×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 248

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Nechajte sa očariť omamnou silou a krásnym vzhľadom tejto masážnej hlavice s dokonalým ergonomickým tvarom. Na trh s ňou prichádza značka Bodywand, ktorá jednoznačne dominuje ponuke masážnych hlavíc. Flexibilný krk, textúrovaný nadstavec, dobíjanie pomocou USB a sila, ktorej sa sotva niečo vyrovná. Presne taká je táto masážna hlavica!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ním dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Hľadáte stimulátor prostaty, ktorý bude rozumieť vášmu telu? Tento od Magic Motion je nastaviteľný a flexibilný, takže vám umožní prispôsobiť si jeho tvar podľa vašich potrieb. Čo je však najlepšie, môžete ho spárovať s aplikáciou Whats Sense a dopriať si vibrácie do rytmu hudby alebo si treba ovládať vibrácie cez kreslenie. Vydajte sa na cestu za fascinujúcim vzrušením!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue G-Kii Fialová

    G-Kii je kľúč k vášmu bodu G. G-Kii bola stvorená pre potešenie žien i párov. Jej hlavnou prednosťou je nastaviteľný pevný tvar na presnú stimuláciu bodu G alebo súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Tigerovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku prinášajúcemu intenzívne vibrácie bude váš G-bod vrnieť blahom. Túžite po divokom zážitku? Tlačidlom Turbo dodáte Tigerovi živú energiu, s ktorou vás vynesie až na vrchol. Chceli by ste nežného maznáčika? Užite si nečakane intenzívnu stimuláciu z postupného zavádzania - s každým Tigerovým vrúbkom budete o krok bližšie k slasti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Nechajte sa očariť omamnou silou a krásnym vzhľadom tejto masážnej hlavice s dokonalým ergonomickým tvarom. Na trh s ňou prichádza značka Bodywand, ktorá jednoznačne dominuje ponuke masážnych hlavíc. Flexibilný krk, textúrovaný nadstavec, dobíjanie cez USB a sila, ktorej sa sotva čosi vyrovná. Presne taká je táto masážna hlavica!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Maximálnu trojitú stimuláciu zažijete len a iba s Happy Rabbit Triple Curve! Tento šťastný zajac je navrhnutý profesionálmi presne tak, aby svojimi 3 výkonnými motormi poláskal G-bod, klitoris aj análik. Podľahnite spolu 21 rôznym režimom a užívajte si so svojím novým najlepším kamarátom pokojne aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Túžite po výkonne sile, elegancii a krásnom dizajne? Táto masážna hlavica splní ako vaše intímne priania, tak vám pomôže zbaviť sa stuhnutých a unavených svalov. Jej hlava je pokrytá hodvábne hebkým silikónom a vďaka svojej veľkej ploche vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Zároveň je úžasne flexibilná, dobíjacia a tichá. Nechajte sa rozmaznávať ako zmyselným, tak i uvoľňujúcim spôsobom.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Prostate Pro

    Hľadáte stimulátor prostaty, ktorý bude kvalitný, presný a intenzívny? Tento od Bathmate je navrhnutý s ohľadom na ergonómiu a potešenie. Dosiahnete s ním extra silných orgazmov a zmení váš pohľad na mužské vyvrcholenie. Objavte viac!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Ste vy a váš protějšok naozaj zdvíhaví a láka vás objavovať nové vzrušujúce možnosti v posteli? Tak práve pre vás tu je We-Vibe Sync Lite. Je príjemne hladký a hebký, jednoduchý na používanie, a hlavne perfektný pre ešte bližšie prepojenie s vašim náprotivkom. Doprajte si vibrácie, ktoré si užijete obaja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Túžite po rozkoši po celom tele? Toto je Laya, bude kĺzať po vašej pokožke a dotýkať sa vám zvodnými vibráciami. Vnímajte jej klopajúce pohyby hlboko pod povrchom vašej kože a nechajte stúpať vzrušenie, kým nebudete pripravení explodovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Chcete masáž alebo vzrušujúcu erotickú stimuláciu silnými vibráciami? Táto masážna hlavica vás prekvapí svojimi možnosťami, prichádza totiž v balení s 3 silikónovými nástavcami pre rôzne druhy dráždenia. Vyberte si taký, ktorý naplní vaše aktuálne túžby ak tomu pridajte jeden z 5 vibračných režimov a 3 rýchlostí.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Toto bude miláčik vás oboch! Perfect Lover je párová hračka v tvare písmena C s diaľkovým ovládaním. Je mäkký a pružný, takže sa prispôsobí vašim proporciám a počas milovania bude vibráciami stimulovať klitoris, g-bod i penis. Užite si o niečo lepšie milovanie doplnené o zmyselné vibrovanie, ktorého intenzitu si budete určovať skrz ovládač.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 3

