×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 207

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Vive Mirai Double Ended Pulse Wave & Air Wave Bendable Vibrator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mirai premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie z oboch strán. Je ohýbateľný, takže ho môžete využiť na duálnu stimuláciu alebo použiť každý z koncov zvlášť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Zoznámte sa s Duetom, pomerne malým vibrátorom, ktorý má z jednej strany drobné stimulačné vrúbky az druhej strany úplne hladký povrch. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, ale aj na plytké prieniky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Váš nočný stolík volá po tejto luxusnej hračke Lelo x Diesel SONA Cruise, tiež ho počujete? Charakteristická žiarivá červená farba na ňom bude jednoducho a jednoducho vynímať. Ale dosť o vzhľade, je síce dôležitý, najmä v tejto červenej limitovanej edícii, ale funkcia je vždy najdôležitejšia!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Chcete, aby vaša nová masážna hlavica bola naozaj silná? Stavte na istotu a vyberte si túto nádhernú zlatú hlavicu Ibiza. Jej výkonný motor vám poskytne jemné aj intenzívne vibrácie od 4000 RPM až do 8000 RPM. Objavte jej nádherne pružnú hlavu, hebký silikón a extra silu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto zvíjajúceho sa análneho vibrátora, ktorý vás poteší hlboko vo vnútri a uspokojí túžby, o ktorých ste možno ani nevedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Rotating Vulva Massager

    Luxusný odborník na váš najcitlivejší hotspot! Rotating Vulva Massage je na prvý pohľad úchvatný vibrátor s praktickým úchopom pre sólo alebo párové milostné hry. Do raja vás vezme jeho centrálne vibračné gule a tiež 5 malých guličiek, ktoré sú usporiadané okolo a zapúšťané do hodvábne mäkkého silikónu. Nechajte si vzrušivo pohladiť vulvu a hlavne klitoris.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved SomeBunny to Love Pink

    Hľadáte niekoho, kto vás bude milovať za všetkých okolností? Tento „králik“ je tým pravým! Je to nádherné stvorenie s 2 výkonnými motormi, s ktorými si oddáte úchvatné rozkoši. Realistický tvar, ružová farba a krémový silikón, to je kombinácia, ktorá sa postará o G-bod aj klitoris. Vyberte si z 9 rýchlostí a funkcií vibrácií a nezabudnite vyskúšať ani slasť bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Moebius Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Brilly Glam vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Nie je však určený výhradne pre sólo hrátky, určite si s ním užijete aj v páre!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám ponúkne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Nari Vibrating & Rotating Beads G-Spot Rabbit Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nari premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie, medzi ktorými dominujú vzrušujúce rotácie. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 8" 20 cm Vanilla

    Stále ste ešte nenašli to pravé a pre vás úplne dokonalé realistické dildo? Tu je! Vyrobené je z neuveriteľne kvalitného Ultraskyn materiálu, na povrchu je úžasne mäkké a vo vnútri má tvrdé jadro autenticky pripomínajúce pevnú erekciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Kiku premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, z ktorých prvá je klasická masážna hlava a druhý vibrátor s mávajúcim jazýčkom pre dokonalé potešenie. Urobte si nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento análny kolík Isabella s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Ohromí vás nielen 10 vibračnými funkciami, ale aj nafukovacou funkciou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy 3 USB-C Wand Black

