×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 384

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Máte rada kvety? Túto ružu budete milovať celým svojim klitorisom, to nám verte! Je to horúci trend, ktorý drví sociálne siete a my sme nadšení, že je konečne aj v našej ponuke. V strede kvetu ruže sa nachádza šikovný jazýček a dopraje vám polízaníčko o 12 režimoch. Okrem toho vie aj vibrovať, taktiež o 12 režimoch, a to v časti „stonky“, ktorú pohodlne a presne zacielite na všetky citlivé miesta. Nechajte Rose Lover, nech vám pomôže rozkvitnúť vášňou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Forespace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie sa pohybovať hore a dole o 7 režimoch v špičke a tiež vibrovať o 7 režimoch pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Unikátna 2 v 1 hračka pre všetkých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či si vybrať vaginálny vibrátor alebo masážnu hlavicu. Evermore od TOYJOY prináša maximálne potešenie vďaka hebkému liquid silikónu a 7 vibračným vzorom a 3 rýchlostiam vibrácií. Objavte silu jeho 2 motorov, ktoré vás vezmú do siedmeho konca.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nie je nič krajšie než si splniť sny! Snom každej ženy je nepochybne dokonalý vibrátor, ktorým sa môže stať aj teto pôvabne fialový Sweet Smile. Čo vášmu lonu ponúkne? Budú to vzrušujúce rotácie malých guľôčok a tiež obľúbená funkcia prirážania v 10 režimoch. Bez pozornosti nezostane ani klitoris, ktorému sa budú venovať malinké jazýčky, vrúbky a intenzívne vibrácie. Čerešničkou na torte je koncový žaluď, ktorá je rovnako ako celý vibrátor dokonalo hebký. Nechajte sa láskať a rozmaznávať, zaslúžite si potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Raya Personal Massager

    Milujete ružovú farbu? Vibrátor Raya je váš nový adept na lásku! Je to vkusne navrhnutý šikula, ktorý je dômyselne zakrivený a hodí sa tak na vonkajšie aj na vnútornú stimuláciu. Silné, avšak tiché vibrácie si budete voliť prostredníctvom intuitívneho ovládania a ak si najradšej robíte dobre v kúpeľni, môžete jasať, Raya je vodotesný!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s diskrétnym vibrátorom do nohavičiek! Má príjemný tvar presnú stimuláciu a vďaka zlatému magnetu pekne drží na nohavičkách. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte ho, aby vám vyberal úroveň vibrácií.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Zažite niečo úplne nové, jedinečné a úchvatné! Toto sa je Satisfyer Tri Ball 2, šikovný multivibrátor pre slastnú stimuláciu niekoľkých miest súčasne. Vychutnajte si s ním klitorálnu, vaginálnu a análnu stimuláciu naraz vďaka flexibilnému a ohybnému telu. Skúmajte svoje potešenie, bude to zábavné a vzrušujúce!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Massager

    Štýlová masážna hlavica kompaktných rozmerov z kolekcie Hype poteší nielen vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po náročnom dni. Vyrobená je z hebučkého silikónu a jej flexibilná hlava sa pre vás rozvrní v 10 silných vibračných režimoch. Užite si dôkladnú stimuláciu osamote alebo so svojím náprotivkom, ktorého budete môcť s hlavicou Hype aj pohnevať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Zoznámte sa s jedinečnou hračkou Candy Smart Wearable Vibe od Magic Motion. Stane sa vaším najlepším priateľom, ktorý vás zbaví stresu, zdvihne vám náladu a jednoducho vám bude robiť radosť vo všetkých smeroch. Spárujete ho so svojím mobilom a kontrolu nad Candym budete mať v ruke, kým Candyho v nohavičkách.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Black

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i g-bod zároveň, lebo v sebe ukrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Chcete zažiť nadpozemskú slasť v nohavičkách? Tento šikula vám zmyselné potešenie! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Je anatomicky tvarovaný a poteší ako vnútornú časť vagíny, tak klitoris. Vyberajte z 10 režimov chvenia a 10 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj Dual Wand Vibe s 2 použiteľnými koncami pre bezkonkurenčnú spokojnosť. Nechajte sa pohladiť vibračnou hlavou na pružnom krku z jednej strany a skúmajte hlbiny rozkoše dômyselne zakriveným vibrátorom na stimuláciu G-bodu zo strany druhej.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Brightlilac Triple Motor Ergonomic Vibrator

    Láka vás objaviť niečo nové? Tento vibrátor má jedinečný tvar a 3 výkonné motory, ktoré vás potešia úplne novým spôsobom. Jeho ergonomické prevedenie vás uhranie rovnako ako trojdielny stimulátor klitorisu a vulvy. Vychutnajte si jeho príjemné zavádzanie a bezkonkurenčnú stimuláciu vnútorných aj vonkajších citlivých miest!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Perfektná sila, presná stimulácia a hlboké vibrácie, to je Ultra Bullet, najobľúbenejší vibrátor široko ďaleko od FemmeFunn. Objavíte s ním všetky svoje sladké miesta, a to diskrétne a pokojne aj vo vani. Vyberte si z 20 vibračných režimov a vychutnajte si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Chcete od svojho nového vibrátora úplne všetko? No. Four vám to dám! Vie vibrovať, slastne prirážať a nebude zabúdať ani na klitoris, ktorý bude tešiť jemnými jazýčkami. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Rotating Rabbit Vibrator with 7 Thrust & 7 Vibration Modes Purple

    Hľadáte svojho pána Božského medzi vibrátormi? Thrusting Rabbit je ideálny adept na toho pravého, pretože pre neho bude vaše potešenie vždy na prvom mieste. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory a až sa dozviete, čo všetko vie, zatají sa vám dych. Tešte sa na vzrušujúce vibrácie a autentické prírazy!

    72,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vás nový verný spoločník! Ochotne a rád bude po vašom boku úplne kdekoľvek. Doma, na cestách po metropolách, na hotelových izbách. Na všetkých miestach tohto sveta vám ohromí spaľujúcim nadšením a funkciami ovládateľnými cez aplikáciu. Jeho zahnutá objemná špička pohladí váš G-bod as citom ho bude láskať intenzívnymi vibráciami. Vychutnajte si hrejivý pocit pri srdci, teda pardon, samozrejme myslíme v nohavičkách, Hot Spot sa totiž vie zahriať až na príjemných 39 stupňov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tracy's Dog Tease Sucking Vibrator Purple

    Už ste počuli o Tease Vibrator Suction? Je to úplne úžasná erotická hračka, ktorá má 3 hlavné funkcie: sanie, vibrácie a zmyselné zahrievanie. Satie si bude užívať váš klitoris a vibrácie zase G-bod, sčítané podčiarknuté vás čaká ohromujúca duálna stimulácia zakončená neprekonateľným orgazmom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Orístroj Air Pump Bunny 2 ponúka tri druhy príjemnej stimulácie. 2 výkonné motory rozmaznávajú bod G a vagínu intenzívnymi vibráciami, zatiaľ čo nafukovací hriadeľ stimuluje aj bod G a napĺňa vás vášňou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 384

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.