    Užívajte si zmyselnú zmenu pri milovaní - so Satisfyer Partner Box! Box obsahuje párový vibrátor Double Joy, slipový vibrátor Sexy Secret a krúžok na penis Royal One, pričom všetky sú kompatibilné s aplikáciou Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskyn, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Naviac má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Proste vibračný penis ako má byť!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Mad Tapper Black

    Nechce sa potešiť hneď 3 motormi! Ukrýva ich v sebe táto očarujúca hračka, ktorá vám sľúbi, že sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Je maximálne flexibilná, príjemne textúrovaná a dômyselne šikmá. Vyberte si z 10 rýchlostí vibrácií v hlave, 5 rýchlostí poklepávania a objavte aj pulzujúcu guľu pre hrádzu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Čo sa stane, až táto pomôcka začne klopkať na váš P-bod alebo prostatu? Začnete sa vznášať na vlnách neuveriteľného orgazmu. Tap It je pevný vibrátor na prostatu s vyskakujúcim tlačidlom vo svojej špičke, ktorý bol navrhnutý tak, aby simuloval klopkanie prstom. A to nie je všetko! Okrem vzrušujúceho klopania na prostatu vie tap It tiež vibrovať a to dokonca pod vodou, pretože je vodotesný.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The General

    Popisok pripravujemePozor, prichádza generál! A nielen taký hocijaký generál, je to ten generál! Pýši 2 silnými motormi, robustnými tvarmi a zmyselnými krivkami. Má bacuľatú okrúhlu hlavu, ktorá sa kýve sem a tam, zatiaľ čo stred jeho tela intenzívne vibruje a dráždi svojou hustou textúrou. Všetko je ukotvené robustnou základňou na harmonikovom krku. Objavte silu dvoch motorov a hlavne 10 režimov pre absolútnu slasť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Courage Violet

    Chopte sa príležitosti, prijmite výzvu, zoberte odvahu a objavte doposiaľ neznámy svet s luxusným vibrátorom Zalo Courage s kamienkom Swarovski. Jeho elegantný dizajn a dômyselný tvar vám otvoria dvere k intenzívnym orgazmom! Disponuje zahrievacou funkciou, takže sa počas 3 minút dokáže ohriať na ľudskú telesnú teplotu a vy si tak môžete užiť autentické zážitky. Čo je ale najlepšie na tejto hračke, je bezpochýb flexibilná hlava, ktorá sa dokáže ohnúť až o 360°.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal mini e vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Chcete zažívať na svojich dobrodružných cestách aj dych vyrážajúce vzrušenie? Predstavujeme vášho nového spoločníka menom SONA 2 Travel od prestížnej značky Lelo. Je to drobný cestovný potešiteľ pre okamžitú orgazmickú pomoc, nech ste kdekoľvek. Doprajte si úchvatnú stimuláciu klitorisu, zážitok naplnenia rozkoší a slastí a útek k úplnej relaxácii vďaka legendárnym sonickým vlnám.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Chcete objaviť všetok vzrušujúci potenciál, ktorý vaše telo skrýva? Dual Explorer vám na to milo rád poslúži! Ponúkne vám 9 vibračných režimov a 9 režimov pohybov hore a dole. Stimulátor je úžasne flexibilný a môžete s ním poláskať vagínu, klitoris, konečník, hrádzu alebo bradavky! Tak s čím začnete?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné ku šťastiu? Vibrátor Bess! Pohodle vám padne do ruky a ponúkne vám tu najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždi vibráciami silného motoru s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku proste chcete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je príjemne realistický a ponúkne vám 7 výkonných funkcií krúživého pohybu pre dokonalú stimuláciu G-bodu či prostaty? Jeho hebký revolučný silikónový materiál vytvrdený platinou si určite obľúbite rovnako ako nádherné žilkované prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Ethana na intímnu prehliadku k sebe domov!

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou si užijete obaja? Doppio je párový vibrátor s 2 pružnými ramenami, ktoré zostanú v polohe, do ktorej ich ohnete. Ponúka veľa možností, ako vyskúšať niečo nové podľa vašich erotických predstáv. Používajte ho pri predohre alebo počas sexu, kde vám výber vibračného režimu uľahčí diaľkový ovládač.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 248

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.