×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 161 až 192 z celkom 400

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Chcete od svojho nového vibrátora úplne všetko? No. Four vám to dám! Vie vibrovať, slastne prirážať a nebude zabúdať ani na klitoris, ktorý bude tešiť jemnými jazýčkami. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Záleží vám na veľkosti? Bang! XL je mimoriadne veľký klasický vibrátor s hodvábne hladkým povrchom. Ponúkne vám 3 intenzívne vibračné rýchlosti, ktoré si budete môcť vychutnávať externe aj interne. Popusťte uzdu svojej fantázii a užívajte si tento XL vibrátor osamote alebo s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Prístroj Air Pump Booty 2 vás rozmazná hlbokými vibráciami a nafukovacím hriadeľom, ktorý je možné individuálne prispôsobiť vašim potrebám. Tento originálny vibrátor je vyrobený z hodvábneho silikónu a má praktický koncový krúžok

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy? Táto dômyselná červená hračka disponuje zmyselným mrštným jazýčkom, ktorý bude láskať váš klitoris v 12 rôznych režimoch. Zamilujte sa do vášnivého kmitania, hebkého silikónu a užívajte si orgazmus za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Orístroj Air Pump Bunny 2 ponúka tri druhy príjemnej stimulácie. 2 výkonné motory rozmaznávajú bod G a vagínu intenzívnymi vibráciami, zatiaľ čo nafukovací hriadeľ stimuluje aj bod G a napĺňa vás vášňou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Vzrušujúca kvetina, ktorá splní všetky vaše erotické priania! Ruža na pružnom krku je použiteľná ako masážna hlavica a ponúkne vám 10 režimov pulzujúceho poklepávania, čím vás bude zmyselne rozmaznávať, ale zároveň pomôže uvoľniť aj stuhnuté svalstvo kdekoľvek na tele. Druhá časť (rukoväť) nie je nič iné ako vibrátor pre cielenú stimuláciu G-bodu 10 vibračnými režimami. Rozmaznávajte sa ním v kúpeľni, vďaka vodotesnosti nebudú mokré radovánky žiadny problém.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    Brilly Gram vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Tento model je určený pre vás oboch a užijete si s ním nielen v páre, ale aj o samote!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dancing Dick

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Dancing Dick vám ukáže, čo znamená vášeň! Jeho jedinečne realistický žaluď sa rozvln9 v 3 režimoch rotácií a skrz ovládač si môžete vybrať aj z 5 príjemných vibračných režimov pre absolútnu slasť. Podľahnite jeho autentickej kráse a zatancujte si s ním ten najhriešnejší tanec.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glamour Vibrator Set 7 pack

    Dovoľte vášmu sexuálnemu životu, aby sa stal očarujúcim, a oživte ho s touto sadou, ktorá urobí radosť jej rovnako ako aj jemu. Jej súčasťou je hneď 7 rôznych hračiek trblietajúceho sa vzhľadu z príjemne klzkého materiálu bezpečného pre telo. Už viete, čo vyskúšate ako prvé? Bude to análne, orálne alebo vibračné vajíčko?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný mini duálny vibrátor, ktorý vás bude stimulovať vo vnútri aj zvonku a vďaka svojej menšej veľkosti je ideálny aj pre začiatočníčky. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Zoznámte sa s neuveriteľným vibračným vajíčkom! Je to dokonalý spoločník pre diskrétne potešenie, obsahuje totiž 2 výkonné motory, ktoré ho vedia rozvibrovať o 3 rýchlostiach vibrácií a 7 vzoroch. Doprajte si širokú škálu príjemných pocitov, vďaka flexibilnému prevedeniu sa perfektne prispôsobia vašim telesným proporciám.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa LiLie a je príjemne tenký a flexibilný. Práve vďaka svojej tenkosti sa dostane všade a nebude prekážať ani pri sexe, keď bude môcť vibráciami dráždiť klitorisu. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dychberúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Forespace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie sa pohybovať hore a dole o 7 režimoch v špičke a tiež vibrovať o 7 režimoch pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Načúvate svojim vnútorným túžbam? Vypočujte ich a kúpte si hračku, s ktorou bude každý všedný deň výnimočný. Tento očarujúce vibrátor má flexibilné telo, takže s ním veľmi ľahko dosiahnete na G-bod. Vychutnajte si presnú a starostlivú stimuláciu vášho najintímnejšieho miesta a doprajte si bezkonkurenčný orgazmus.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Snívate o tom najviac vzrušujúcom bozku? Táto hračka sa nie nadarmo volá Kiss. Má úchvatný tvar púčika a disponuje šikovným jazýčkom, ktorý vás svojimi vibráciami vezme až na vrchol blaha. Užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu a veríme, že určite oceníte aj praktické dobíjanie cez USB kábel.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojnásobné potešenie, oh la la! Vychutnávajte si zmyselné bozky na vašom klitorise a nielen to, French Kiss Suck & Play vie, čo potrebujete. Má 2 vymeniteľné nástavce a vie vibrovať o 12 režimoch a tiež nasávať tiež o 12 režimoch. Jeho trojité trepotajúce sa jazýčky z kvalitného silikónu potešia vaše najcitlivejšie body a nadstavec na sanie vám zas dopraje poriadny orgáč behom chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Model G-Spot Flex 5 Connect App prináša flexibilitu, zábavu a elegantný design. Vnútorný drôt sa postará o to, že sa vibrátor pre bod G premení na vibrátor typu rabbit. Môžete ho ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnuť naozaj exkluzívne zážitky.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 400

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.