×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 65 až 96 z celkom 877

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Scarlett a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Mega Fuck Slut Mega Masturbator

    Predmet vašich snov - dokonalá a poslušná žena, prsia déčka, okrúhle boky a tesný pas. Poďte tento sen premeniť na skutočnosť! Máme pre vás takú, po ktorej už dlho túžite. Je úžasná, nechá si všetko páčiť a nemôže sa dočkať, až spozná všetky vaše obľúbené polohy a tie najtajnejšie fantázie.

    1 149 €

    939 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Ultimate Fantasy Dolls Bianca Flesh

    Je krásna, je jahodovo blond a je nadržaná. Má dokonalé prsia, perfektne upravené nechty, úprimné oči a dychtivú vagínu. Je vypracovaná, je ako živá a je pripravená plniť vám všetky sny. Je dokonalá. Volá sa Bianca a môže byť iba vaša!

    2 309 €

    1 729 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Ženské telo ako živé! Áno, to je ona, Margaret, vaše nové dievča, ktoré už teraz vie, čo chcete a potrebujete zo všetkého najviac. Už sa nemôže dočkať, až spolu budete objavovať vaše vášnivé túžby a prežívať divoké chvíľky. Podľahnite jej krásnemu telu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centrá. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly DUDE! Mega Masturbator

    Snívate o nekonečnej prechádzke na penise, ktorý nikdy nezmäkne? Položte si svojho nového milého na chrbát, ľahko nalubrikujte a vydajte sa s ním na cestu krajinou vzrušenia. Dotýkajte sa jeho sexi tela, vyrysovaných buchtičiek na bruchu, mužnej hrude a vychutnávajte si ho v sebe jeho tvrďáka s veľkosťou 20 cm. Ste pripravení splniť si svoje fantázie?

    649 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Suck-O-Mat 2.0

    Úžasné vyfajčeníčko kedykoľvek sa vám zachce? Je tu nová verzia obľúbeného masturbátora Suck-O-Mat! Je úžasne silný, výkonný a ponúkne vám až 200 sacích impulzov za minútu! Takto extrémne realistickú simuláciu orálneho sexu ste ešte nezažili! Nechajte sa vyfajčiť a vyberte si takú rýchlosť, ktorá splní vaše aktuálne požiadavky.

    619 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Objavte dildo, ktoré vám vezme dych! Volá sa Gravity a prichádza s ním na trh celosvetovo obľúbená značka Lovense! Gravity vás úplne ohromia funkciou automatických prírazov a vibrácií, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu. Vďaka svojej silnej koncovej prísavke priľne na akýkoľvek hladký povrch a prispôsobí sa vám pre dokonalý zážitok pri sólo hrátkach a skvelý bude aj ako parťák do trojky!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 7

    S HydroXtreme 7 získate to najmocnejšie, čo v súčasnosti značka Bathmate ponúka! Jej unikátny patentovaný dizajn disponuje mnohými účinnými doplnkami, napríklad ručnou pumpou, ktorá pre skutočne extrémne výsledky pracuje s vodou a prináša aj absolútnu pohodlie nielen vo funkcii ovládania, ale aj pre váš penis. Ak pochybujete o svojej veľkosti a túžite po niečom väčšom, HydroExtreme je tým najlepším riešením!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 57 XL

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    299 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Valentina Masturbator

    Vaše sny sa stanú skutočnosťou len a iba s prekrásnou Valentinou a jej vyšpúlenou vagínou! Podľahnite jej hebkému telu aj sexy tvári s pootvorenou pusinkou, ktoré pohltia váš penis, rovnako ako jej análik a pošvička. Valentina k vám síce bude otočená chrbtom, ale tým správnym spôsobom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím nechala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ a povrch z 24kt zlata sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Je vôbec možné, aby to najlepšie bolo ešte lepšie? No áno! F-Machine Pro 4 je ešte lepší ako jeho predchodcovia! Práve si prezeráte novú úroveň dokonalosti, ktorú predstavuje kvalitný, hladký, tichý a spoľahlivý výkon, ktorému môžete dôverovať a zveriť mu svoje potešenie.

