×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 332

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Masážna hlavice iWand od Doc Johnson sa pýši nielen svojou overenou kvalitou, prvotriednym silikónovým materiálom, vibračnými funkciami, ale aj funkciou zahrievania. iWand bude láskať vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po celom tele. 7 vibračných a pulzujúcich vzorov bolo navrhnutých tak, aby efektívne zvyšovali vzrušenie, a zahrievanie hlavice potom toto vzrušenie ešte znásobuje! Nechajte sa sa hýčkať hodvábne hebkým silikónom a zverte svoje potešenie odborníkovi, ktorým nie je nikto iný ako Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Chcete byť happy každý deň? Happy Rabbit vás bude robiť šťastnou kedykoľvek budete chcieť! Ukrýva v sebe totiž 2 motory, a okrem vibrácií má tiež funkciu v pohybe, teda jemné zdvíhanie celého hriadeľa, čím bude nebesky dráždiť G-bod. Pripravte sa na orgazmickú extázu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Curve Vibrator Purple

    Nový prírastok do Snail Vibe rodiny! Vzrušujúci model Curve má ergonomický tvar na stimuláciu G-bodu, textúrovanú hlavu, ktorá bude láskať klitoris a pohodlnú rukoväť. Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Nechajte sa očariť omamnou silou a krásnym vzhľadom tejto masážnej hlavice s dokonalým ergonomickým tvarom. Na trh s ňou prichádza značka Bodywand, ktorá jednoznačne dominuje ponuke masážnych hlavíc. Flexibilný krk, textúrovaný nadstavec, dobíjanie pomocou USB a sila, ktorej sa sotva niečo vyrovná. Presne taká je táto masážna hlavica!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Tigerovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku prinášajúcemu intenzívne vibrácie bude váš G-bod vrnieť blahom. Túžite po divokom zážitku? Tlačidlom Turbo dodáte Tigerovi živú energiu, s ktorou vás vynesie až na vrchol. Chceli by ste nežného maznáčika? Užite si nečakane intenzívnu stimuláciu z postupného zavádzania - s každým Tigerovým vrúbkom budete o krok bližšie k slasti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Kit Including Balls Nude

    Vyrobte si dokonalú vibračnú kópiu svojho penisu vrátane semenníka! Bude to vzrušujúca intímno-kreatívna zábava, ktorú si užijete so svojím náprotivkom a ktorej výsledkom bude dokonale realistická kópia vášho mužstva. Zároveň bude aj vibračná, takže sa s ňou vaša partnerka bude môcť po dlhých osamotených večeroch pohrávať. V sade je všetko potrebné, tak si poďte vytvoriť kópiu svojho penisu a treba ju niekomu venovať ako darček.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Snívate o luxuse a realistických pôžitkoch? Furious Rabbit 2.0 je tu preto, aby vám splnil vaše sny! Skrýva v sebe dva super výkonné motory a má pôvabný semi-realistický dizajn. Dostane vás do raja vďaka 3 funkciám: prirážanie, rotujúce koráliky a vibračné ušká pre klitoris. Nechajte si poláskať bod G i klitoris zároveň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ním dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepšej značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Curve Vibrator Black

    Nový prírastok do Snail Vibe rodiny! Vzrušujúci model Curve má ergonomický tvar na stimuláciu G-bodu, textúrovanú hlavu, ktorá bude láskať klitoris a pohodlnú rukoväť. Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue G-Kii Fialová

    G-Kii je kľúč k vášmu bodu G. G-Kii bola stvorená pre potešenie žien i párov. Jej hlavnou prednosťou je nastaviteľný pevný tvar na presnú stimuláciu bodu G alebo súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Vibrating Necklace Silver

    Dajte svetu najavo svoje sex-positívy zmýšľania a ozdobte sa týmto nádherným a luxusným vibrátorom ako šperkom na retiazke. Je skvele výkonný, zmyselne úzky a zároveň nekonečne diskrétny a elegantný. Tento klenot vie vibrovať o 8 zmyselných režimoch a jeho motor je super tichý, takže vás poteší kdekoľvek si budete přať. Vyberte si zo 4 farieb a ozdobte sa šperk, ktorý je rovnako výnimočný ako vy sama!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    Skúmajte svet slasti aj seba navzájom. We-Vibe Sync Go k tomu bude perfektný spoločník! Je to príjemne ľahký párový vibrátor s praktickým cestovným puzdrom. Vychutnajte si vzrušujúce vibrácie pri milovaní alebo len tak kedykoľvek a kdekoľvek a ovládajte hračku cez aplikáciu v telefóne.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Nechajte sa očariť omamnou silou a krásnym vzhľadom tejto masážnej hlavice s dokonalým ergonomickým tvarom. Na trh s ňou prichádza značka Bodywand, ktorá jednoznačne dominuje ponuke masážnych hlavíc. Flexibilný krk, textúrovaný nadstavec, dobíjanie cez USB a sila, ktorej sa sotva čosi vyrovná. Presne taká je táto masážna hlavica!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až po pätu, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Nenechajte sa prehovárať k zoznámeniu sa s týmto čiernym elegánom, ktorý vám zmení život. Vaše lono s ním skúsi zmyselné prirážanie napodobňujúce skutočné prenikanie, ako to nevie žiadna iná hračka. Nádher mäkký a príjemný silikónový materiál si zamilujete rovnako ako premyslene zahnutú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky. Tak na čo ešte čakáte?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Rapid Rabbit Black

    Jedine Rapid Rabbit vám ponúkne trojicu zážitkov pre nekonečné potešenie! Vie prirážať o 3 rýchlostiach, zmyselne „mávať“ o 10 rýchlostiach av neposlednom rade vibráciami láskať klitoris o 7 intenzitách. Vyrobený je z prvotriedneho jemného silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Neuspokojte sa len tak s niečím, keď s Rapid Rabbit môžete mať všetko!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento prirážajúci a vibrujúci masážny prístroj na potešenie prostaty na diaľkové ovládanie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je prekrásny elegán, ktorý vás bude dvojito stimulovať. Je vybavený novou modernou technológiou, ktorá má svedomie pohyb koncovej časti a prináša dokonalú stimuláciu G-bodu. Tieto unikátne pulzácie vám otvoria dvere do nového sveta vzrušenia. A aby toho nebolo málo, tak My-G pridáva ešte lahodné sanie klitorisu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Partner Box 3

    Užívajte si zmyselnú zmenu pri milovaní - so Satisfyer Partner Box! Box obsahuje párový vibrátor Double Joy, slipový vibrátor Sexy Secret a krúžok na penis Royal One, pričom všetky sú kompatibilné s aplikáciou Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Skvost medzi prirážajúcimi vibrátormi! Pillow Talk Feisty je tu pre všetky dámy, ktoré hľadajú jedinečný zážitok, ktoré si chcú užiť autentické prirážanie, a ktoré si potrpia na krásne a vkusné veci. Vychutnajte si nepretržité potešenie vďaka 2 rýchlostiam a 3 dynamickým funkciám vibrácií a ťahov.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Technologicky najvyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl. Splňte si všetky svoje intímne želania s Kiiroo Pearl 2, ktorý disponuje technológiou citlivou na dotyk, výkonným motorom a vodotesnosťou. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. Svoj vibrátor navyše môžete spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojím partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 2 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 332

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.