×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 248

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hlavicu? Magic Zenith vás uchváti! Je bezdrôtová, dobíjacia a vodotesná, čo sú 3 veci, ktoré by ste pri masážnych hlaviciach len ťažko hľadali! Najlepšie na nej je, že jej funkcie môžete ovládať cez aplikáciu, takže kontrolu nad vašim potešením môže úplne pokojne prevziať aj váš náprotivok, a to pokojne aj z druhého konca sveta. Vychutnajte si jej poriadnu silu po celom vašom tele!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Euphoria. Je to trojitý vibrátor, ktorý bude prirážať vo vagíne, vibrovať za zadnými vrátkami a nasávať klitoris. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Opulence

    Túžia vaše intímne miesta po jemnom či vzrušujúcom dotyku? Obklopte ich touto luxusnou masážnou hlavicou Opulence, ktorá má nádherne pružnú a na dotyk mäkkú a príjemnú hlavu. Ukrýva sa v nej výkonný motor so 6 vibračnými funkciami a 5 rýchlosťami. A viete čo? Táto skvostná masážna hlavica poteší akékoľvek miesto na vašom tele, ktoré jej vibrácie bude zrovna potrebovať!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážem potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramen, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tím naložíte? Realizujte svoje vášnivé scénáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Snívate o dvojnásobné potešenie za vašimi zadnými vrátkami? Plex with Flex vám ponúkne nekonečné kombinácie intenzívnych vibrácií! Vďaka svojej jedinečnej flexibilnej základni je maximálne ergonomický a spline s pohybmi vášho tela. Vychutnajte si vynikajúce pohodlie a cielenú stimuláciu prostaty.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction Dual Density 8" Rotating & Vibrating Dong Skin

    Realistický, silikónový, rotujúci a vhodný na pripojenie do postroja pre nemravné hrátky, to je Naked Addiction Dual Density 8. Užite si jeho mäkké, avšak pevné spracovanie, aj možnosť otáčania sa o 360°! Okrem toho disponuje ešte silnými vibráciami, je vodotesný a dobíjací cez USB.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Veľmi si ma neobzeraj a radšej si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože a čo viac je tiež ekologický, hypoalergénny, hebký, dokonalý a luxusný. Vibrátor je tiež veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než ľahké.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Chcete zažívať na svojich dobrodružných cestách aj dech vyrážajúce vzrušenie? Predstavujeme vášho nového spoločníka menom SONA 2 Travel od prestížnej značky Lelo. Je to drobný cestovný potešiteľ pre okamžitú orgazmickú pomoc, nech ste kdekoľvek. Doprajte si úchvatnú stimuláciu klitorisu, zážitok naplnenia rozkoší a slastí a útek k úplnej relaxácii vďaka legendárnym sonickým vlnám.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 6.5" Thrusting Dong with Remote Vanilla

    Túžite celým svojim telom po absolútne realistickom prenikaní? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Na dotyk je neuveriteľne mäkký, ale zároveň je aj pevný ako kamenná erekcia a zdobený hyper realistickými žilkami. Nenechajte si ujsť autentické zážitky vďaka sile lahodných prírazov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Laya III Pro Soft Violet

    Túžite po rozkoši po celom tele? Toto je Laya, bude kĺzať po vašej pokožke a dotýkať sa vám svôdnymi vibráciami. Vnímajte ho klopajúce pohyby hlboko pod povrchom vašej kože a nechajte stúpať vzrušenie, kým nebudete pripravení explodovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Miki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 2 motory a ohromujúce funkcie vibrácií aj jazýčka, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Všetko, čo potrebujete pre tú najpríjemnejšiu stimuláciu G-bodu a klitorisu! Tento vibrátor v sebe ukrýva 2 motory a ponúkne vám neuveriteľných 7 vibračných režimov. A ak sa so sebou najradšej hráte v kúpeľni, môžete jasať, vibrátor je vodotesný!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Snívate o extrémnej stimulácii? Tak jedine s Ride Extreme od prestížnej značky Nexus! Jeho dva silné motory prinášajú dokonalé uspokojenie a postarajú sa vašu prostatu aj hrať. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si svoje potešenie.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aika Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantné duálne stimulujúce vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aika premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií pre G-bod 10 funkcií vibrácií pre klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážu potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360 ° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramien, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tým naložíte? Realizujte svoje vášnivé scenáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Tap That Purple

    Chýba vám v živote vášeň? Vibrátor Tap That má jedinečnú schopnosť dotknúť sa správneho miesta a rytmicky naň poklepávať, kým celé vaše telo nezaplaví prúd orgazmickej vášne. Vďaka hlboko zakrivenej špičke bez obáv dosiahne na G-bod a vonkajšie „okrídlené“ ramienko sa zároveň bude venovať klitorisu. Čo z toho vyplýva? Jedinečný multi-orgazmický zážitok!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 248

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.