    1 539 €

    849 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Fucking Machines Power Banger

    Šukací stroj od obľúbenej značky Doc Johnson vám zaručuje vynikajúci výkon a nekonečné hlboké potešenie. Má nastaviteľné rameno, ktoré si nakloníte podľa svojich potrieb do všetkých obľúbených pozícií, kým 4 silné prísavky na základni budú celý stroj držať na svojom mieste bez ohľadu na to, ako divoko sa budete práve hrať.

    919 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Toto je Lorna, vaša nová luxusná roštenka! Je plne automatická a ohromí vás funkciami, ktoré nemajú obdoby. Jej možnosti si budete vyberať cez diaľkové ovládanie a jedno je iste už teraz - čaká vás s ňou život plný vášne a sexuálneho uspokojenia!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka i funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo Čierna

    Hugo je výnimočný silikónový masážny prístroj pre mužov, ktorí chcú dokonale preskúmať stimuláciu svojej prostaty. Vďaka dvom motorom a výborne anatomicky tvarovaným výbežkom poskytuje Hugo intenzívne dráždenie prostaty i hrádze - priestoru medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • AK Super Series G1 Automatic Handheld Sex Machine

    Aj šukací stroj môže byť stelesnením pôvabu, sily a elegancie! Predstavujeme G1 Automatic Handheld Sex Machine, luxusný, automatický a presný nástroj pre nové výšiny vašich sexuálnych zážitkov. Oddajte sa jeho vzrušujúcu funkciu prírazov a objavte realistické bezkonkurenčné zážitky a novú úroveň intimity.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Zažite tú najlepšiu masáž prostaty všetkých čias! Zaistí vám ju Lovens Edge 2 Prostate Massager, ktorý perfektne zacieli na to pravé miesto, a navyše si budete môcť úrovne vibrácií voliť skrz mobilnú aplikáciu. Okúste nové možnosti intenzívneho potešenia vylepšenej verzie stimulátora prostaty, užívajte si pokojne aj na verejnosti a zverte sa do rúk kvalitnej hračke od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky Lovens.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Adel Onahole Masturbator

    Hľadáte niečo naozaj skutočné, čo by vám dokonale nahradilo živú vagínu či anál? Hoci sa to môže zdať nereálna úloha, opak je pravdou a vy si práve prezeráte nádhernú Adel, ktorá sa vám nastaví kedykoľvek len budete chcieť. Pýši sa dokonalými telesnými proporciami a jej milostné otvory majú úchvatné stimulačné textúry. A čo je najlepšie, keď ju vložíte prst do pošvy a začnete ju dráždiť na malom hrbolčeku, ucítite, ako tvrdne, wow!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Túžite po neuveriteľnom orálnom sexe a úžasnej stimulácii bodu G? Získajte to najlepšie z oboch svetov s Her Ultimate Pleasure Pro! Táto neuveriteľne šikovná hračka je vylepšenou verziou pôvodného Her Ultimate Pleasure a je ešte lepšia! Dostaňte sa cez okraj strhujúcej extázy a zažite maximálnu slasť!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Rim Seat 2.0

    Robustné, pevné as nastaviteľnou výškou, toto Brutus sedátko určené na slastný rimming má všetko, čo od neho potrebujete! Choďte do toho naplno a hlboko, bude to príjemné a pohodlné!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Orctan Automatic Masturbator

    Vynálezca Womanizer predstavuje novinku, je tu Orctan, najpokročilejší stimulátor orálneho sexu na svete! Je to automatický masturbátor, s ktorým okúsite autentické zážitky pripomínajúce slastný orálny sex. Hračka budúcnosti s masážnymi valčekmi a 9 programami pre vzrušenie, ktoré končia orgazmom. Vyskúšajte aj funkciu power-boost pre maximálnu silu a 3 automatické režimy.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Morgpie a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Victoria Masturbator

    Victoria bude len vaša, s priateľmi ju radšej nezoznámte, mohli by sa zľaknúť jej orgazmického výrazu, dokonalých pŕs a predovšetkým jej pripravenosťou na váš penis. Je tak skutočná, provokatívna a šukatelná. Vychutnajte si všetko, čo vám ponúka - sexy pootvorenú pusinku, krásnu vagínu a rajcovný análik.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 877

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.