×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 877

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Fuck My Face Brunette

    Otvorte krabicu, zoznámte sa s touto očarujúcou a žmurkajúcou brunetkou, pusťte si svoje obľúbené porno a rozdajte si to s jej dokonalou tvárou, pritiahnite si ju za vlasy a nechajte túto rozkošnú mačičku vysať vás do poslednej kvapky. Žiadna iná hračka vám ho nevyfajčí tak realisticky ako brunetka Fuck My Face.

    379 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

    Klietka cudnosti Enemy No 2 má transparentnú farbu a elektro-stimulačné funkcie. Držte búrlivú túžbu svojho partnera pod zámkom, obmedzte jeho slobodu, zabráňte erekcii a sama rozhodnite, kedy ho pustíte von a predovšetkým, koľko elektro-stimulačných šokov dneska dostane. Klietka disponuje 3 odnímateľnými vodivými plochami, z ktorých 2 sú postranné a tretia je vo forme soundingu, teda malého dilatátora, ktorý sa zavedie do močovej trubice.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Čierna

    Úplne dokonalá sada od obľúbenej značky Doc Johnson. Ste pripravení na poriadne vyvádzanie? Táto sada obsahuje postroj, na ktorý pomocou Vac-U-Lock systému pripevníte jedno z 3 díld rôznych rozmerov. Dildá sú špeciálne tvarované, aby účinne stimulovali tak citlivú prostatu, a ich veľkosti sú rozdielne, aby ste si mohli vybrať práve takú, ktorá zodpovedá vašim skúsenostiam a potrebám.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Ultimate Fantasy Dolls Carmen Flesh

    Je krásna, je bruneta a je nadržaná. Má dokonalé prsia, perfektne upravené nechty, úprimné oči a dychtivú vagínu. Je vypracovaná, je ako živá a je pripravená plniť vám všetky sny. Je dokonalá. Volá sa Carmen a môže byť iba vaša!

    2 309 €

    1 729 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Nicole a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 149 €

    879 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass Vault Locking Ass Expander

    Milujete análne hrátky? Ak je vaša láska skutočná, určite ju budete chcieť posunúť na novú úroveň s tou nevšednou hračkou z kvalitnej nerezovej ocele. Je ideálny pre výstredných milovníkov análneho otroctva a pomocou kľúča roztiahnete za zadnými dvierkami jej „okvetné lístky, ktoré svojho nositeľa či nositeľku maximálne vyplnia. Následne hračku uzamknete na mieste a kolík si bude držať svoju roztiahnutú pozíciu. Hlavne ten kľúčik od zámku v základni nestratiť, inak kolík von už nedostanete!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Túžite po majstrovskom automatickom diele a láske na prvý pohľad? HiSmith je značka špecializujúca sa na šukacie stroje a táto ich novinka v sebe ukrýva ešte silnejší motor a je vybavená aj diginálnym displejom na ovládači. 4.0 Sex Machine bol zostavený tak, aby bol multifunkčný, kreatívny, silný a tichý. Nechajte ožiť svoje fantázie a nainštalujte si do mobilu aplikáciu, ktorá vám umožní ovládať stroj pokojne z druhého konca sveta!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Snívate o neuveriteľnej slasti spojenej s dokonalou masturbáciou? Predstavujeme masturbátor, ktorý má potenciál zmeniť vám život! Disponuje jedinečnou technológiou, ktorá vás pohltí! Navyše, celú akciu budete sledovať skrz priehľadné okienko a na vlastné oči tak uvidíte, ako funguje 10 vibračných režimov a 7 otočných krúživých funkcií poháňaných praktickým a silným dobíjacím motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    Táto neuveriteľne nadržaná nymfomanka s dokonalou postavou čaká len a len na vás! Je úplne realistická a to nielen na pohľad, ale aj na dotyk a zasunutie. Bude vás baviť nielen jej nenásytná vagínka, ale tiež pichu chtivý análik a prekrásne pevné prsia. Hľadáte tú pravú? Práve ste ju našli! Len sa poponáhľajte, aby vám ju niekto nevyfúkol, takáto cica sama dlho nebude!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Chcete niečo viac, než je obyčajný masturbátor? Handy je najmodernejšia interaktívna sexuálna pomôcka, akú kedy svet vidieť! Riadi sa filozofiou sex pozitivity a prináša nové neuveriteľné možnosti potešenia. Prispôsobte ho svojim túžbam, nastavte si úchop aj dĺžku zdvihu presne tak, ako potrebujete a chcete!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Šukací stroj na splnenie všetkých vašich fantázií! Skrýva v sebe výkonný motor so silou 370 otáčok za minútu a rozparádi vás dĺžkou prírazu 3 cm. Okrem toho si budete môcť vyberať z 3 rýchlostí prirážania a čerešničkou na torte je ovládanie skrz aplikáciu na diaľku. S Mini Capsule Sex Machine sa vaše sny stanú skutočnosťou za všetkých okolností!

