×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 277

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Túžite po nebeskom potešení a vibrátore, ktorý bude tým pravým? Jedine s Reflexx Rabbit sa budete cítiť nádherne za všetkých okolností. Jeho dômyselne zakrivený dizajn bude počúvať a rozumieť vášmu telu, takže s ním bez problémov zasiahnete G-bod a malé ramienko bude rozmaznávať klitoris. Zverte svoje erotično 2 výkonným motorom a nechajte sa rozmaznávať.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkám a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a nájdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Všetko len nie obyčajný! Nechajte sa uchvátiť týmto kvalitným dildómom s omamnou funkciou poklepávania. Dildo Tapping Wave vás oslní svojim jedinečným a elegantným dizajnom. Má príjemný zvlnený tvar a zakrivený hrot s dvojitým poklepávajúcim bodom. Doprajte si intenzívne zážitky!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva slastné konce v jednej šikovnej hračke! Predstavujeme Chick Flick, ktorý má z jednej strany mierne zakrivenú hlavu s rebrovanou textúrou a zo strany druhej si užijete dômyselnú funkciu mávania na potešenie G-bodu. Nechajte svoje telo rozpohybovať so vzrušením a vychutnajte si dotyk jemného hebkého silikónu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je váš análik pripravený na poriadne vzrušenie? Táto hračka s ním poriadne otrasie! Jeho krk obsahuje koráliky, ktoré spoločne s vibráciami splnia všetky vaše vnútorné túžby. Zúžená špička vám uľahčí zavádzanie a tiež pohodlne zacieli na citlivú prostatu. Objavte radosť a užívajte si ju naplno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker Anal Lover Purple

    Snívate o análnej hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker Anal Lover, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Fourgasm Purple

    Objavte ten najintenzívnejší a najhlbší orgazmus – štvorgazmus! Ako ho získať? Laskujte 3 erotogénne zóny naraz a potom sa dorobte funkciou sania, jedine tak totiž zažijete rozkoš, z ktorej sa vám podlomia kolená. Vychutnajte si silu 3 motorov a skúmajte svoje potešenie sólo alebo v páre!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Tide, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami, 5 režimami prírazov a 5 režimami poklepávania. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Rozšantite sa doma alebo pokojne aj na verejnosti s týmto vzrušujúcim a diskrétnym vibračným vajíčkom prémiovej kvality od značky Bswish. Predajte ovládač svojmu partnerovi a prenechajte mu tak všetku kontrolu nad vaším vzrušením. Divoké vajíčko potom nažhaví vaše citlivé miestečká a vďaka tichým vibráciám bude intímnym tajomstvom medzi vami a vaším drahým. Ten si vás večer vonku pekne nažhaví, aby neskôr doma nechal tento oheň vášne vzplanúť na maximum.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Chýba vám niečo skutočné a dychtivo prirážajúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický ak tomu ešte disponuje plnou vibračnou, prirážajúcou a krútiacou silou? Má praktickú ergonomickú rukoväť a je vyrobený z luxusného Puria silikónu s nádherne hebkým povrchom. Potešte svoj G-bod a zažite zaručenú radosť.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Trysta Violet

    Prahne váš bod G po dokonalej stimulácii? Luxusný vibrátor značky Svakom vypočuje jeho prianie a ukojí jeho i vaše túžby pohybujúcou sa guľôčkou. Volá sa Trysta a ponúkne vám 7 vibračných režimov s 5 intenzitami. Ukrýva v sebe 2 vysokofrekvenčné motory a do parády si hrdo vezme aj váš klitoris. Dosiahnete anjelský orgazmus!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yoko premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie. Jeho dvojité hroty s 3 nezávislými motormi vám môžu zažiť omamné vzrušenie rovnako ako hlavnú vibračnú časť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto prirážajúcim vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu a zabúdať nebude ani na klitoris, ktorý poteší úžasnou sacou funkciou. Chopte sa elegantnej zlatej základne a splňte si svoje erotické sny.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Chcelo by vaše milostné vyvádzanie trochu spestrenia? Táto jedinečná hračka vás zláka svojím elegantným dizajnom a tiež funkciami, ktoré si užijete pri milovaní, pri predohre, ale aj pri masturbácii. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 úrovní rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. 3 motory ukryté v luxusnom silikóne sa už nemôžu dočkať, až vám aj vášmu náprotivku odhalia neuveriteľne vzrušujúce pôžitky, tak im dajte šancu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Chcete niečo viac než len obyčajné vibrácie? S týmto nežne bielym vibrátor bude vaše prianie vypočuté! Vyniká totiž úžasnou funkciou prírazov a taktiež rotáciou, čo dohromady predstavuje úchvatnú stimuláciu vagíny a tiež klitorisu zároveň. Doprajte si perfektnú stimuláciu s týmto pôvabniakom z mäkkého zamatového silikónu, ktorý sa prispôsobí vašej telesnej anatómii.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Beckhama na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Premýšľate, aké by to asi bolo začať dychberúci orgazmus skrz stimuláciu vašej prostaty? Tak prestaňte iba premýšľať a nechajte tento stimulátor konať. Jeho ergonomický tvar do vás zapadne ako uliaty a jeho duálny motor sa postará ako o stimuláciu prostaty, tak hrádze. Úroveň vibrácií si budete určovať cez ovládač s dosahom až 10 metrov. Nenechávajte svoju prostatu príliš dlho čakať!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ombra Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ombra premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s elegantným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Hľadáte poriadnu masážnu hlavicu pre poriadnu stimuláciu aj poriadnu masáž? Račte sa zoznámiť s Megawand! Je to dobíjací stimulátor pre nekonečné orgazmické kombinácie. Ponúkne vám 20 vibračných režimov a 8 nastavení intenzity, čo je 160 rôznych možností! Nechajte flexibilnú silikónovú hlavu jemne stimulovať klitoris alebo akékoľvek miesto na vašom tele.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidíte ten skvost? Táto do detailov premyslená, krásna a inovatívna hračka ukáže vášmu telu nové a príjemné pocity a zážitky. Innovation Twitch bude neuveriteľným spôsobom masírovať klitoris, zvýši prietok krvi a môže vám efektívne pomôcť aj proti vaginálnej suchosti. Má dva šikovné jazýčky a veľa stimulačných vrúbkov, ktoré priľnú ku klitorisu, budú vytvárať jemné sanie a vy sa tak dotknete tých najlepších vrcholov. Čítajte ďalej, je toho totiž viac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Kedy je ten najlepší čas začať objavovať svoju sexualitu a jej možnosti? Práve teraz! Predstavujeme vám Believera, prekrásny a šikovný stimulátor klitorisu, s ktorým okúsite orgazmy otriasajúce celým vašim telom. Jeho exkluzívny dizajn a patentovaná flapping funkcia tvorí dohromady bezkonkurenčnú erotickú hračku pre každodennú slasť!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Pripravte sa na skutočne príjemné chvíle! Ossia poštekli vaše vonkajšie aj vnútorné erotogénne zóny 10 tichými vibračnými režimami a jej úchvatný dizajn zaisťuje pohodlné nosenie doma aj na verejnosti. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a pohrajte sa sólo alebo v páre!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Snívate už dlho o nových výšinách intímneho potešenia? Majestic vám ich ukáže! Jeho vibrácie a zmyselný pohyb hore dole vás dovedú k neuveriteľným orgazmom. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý si obľúbite na prvý dotyk a praktická prísavka vám splní vaše hands-free sny. Užite si vzrušujúce pôžitky, ktoré nemajú obdobu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 277

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.