    Revolúcia medzi vibračnými hlavicami! Predstavujeme vám Doxy 3, prvú masážnu hlavicu napájanú cez USB-C kábel! Rovnako ako ostatné „doxyny“ je prekrásna a luxusná, vyrobená je z vysoko kvalitného ABS plastu a poskytne vám super silné vibrácie za příznivú cenu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonaniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelovo modrý vibrátor s hodvábnym povrchom bude slasťou pre vaše oči a predovšetkým pre vašu vagínu! Pôsobí veľmi luxusným dojmom, pretože ho zdobia čarokrásne blyštivé kamienky. Jeho tvar je báječne ergonomický, takže sa prispôsobí vašim kontúram a poteší vás 7 vibračnými režimami o 5 rýchlostiach. Urobte si radosť týmto vyšperkovaným vibrátorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Zoznámte sa s Amourom, pomerne malým vibrátorom so zakončením v tvare srdca, ktoré vám poskytne hravé a slastné pocity. Vlajúce srdiečko vás svojimi vibráciami zmyselne pošteká a pomôže vám k objavovaniu všetkých erotogénnych zón. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris, semenníky alebo napríklad bradavky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Manto G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec! Patrí do nej aj tento nádherný vibrátor na stimuláciu G-bodu menom Manto, ktorý vyniká LCS displejom zo spodnej strany, ktorý bude zároveň slúžiť ako praktický dotykový ovládač. Vyberajte si zo 7 úžasných vibračných režimov o 5 úrovniach intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit s rotačnými guličkami a funkciou pohybu nahor a nadol. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yuki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 rýchlosti pohyblivých perličiek na stimuláciu klitorisu a tiež 10 funkcií vibrácií pre G-bod. Nechajte sa ním urobiť a užite si chvíľu, ktorá bude len vaša.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Aylin Dark Blue

    Chcete sa nechať uspokojiť tak, že sa budete doslova triasť vzrušením? Aylin bude vašou najsilnejšou zbraňou, s ktorou to určite dosiahnete. Vyniká vo svojom druhu vďaka pulzujúcej funkcii v špičke, ktorá príjemne zasiahne to správne mieste. Navyše stimuluje duálne, takže súčasne poteší vnútornú časť vagíny aj klitoris. Vyberte si z 5 režimov vibrácií a 5 úrovňami intenzity a zažite tie najlepšie vrcholy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonanie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Desire Euphoria Green

    Milujete vkusné produkty? Táto pôvabná hračka je vrchol vkusu a štýlu! Je ukrytá v diskrétnom puzdre, tak ho otevřete a objavte hedvábne hebký silikónový vibrátor s 2 funkciami. Je príjemne ohybný a polohovateľný a jeden jeho koniec vie zmyselne vibrovať a druhý poteší klitoris technológiou air pulz, ktorý nasaje vašu perlu slasti. Objevte presné a neodolateľné potešenie a rozkoš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Desire Euphoria Magenta

    Milujete vkusné produkty? Táto pôvabná hračka je vrchol vkusu a štýlu! Je ukrytá v diskrétnom puzdre, tak ho otvorte a objavte hodvábne hebký silikónový vibrátor s 2 funkciami. Je príjemne ohybný a polohovateľný a jeden jeho koniec vie zmyselne vibrovať a druhý poteší klitoris technológiou air pulz, ktorý nasaje vašu perlu slasti. Objavte presné a neodolateľné potešenie a rozkoš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu vlnovú masáž hore a dole o 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy 3 USB-C Wand Turquoise

    Revolúcia medzi vibračnými hlavicami! Predstavujeme vám Doxy 3, prvú masážnu hlavicu napájanú cez USB-C kábel! Rovnako ako ostatné „doxyny“ je prekrásna a luxusná, vyrobená je z vysoko kvalitného ABS plastu a poskytne vám super silné vibrácie za priaznivú cenu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bude vždy v správny čas na správnom mieste, teda na vašom G-bode! Má totiž špeciálny tvar na presné zacielenie na G-bod a jeho stimuláciu vibráciami. Vo svojom dômyselne tvarovanom tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami a 5 úrovňami intenzity. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Nubii Mika Wand Blue

    Neuveriteľná vibračná sila, zmyselné zahrievanie a technológia turbo boost, to všetko je ukryté v tejto pomerne malej vibračnej hlavici. Umožní vám si nekonečne prispôsobiť svoj zmyselný zážitok! Ponúkne vám totiž 12 vibračných režimov, ktoré sa hodia na erotické skúmanie aj objavovanie. Vychutnajte si potešenie aj cestu za poznaním vlastného tela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lively Vibrator Pink

    Pillow Talk vyžaruje krásku, zábavu aj silu zároveň! Vibrátor Lively z ich rozkošnej kolekcie je na prvý pohľad luxusný a skvostný! Na druhý pohľad je duálny, takže poteší jednak vnútro vagíny, ale aj klitoris. K maximálnej spokojnosti prispeje aj dômyselné zakrivenie a funkcia otáčania zaistí neuveriteľnú stimuláciu G-bodu. Urobte si dobre tým najzmyselnejším spôsobom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 207

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.