×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 505

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozvite si k sexu zmyselné a tiché vibrácie! Tento mini vibrátor s koncovou šnúrkou vám ponúkne 7 slastných vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď priamo na hračke, alebo pomocou diaľkového ovládača. Zveríte ho svojmu náprotivku? Užite si sexy škádlení v rámci predohry a nachystajte si ten najlepší zážitok všetkých čias!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    Chcete zažiť absolútne orgazmy v priebehu niekoľkých málo minút? Tak to jedine s touto nádhernou hračkou, ktorá bude vďaka jedinečnej technológii tlakových vĺn zmyselne nasávať váš klitoris a prinášať vám jeden orgazmus za druhým. Vyberte si zo 7 úchvatných režimov a objavte v sebe nielen vášeň, ale predovšetkým nadpozemské orgazmy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Chcete svoj vnútorný citlivý bod zmyselne poláskať? K tomu budete potrebovať kvalitnú erotickú pomôcku ako je tento vibrátor menom Staby. Má dlhé úzke telo a vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého silikónu, takže je absolútne príjemný na dotyk. Jeho špička pripomína žaluď a pomocou tlačidla si ľahko vyberie medzi 8 vibračnými režimami a 2 intenzitami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Phoenixa, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Jeho funkcie vám vezmú dych, má sací stimulátor na klitoris a silikónový jazyk v špičke na láskanie G-bodu. Vychutnajte si dokonalé kombo – lízanie, sanie a vibrácie a urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Phoenixa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Body Wand Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s touto dobíjacou masážnou hlavicou! Jej jemný silikónový materiál bude vašu pokožku nebesky hladkať a 7 vibračných funkcií poteší klitoris aj unavené svaly po celom tele. Elegantný tvar so zaoblenou hlavou na pružnom krku tvorí dohromady masážnu hračku, ktorá bude počúvať vaše potreby.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Jade Rabbit Vibrator Purple

    Čo by ste povedali na duálnu stimuláciu s touto kvalitnou a príjemnou hračkou? Podľa nás by to bolo jedno veľké ACH! Jade Rabbit je vibrátor, ktorý sa postará o G-bod aj o klitoris, a to zároveň. Je flexibilný, dobíjací. a vodotesní a objavovanie vášho erotična s ním bude jedna veľká slasť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Brightlavender Rabbit Vibe & 360 Rotator Double Motor

    Predstavte si, aké zmyselné pocity vás čakajú, kým sa vo vašom tele rozvlní tento šikovný vibrátor. Jeho použiteľná časť disponuje funkciou rotácií, teda otáčania, ktoré bude príjemne dráždiť celú vaginálnu oblasť. Zabúdať nebude ani na klitoris, o ktorý sa postará pružné vibračné ramienko. Podľahnite 2 výkonným motorom a doprajte si vzrušujúce rotácie a vibrácie.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Pripravte sa na milostnú vzburu: Satisfyer Love Riot je prstový vibrátor, ktorý boduje nielen svojim extrémne výkonným motorčekom, ale aj širokou škálou možných použití.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Tento vibrátor na klitoris z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Je tiež príjemne flexibilný a tvarovaný tak, aby dômyselne láskal vaše citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsia, klitoris alebo bradavky - úzka špička modelu Twirling Deligt so svojimi cirkulujúcimi vibráciami trafí vždy úplne presne na body tvojej rozkoše. Vďaka hygienickému nadstavcu je aj ideálnym spoločníkom na cesty.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mission Control Blue

    Orgastická misia začala! Zažite vesmírne vrcholy so Satisfyer Mission Control a bezkontaktnou technológiou Air Pulse! Tento malý rozkošný vibrátor Air Pulse je ideálny pre začiatočníkov a zaujme svojim hravým dizajnom aj funkciami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Spot Vibrator with 2 Tips Purple

