×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 277

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Premýšľate, ako urobiť z vašich intímnych chvíľ nezabudnuteľné zážitky? Vezmite si na pomoc tento úchvatný vibrátor! Je duálna, takže poteší vnútornú časť vagíny aj klitoris zároveň. Najlepšia na ňom je funkcia prírazov hore a dole a tiež mäkké rotujúce perličky! Podľahnite mu a užívajte si najlepšie orgazmy!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje rotujúcimi a vibrujúcimi korálkami. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Chcete cítiť slasť, ktorú ukrývajú vaše zadné vrátka? Pozvite do nich tento stimulátor s 2 silnými motormi po oboch stranách! Jeho baňatá špička bude poklepávať na vašu prostatu a vyvolávať tak búrlivé pocity, ktoré povedú až k intenzívnemu vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku, objavujte a užívajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je báječne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Dylana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Nechajte sa unášať na vlnách potešenia s vibrátorom California Dreaming. Pošteklí váš bod G až k tomu najdivokejšiemu orgazmu! 3 úrovne pulzácií budú neuveriteľne príjemné rovnako ako 10 vibračných vzorov. Špeciálne trepotajúce sa zakončenie tejto hračky je tu len a len pre nekonečnú vášeň vášho bodu G.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký stimulátor prostaty Loyte s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je úžasne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a je vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých dôb.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Zoznámte sa s Duetom, pomerne malým vibrátorom, ktorý má z jednej strany drobné stimulačné vrúbky az druhej strany úplne hladký povrch. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, ale aj na plytké prieniky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Chcete, aby vaša nová masážna hlavica bola naozaj silná? Stavte na istotu a vyberte si túto hlavicu od Naomi. Jej výkonný motor vám poskytne jemné aj intenzívne vibrácie od 4000 RPM až do 8000 RPM. Objavte jej nádherne pružnú hlavu, hebký silikón a extra silu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Orgasm. Je to trojitý vibrátor, ktorý bude myslieť na G-bod, klitoris aj anál a každé z týchto miest poteší úžasnými vibráciami. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je vhodný pre všetky páry, ktoré chcú spoločne zažiť vzrušujúce dobrodružstvo. Balenie obsahuje párový vibrátor Satisfyer Double Joy a slipový vibrátor Sexy Secret, ktoré je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Stále ste ešte nenašli to pravé a pre vás úplne dokonalé realistické dildo? Tu je! Vyrobené je z neuveriteľne kvalitného Ultraskyn materiálu, na povrchu je úžasne mäkké a vo vnútri má tvrdé jadro autenticky pripomínajúce pevnú erekciu. Jeho ručne vymodelované detaily vás dostanú na prvý pohľad a odnímateľným vibrátorom mi môžete pridať silné vzrušujúce vibrácie. Koncová prísavka zaručuje stabilitu a bezpečnosť pre telo je u značky Doc Johnson samozrejmosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Nari Vibrating & Rotating Beads G-Spot Rabbit Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nari premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú vzrušujúce rotácie. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Urobte si radosť! Kedykoľvek a kdekoľvek. Doma alebo na cestách. O samote alebo v páre. Erica je nová inovatívna hračka od luxusnej značky Svakom, ktorá v sebe ukrýva dva výkonné motory pre vonkajšie aj vnútorné stimuláciu. Je plne ovládateľná cez aplikáciu, v ktorej nájdete množstvo možností a inšpirácie k spokojnosti. Urobte si dobre alebo kontrolu nad vašim potešením zverte vášmu náprotivku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento duálny masážny prístroj na potešenie prostaty a hrádze.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy 2 Violet

    Snívate o krásnom a kvalitnom potešiteľovi, ktorý sa postará o váš g-bod? Vibrátor Amy 2 od luxusnej značky Svakom bude určite tým pravým! Na prvý pohľad je nádherný a štýlový, na prvý dotyk je úžasne hebký a príjemný, pretože je vyrobený zo silikónu. Nechajte sa oslniť 5 vášnivými režimami o 5 intenzitách!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ombré Hombre XL Vibrating Dildo Pink-Purple

    Milujete krásne veci? Toto dildo vás dostane! Je príjemne mäkké a realistické a má úchvatný trblietavý povrch a 10 intenzívnych vibračných funkcií, ktoré budete cítiť vo vnútri aj zvonku. Pevná základňa v kombinácii s flexibilným silikónom nabáda k erotickým hrátkam, tak prijmite pozvanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v jednoduchom a intuitívnom ovládaní. Patrí sem aj otec príjemne mäkká vibračná hlavica Titan so 7 + 5 úrovňami vibrácií. Prechádzajte plynulo jeho nastavením a vyberte si také, na aké máte práve chuť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj táto kúzelná XL masážna hlavica chváliaca sa super flexibilným krkom pre dokonalé prispôsobenie. Pripravte sa na 5 vibračných rytmov a na 3 intenzity a umocnite svoj erotický zážitok k dokonalosti!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Dream Glow

    Chcete si nechať zdať sladké sny? Doprajte si pred zaspávam blažené potešenie a touto nádhernou hračkou ako z rozprávky. Poteší vás vzduchovými pulzáciami, ktoré spôsobujú to najlepšie vzrušenie klitorisu. Je to dizajnový skvost, ktorý sa bude vynímať na všetkom nočnom stolíku a jeho prvotriedny hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Chcete potešiť svoju prostatu? Tak jedine s touto hračkou! Vie sa zmyselne zahriať a tiež intenzívne vibrovať o 7 rýchlostiach a rytmoch. Hebký silikón si vaše telo zamiluje rovnako ako dômyselný tvar, ktorý bude počúvať vaše proporcie. Funkcia poklepávania bude neuveriteľne dráždiť jednoducho a vibrácie v základni potešia vonkajšie citlivé miesta. Chopte sa diaľkového ovládania alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Ešte intenzívnejšia stimulácia ako s klasickou masážnou hlavicou! Výnimočnosť Brush Crush spočíva v plochej textúrovanej hlave, ktorá vás bude ešte viac dráždiť. Pohladkajte s ňou klitoris alebo iné erotogénne zóny na tele a vyberte si z 20 rôznych vibračných nastavení a 8 úrovní intenzity!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude tak počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkam a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a najdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 277

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.