×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 207

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Kedy je ten najlepší čas začať objavovať svoju sexualitu a jej možnosti? Práve teraz! Predstavujeme vám Believera, prekrásny a šikovný stimulátor klitorisu, s ktorým okúsite orgazmy otriasajúce celým vašim telom. Jeho exkluzívny dizajn a patentovaná flapping funkcia tvorí dohromady bezkonkurenčnú erotickú hračku pre každodennú slasť!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje rotujúcimi a vibrujúcimi korálkami. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Chcete cítiť slasť, ktorú ukrývajú vaše zadné vrátka? Pozvite do nich tento stimulátor s 2 silnými motormi po oboch stranách! Jeho baňatá špička bude poklepávať na vašu prostatu a vyvolávať tak búrlivé pocity, ktoré povedú až k intenzívnemu vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku, objavujte a užívajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Snívate už dlho o nových výšinách intímneho potešenia? Majestic vám ich ukáže! Jeho vibrácie a zmyselný pohyb hore dole vás dovedú k neuveriteľným orgazmom. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý si obľúbite na prvý dotyk a praktická prísavka vám splní vaše hands-free sny. Užite si vzrušujúce pôžitky, ktoré nemajú obdobu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je báječne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Premýšľate, ako urobiť z vašich intímnych chvíľ nezabudnuteľné zážitky? Vezmite si na pomoc tento úchvatný vibrátor! Je duálna, takže poteší vnútornú časť vagíny aj klitoris zároveň. Najlepšia na ňom je funkcia prírazov hore a dole a tiež mäkké rotujúce perličky! Podľahnite mu a užívajte si najlepšie orgazmy!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FemmeFunn Ossia Pink

    Pripravte sa na skutočne príjemné chvíle! Ossia poštekli vaše vonkajšie aj vnútorné erotogénne zóny 10 tichými vibračnými režimami a jej úchvatný dizajn zaisťuje pohodlné nosenie doma aj na verejnosti. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a pohrajte sa sólo alebo v páre!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Úžasne hebký revolučný silikónový materiál si určite obľúbite rovnako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Dylana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je úžasne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a je vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých dôb.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký stimulátor prostaty Loyte s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yoko premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie. Jeho dvojité hroty s 3 nezávislými motormi vám môžu zažiť omamné vzrušenie rovnako ako hlavnú vibračnú časť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je vhodný pre všetky páry, ktoré chcú spoločne zažiť vzrušujúce dobrodružstvo. Balenie obsahuje párový vibrátor Satisfyer Double Joy a slipový vibrátor Sexy Secret, ktoré je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Stále ste ešte nenašli to pravé a pre vás úplne dokonalé realistické dildo? Tu je! Vyrobené je z neuveriteľne kvalitného Ultraskyn materiálu, na povrchu je úžasne mäkké a vo vnútri má tvrdé jadro autenticky pripomínajúce pevnú erekciu. Jeho ručne vymodelované detaily vás dostanú na prvý pohľad a odnímateľným vibrátorom mi môžete pridať silné vzrušujúce vibrácie. Koncová prísavka zaručuje stabilitu a bezpečnosť pre telo je u značky Doc Johnson samozrejmosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Orgasm. Je to trojitý vibrátor, ktorý bude myslieť na G-bod, klitoris aj anál a každé z týchto miest poteší úžasnými vibráciami. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy 2 Violet

    Snívate o krásnom a kvalitnom potešiteľovi, ktorý sa postará o váš g-bod? Vibrátor Amy 2 od luxusnej značky Svakom bude určite tým pravým! Na prvý pohľad je nádherný a štýlový, na prvý dotyk je úžasne hebký a príjemný, pretože je vyrobený zo silikónu. Nechajte sa oslniť 5 vášnivými režimami o 5 intenzitách!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ombré Hombre XL Vibrating Dildo Pink-Purple

    Milujete krásne veci? Toto dildo vás dostane! Je príjemne mäkké a realistické a má úchvatný trblietavý povrch a 10 intenzívnych vibračných funkcií, ktoré budete cítiť vo vnútri aj zvonku. Pevná základňa v kombinácii s flexibilným silikónom nabáda k erotickým hrátkam, tak prijmite pozvanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Dream Glow

    Chcete si nechať zdať sladké sny? Doprajte si pred zaspávam blažené potešenie a touto nádhernou hračkou ako z rozprávky. Poteší vás vzduchovými pulzáciami, ktoré spôsobujú to najlepšie vzrušenie klitorisu. Je to dizajnový skvost, ktorý sa bude vynímať na všetkom nočnom stolíku a jeho prvotriedny hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento duálny masážny prístroj na potešenie prostaty a hrádze.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Ešte intenzívnejšia stimulácia ako s klasickou masážnou hlavicou! Výnimočnosť Brush Crush spočíva v plochej textúrovanej hlave, ktorá vás bude ešte viac dráždiť. Pohladkajte s ňou klitoris alebo iné erotogénne zóny na tele a vyberte si z 20 rôznych vibračných nastavení a 8 úrovní intenzity!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Chcete potešiť svoju prostatu? Tak jedine s touto hračkou! Vie sa zmyselne zahriať a tiež intenzívne vibrovať o 7 rýchlostiach a rytmoch. Hebký silikón si vaše telo zamiluje rovnako ako dômyselný tvar, ktorý bude počúvať vaše proporcie. Funkcia poklepávania bude neuveriteľne dráždiť jednoducho a vibrácie v základni potešia vonkajšie citlivé miesta. Chopte sa diaľkového ovládania alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v jednoduchom a intuitívnom ovládaní. Patrí sem aj otec príjemne mäkká vibračná hlavica Titan so 7 + 5 úrovňami vibrácií. Prechádzajte plynulo jeho nastavením a vyberte si také, na aké máte práve chuť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude tak počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou bez problémov zasiahnete svoje najcitlivejšie intímne miesto? Tento vibrátor so zahnutou špičkou a flexibilným telom je určený na stimuláciu prostaty, G-bodu alebo A-bodu. Bude načúvať vašim telesným krivkam a poteší vás hebkým silikónovým materiálom. Vyberte si z 15 funkcií a najdite svoju obľúbenú!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Chance G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec! Patrí do nej aj tento nádherný vibrátor na stimuláciu G-bodu, ktorý vyniká LCS displejom zo spodnej strany, ktorý bude zároveň slúžiť ako praktický dotykový ovládač. Vyberajte si zo 6 úžasných vibračných režimov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám nabídne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 207

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.