stimulácia klitorisu nebola nikdy taká elegantná a vzrušujúca!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibračná hlavica nemusí byť vždy nutne ťažká a veľká, aby plnila svoj účel a Aida je toho dôkazom. Táto malá, hodvábne hebká vibračná hlavička vám poskytne 10 silných vibračných režimov, pohodlne vám padne do ruky a vďaka vodotesnosti s vami pôjde pokojne aj do vane alebo do sprchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Snívate o realistickom dilde a prahnete po vzrušujúcich vibrácií? Zoznámte sa s Austinom! Je pôvabný autentický tvar vás úplne uhranie a čo potom, keď začnete objavovať 20 vibračných režimov. Austin navyše bude vďaka kratšiemu ramienku láskať aj váš klitoris a silu vibrácií si budete určovať cez diaľkové ovládanie. Pripevnite dildo pomocou koncovej prísavky na hladký povrch a vychutnajte si hands-free jazdu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 502

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.