×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 332

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave White

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu - sprchová hlavica pre potešenie žien!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Fialová

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Je tisíckrát lepší ako váš najobľúbenejší kolík, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    10 neuveriteľných pomôcok prekypujúcich eleganciou v nádhernej darčekovej krabičke, taký je tento set od Fifty Shades of Grey. Objavte zmyselné potešenie, intenzívne vzrušenie, aj ľahké BDSM hrátky, ktoré okorenia vaše zážitky v spálni. Vychutnajte si všetky pomôcky naraz alebo postupne jednu za druhou, záleží len na vás a vašej nekonečnej fantázii. So sadou 10 Days of Pleasure dostanete možnosť realizovať aj tie úlisnejšie predstavy.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Lilac

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Drže si klobúky, toto bude tá najviac vzrušujúca jazda! Práve si prezeráte skutočne výkonný trasúci sa silikónový stimulátor s 3 režimami otáčania a prirážania. Bude do vás prenikať ešte hlbšie, než sú schopné iné hračky a poskytne vám pestrú škálu neopakovateľných pocitov. A čo viac, vaše ruky môže pokojne odpočívať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, čerešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vibrácie sú vám málo? Vyskúšajte hračku so schopnosťou vzrušujúcich prírazov! Tento vibrátor z hodvábne hladkého silikónu vám ponúkne 7 režimov prírazov pre dokonalý prenikavý zážitok. Jeho použiteľná časť je prepojená s koncovou guľatou časťou, na ktorej budete hračku vypínať a zapínať a tiež ju nabíjať. Podľahnite prírazom a vibráciám a prepínajte medzi režimami cez ovládač.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Túžite celým svojím telom po absolútne realistickom prenikaní a bezkonkurenčných pôžitkoch? Tak presne pre vás je tu Naked Addiction, prirážajúci realistický penis z luxusného silikónu. Ponúkne vám hneď 3 funkcie - rotácie, vibrácie a prirážanie, tak si nenechajte ujsť ohromujúce pôžitky vďaka dokonalým funkciám!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Drže si klobúky, toto bude tá najviac vzrušujúca jazda! Práve si prezeráte skutočne výkonný trasúci sa silikónový stimulátor s 3 režimami otáčania a prirážania. Bude do vás prenikať ešte hlbšie, než sú schopné iné hračky a poskytne vám pestrou škálu neopakovateľných pocitov. A čo viac, vaše ruky môže pokojne odpočívať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bloom Korálova

    Bavte sa, objavujte a hlavne posilňujte svoje svaly panvového dna s Bloom od We-Vibe. Vďaka vibráciám bude toto posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné a vzrušujúce. Navyše s aplikáciou We-Connect môže byť úroveň vibrácií v rukách vášho partnera, ktorý sa pokojne môže nachádzať na druhom konci sveta. Ste pripravená na silnejšie orgazmy?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dych berúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Helix Syn V

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Helix Syn vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a vibráciami, ktoré vám vezmú dych. Model Helix je vhodný ako pre análnych začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, aké kedy svet videl. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať nielen svoje erotogénne zóny a zažívať úplne dychberúce orgazmy, ale môžete s ňou masírovať aj stuhnuté alebo boľavé svaly a uľavíte si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Snívate o silných vibráciách? Táto vibračná hlavica od prestížnej značky Bodywand vám ich s radosťou dopraje! Je výkonná, presná a jej hlava je super hladká, takže na dotyk pôsobí skvele luxusne. Extra dlhá šnúra do zásuvky vás nesklame rovnako ako flexibilná silikónová hlava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 332

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.