×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 97 až 128 z celkom 332

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Aké je najväčšie bohatstvo v živote? Je to vzrušenie, vášeň, potešenie, uspokojenie a kvalitný orgazmus. Zamilujte sa do OhMiBod, ktorý je stále dokonalejší a obľúbenejší a bude vaším najcennejším pokladom. Jeho čaro spočíva v tom, že ho môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a ovládať jeho funkcie pokojne aj z druhého konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 indická Červená

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Dostaňte sa do nálady! Tento skvost v prvom rade skrz sanie zvýši prietok krvi vo vašej kvetinke a zvýši jej citlivosť. A čo potom? Potom sa vám bude venovať zmyselný jazýček, ktorý sa vie pohybovať a vibrovať v 6 režimoch. Užívajte si sexi radostné chvíle sama so sebou a s Empowered Smart Pleasure Queen každučký deň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní do zbláznenia. Stimulovať bude vagínu i anál 7 vibračnými režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je prekrásny elegán, ktorý vás bude dvojito stimulovať. Je vybavený novou modernou technológiou, ktorá má svedomie pohyb koncovej časti a prináša dokonalú stimuláciu G-bodu. Tieto unikátne pulzácie vám otvoria dvere do nového sveta vzrušenia. A aby toho nebolo málo, tak My-G pridáva ešte lahodné sanie klitorisu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MiSS Bi Ružová

    Miss Bi kombinuje fenomenálnu klitorálnu stimuláciu so vzrušujúcim dráždením bodu G. Dva na sebe úplne nezávislé motory vás zaručene dovedú až na vrchol!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Urobte si pohodlie, posaďte sa, zavrťte a radujte sa vzrušením! Tento pôvabný vibrátor pripevnený k sedátku vás dostane do kolien svojim premysleným ergonomickým dizajnom a hodvábnou mäkkosťou. Sústrediť sa bude na klitoris aj G-bod a jeho 3 výkonné motory budú svojimi vibráciami a funkciami masírovať všetky vaše body nabité slasťou.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, ktoré kedy videl svet. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať svoje erotogénne zóny a zažívať naozaj dychberúce orgazmi, ale tiež s ňou môžete masírovať ztuhnuté či boľavé svaly a uľaviť si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    Čisté potešenie, ktoré si naozaj zaslúžite! Jedine We-Vibe Rave 2 vám splní to, po čom túžite a naplní vaše túžby. Ciele totiž na bod G, dráždia vaginálny otvor intenzívnymi vibráciami a dovedie vás až k uspokojivému vyvrcholeniu. Podľahnite jeho dômyselnému skrútenému tvaru z luxusného silikónu a nastavte si jeho zahnutie podľa presných potrieb vášho tela!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorého prednosťou je funkcia zmyselného prirážania a okrem toho bude stimulovať aj váš klitoris. Podľahnúť mu bude tak jednoduché!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Ťukáte si po čele? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím dala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ sa bude vynímať na vašom dekolte a zamilujú si ju aj vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Rock N'Ride v sebe ukrýva 2 výkonné motory a je pripravený vás trojnásobne tešiť! Poďte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Chcete objavovať svoju sexualitu a prehlbovať sebalásku? Tento Dual Rider je na to ako stvorený! Je to výkonný masážny prístroj s 2 silnými motormi na diaľkové ovládanie. Zverte svoju rozkoš jeho dômyselne prepracovanému designu a hlavne 12 vibračným funkciám.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave Black

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu - sprchová hlavica pre potešenie žien!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy budete nasledovať svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Ružová

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Technologicky najvyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl. Splňte si všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 2, ktorý disponuje technológiou citlivou na dotyk, výkonným motorom a vodotesnosťou. Táto moderná hračka počúva vašu vagínu a jej potreby, podľa toho vás potom stimuluje, dráždi a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. Ba čo viac, môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojím partnerom na diaľku alebo môžete Pearl 2 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Posh Thrusting Warming Rabbit Purple

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste mali túto úžasnú hračku a nechali sa večer čo večer uspokojovať vibráciami, prírazmi a funkciou príjemného zahrievania. Dva motory by sa starali o vnútornú časť vagíny, ale aj o klitoris a uspokojovali tak všetky erotogénne zóny. Zdá sa to ako nesplniteľný sen? Omyl, s týmto vibrátorom sa stane skutočnosťou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Urobte si pohodlie, posaďte sa, zavrťte a radujte sa vzrušením! Tento pôvabný vibrátor pripevnený k sedátku vás dostane do kolien svojim premysleným ergonomickým dizajnom a hodvábnou mäkkosťou. Sústrediť sa bude na klitoris aj celú vulvu a okolie a jeho 3 výkonné motory budú svojimi vibráciami a funkciami masírovať všetky vaše body nabité slasťou.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 332

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.