    Objavujte, rozmaznávajte a vybuchujte orgazmickou slasťou! Tento vibrátor vám pomôže zamerať sa na konkrétne citlivé body na vašom tele a neuveriteľne ich stimulovať. Vyberte si z 2 vymeniteľných silikónových nadstavcov a 10 vibračných režimov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Chcete vrnieť slasťou ako tá najspokojnejšia mačička? Tak to jedine s touto nádhernou hračkou, ktorá bude vďaka jedinečnej technológii tlakových vln zmyselne nasávať váš klitoris a prinášať vám jeden orgazmus za druhým. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a objavte v seba nielen vášeň, ale predovšetkým nadpozemské orgazmy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Chcete sa rozžiariť blahom? Tento vibrátor urobí z tých najvšednejších dní výnimočné dni! Jeho pôvabný trblietavý dizajn budete milovať rovnako ako výkonné vibrácie, ktoré poškodia vaše citlivé miesta. Vyrobený je z bezpečného materiálu a jeho chod je diskrétne tichý. Potešte sa niečím výnimočným, vy si to totiž zaslúžite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najlepšia stimulácia je tá najpresnejšia stimulácia! Tento vibrátor je vyrobený tak, aby ste s ním mohli dráždiť tie najcitlivejšie miesta na vašom tele. Jeho malá flexibilná hlava vám pomôže objaviť vzrušujúce pôžitky a 3 + 7 vibračných nastavení a vzorov urobí vaše príjemné pocity rozmanité a zmyselné. Urobte si to peknné a presné!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. James 9 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Jamesa na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je plochý, anatomicky tvarovaný a poteší vulvu, klitorisu aj análik zároveň. Môžete ho nosiť jednoducho v nohavičkách a použiť aj vo vode, je totiž vodotesný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Hľadáte všestranný vibrátor prvotriednej kvality, ktorý vás rozhodne nikdy nesklame? Práve si prezeráte vibrátor Dip, tú najlepšiu klasiku, ktorú si môžete dopriať. Poteší vás vo vnútri alebo vonku podľa toho, na čo budete mať práve náladu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    WTF! Wand to Fuck? Áno! Možno sa už chvejete nedočkavosťou, až okúsite 10 omamných vibračných funkcií. Flexibilná hlava z úchvatne príjemného silikónu a výkonný motor budú láskať nielen citlivé intímne miestečká, ale pokojne aj unavené svalstvo po celom tele. Užite si hot sólo hrátky aj párové šantenie s nádhernou Wand to fuck!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Láka vás vyskúšať niečo nové a ešte viac si spríjemniť romantické chvíľky? Lovelife vibrátor na prst bude tou pravou pomôckou pre všetkých, ktorí chcú okúsiť intenzívnejšie zážitky a zároveň si potrpia na kvalite a modernom dizajne. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru a výkonným vibráciám sa hodí nielen na predohru, ale aj na milovanie. Potešte sa ním a milujte sa ešte viac!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Threesome 1 Pink

    Inovatívne Satisfyer Threesome 1 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Pleasure Black

    My vieme, že vy milujete vkusné a elegantné hračky! Máte totiž štýl, a práve preto vás zaujala aj táto mini vibračná hlavička v luxusnom prevedení od Pillow Talk. Poškodí váš klitoris a ohromí vás vzrušujúcou silou, pretože v sebe ukrýva super výkonný motor. Vďaka kompaktnému dizajnu ju môžete mať neustále pri sebe a skvele sa hodí aj na cesty!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Groove Pink

    Nájdite svoj nový groove s PalmPower Groove! Je to pomerne malá vibračná hlavica, ktorá je pripravená vám poskytnúť zábavné vibrácie a vzrušujúce pocity. Jej motor je poháňaný technológiou PowerBullet, čo sľubuje neuveriteľnú úroveň vibrácií, ktorá vás vezme až do neba. Vyberajte si zo 4 rýchlostí a 3 vzorov a vychutnajte si každý jediný pocit z príjemnej masáže boľavých svalov či erotogénnych zón.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Až tento vibrátor vezmete do ruky, príjemne vás prekvapí jeho ergonomický tvar, aj dokonalá hebkosť kvalitného silikónového materiálu. Bol navrhnutý presne tak, aby perfektne padol do ruky a cielil ako na vnútornú, tak vonkajšiu časť ženských intímnych partií. Bude tak zároveň stimulovať G-bod aj klitoris a vášnivo vás dovedie až k neuveriteľnému orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Remote Control Purple

    Dokážete udržať tajomstvo? Tento vibrátor totiž ono a keď budete chcieť, schováte ho v sebe a svojich nohavičkách a vydáte sa za vzrušením. Jeho vibrácie budú mieriť presne tam, kde ich budete potrebovať – na G-bod a na klitoris. Tak sa chopte ovládača a vyberte si z 10 úrovní stimulácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Naše myšlienky, pocity, presvedčenia a postoje môžu pozitívne alebo negatívne ovplyvniť naše biologické fungovanie. Inými slovami, naša myseľ môže ovplyvniť, aké zdravé bude naše telo! Na druhú stranu to, čo robíme so svojim fyzickým telom (čo jeme, ako veľmi cvičíme, dokonca aj naše držanie tela), môže ovplyvniť náš duševný stav (opäť pozitívne alebo negatívne). To má za následok zložitý vzájomný vzťah medzi našou mysľou a telom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickou hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Tento mini vibrátor vás poteší výraznou diamantovou textúrou, guľatou mäkkou špičkou a tiež 10 vibračnými funkciami pre vzrušujúcu rozmanitosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Pôvabný vibračný skvost pre G-bod alebo prostatu! Tento kompaktný vibrátor od Sweet Smile je dômyselne zakrivený tak, aby pohodlne zacielil na vaše citlivé miesta. Navyše je tiež flexibilná a má praktické koncové očko. Vyberte si z jeho 12 vibračných režimov a nechajte sa pohladiť hebkým silikónom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslúžte si relax ako vo wellness pokojne každý deň! Pýtate sa, ako si ho zariadiť? Odpoveďou je táto masážna hlavica. Bude rozmaznávať svaly po celom vašom tele, ale aj dráždiť intímne miesta. Užívajte si úžasne príjemné (intímne) masáže kedykoľvek budete chcieť, sama alebo s partnerom a zažite vzrušenie aj uvoľnenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 505

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.