    369 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBotz Bangin Bench EZ-Ride Sex Stool with Handles

    Račte nasadať! Potom sa chopte riadite, nájdite stabilitu a pohodlie a rozbehnite to! S týmto jedinečným kúskom erotického nábytku si vyhráte sama aj v páre. Bude len na vás, či siahnete po obľúbenom dilde alebo radšej prizvite partnera. Jedno je isté už teraz - bude to sebavedomá jazda, v ktorej vás podporia flexibilné popruhy, vďaka ktorým môžete hopsať, vznášať sa, jednoducho čokoľvek!

    279 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najpredávanejšia séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Obľúbený Milker teraz s viacerými nadstavcami a textúrami pre ešte intenzívnejšiu orgazmickú extázu! Nechajte túto šikovnú mašinku menom Super Milk Stroker Machine urobiť všetku prácu za vás a vy si len užívajte. Super Milker je totiž navrhnutý tak, aby vám doprial stimuláciu, honenie a sanie automaticky bez vašej akejkoľvek námahy. Toto balenie disponuje hneď 4 nadstavcami pre rozdielne zážitky, to všetko ukryté v diskrétnom kufríku, ktorého obsah bude len vaším tajomstvom.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibračný masturbátor plný divokej fantázie! Umožní vám realistick preniknutie do nadržanej pošvy a vo vnútri vás ešte poláska na žaludi šikovný jazýček. Doprajte svojmu penisu 3 rýchlosti a 4 funkcie vibrácií od vulvy a jazyka.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Catsuit 2900068 Red

    Sexi červený latexový overal pre podčiarknutie vašej dravej nespútanosti! Zvodne obopne vaše telo ako druhá koža a stojačik vám dodá na vážnosti. Disponuje 2 zipsami, prvý z nich sa pne cez hrudník a druhým potom môžete odhaliť rozkrok alebo zadoček.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson a Motorbunny dali hlavy dohromady a spoločne vytvorili tento vibrátor v štýle sedla, ktorý ako jediný na svete vie prirážať a je kompatibilný s patentovanou technológiou Vac-U-Lock. Užite si nezameniteľnú silu Motorbunny, okrem vibrácií sa nechajte rozparádiť aj prírazmi a nezabudnite si k tomu prizvať svoje obľúbené Vac-U-Lock dildo.

    2 689 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Milujete poriadne kozičky a neviete sa nabažiť ich hňahňania? Kozičky Banging Bitch budú len vaše a rovnako ako kúzelná vagínka budú pripravené vám kedykoľvek plniť priania! Poďte sa vyriadiť, dať si trochu hardcoru a przniť prsíčka, vagínu i análik, bude to takmer skutočné alebo možno ešte lepšie než skutočný sex!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 58 XL Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného tvaru a výstrekov!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Predstavujeme vám HydroXtreme 9, ktorý posúva proces zväčšovania penisu na báze vody na úplne novú úroveň. Ide o absolútne najvýkonnejšiu pumpu, ktorá je v súčasnej dobe dostupná na trhu a to v celosvetovom meradle.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Xtreme

    Vibračná hlavica stvorená pre mužov, a nielen pre nich! Predstavujeme Man.Wand Extreme, výkonnú, elegantnú a kvalitnú masážnu hlavicu s 2 nástavcami pre extrémnu stimuláciu penisu. Vyberte si z jej 5 vibračných režimov a 3 intenzít a nechajte sa pohltiť zmyselnou silou vibrácií, ktorá znamená dokonalé potešenie.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sex Room Remote Control Thrusting Machine Black

    Hľadáte mašinu, ktorá vám dopraje všetko, po čom túžite? Tento sexuálny šukací stroj uspokojí vaše fantázie za všetkých okolností! Vyberte si klasické dildo alebo dvojité pre fantastický dvojitý prienik a podľahnite sile vzrušujúcich ťahov!

    599 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 877

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.