×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 129 až 160 z celkom 877

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • MAN.WAND Xtreme

    Vibračná hlavica stvorená pre mužov, a nielen pre nich! Predstavujeme Man.Wand Extreme, výkonnú, elegantnú a kvalitnú masážnu hlavicu s 2 nástavcami pre extrémnu stimuláciu penisu. Vyberte si z jej 5 vibračných režimov a 3 intenzít a nechajte sa pohltiť zmyselnou silou vibrácií, ktorá znamená dokonalé potešenie.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Ethen ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, stláčajte ho, hlaďte a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Chcete mať svoju guľatú zadničku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejšiu vagínu? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú, veľkú a nadržanú! Bubble Butt Bitch má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Nechajte ju, aby bola len vaša!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Quake

    Toto nesmie uniknúť vašej pozornosti! Predstavujeme vám super silnú vibračnú hračku menom Quake, ktorá je určená na súčasnú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň. Má úžasne flexibilný krk, takže sa ľahko prispôsobí vašim telesným kontúram a dopraje vám skutočne intenzívne orgazmy. A čo je najlepšie? Rovnako ako ostatné Lovense hračky hračky sa aj Quake ovláda cez aplikáciu v mobile!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Objevte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a smyslné vibrácie budete zdieľať so svojim protějkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkam a prvotriedne silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Fleshlight on a Mission

    Milujete svoj Fleshlight a stále premýšľate, ako by to s ním mohlo byť ešte o niečo lepšie a realistickejšie? Keď ho umiestnite do tohto modelu Liberator, budete doňho prenikať v dokonalom uhle v misionárskej polohe. Prizvite k svoju partnerku a užite si to pokojne aj s ňou!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Sex Machine

    Sólo aj párová jazda, ovládanie na blízko aj z druhého konca sveta, taký je šukací stroj od Lovense. Jeho stabilná robustná konštrukcia má jednoduchú montáž a pri používaní je stroj skvele tichý, takže vaše súkromie zostane zachované. Navyše je to tiež prvý sex stroj na svete, ktorý má dva konce a používať ho teda môžu dve osoby naraz. Poďte objaviť ďalšie podrobnosti.

    1 539 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Hismith HS18-APP Pro Travel Mini Sex Machine with App and Remote

    Hľadáte profesionála, do ktorého sa zamilujete na prvý pohľad a budete ho môcť vziať aj na cesty? Našli ste ho, toto je HiSmith Pro Travel šukací stroj, ktorý je tu preto, aby splnil vaše vzrušujúce fantázie o hlbokom a nekonečnom prenikaní. Vyberte si vhodný uhol, rýchlosť a režim prirážania, pripevnite dildo, využite prísavku na upevnenie na stenu a rozbaľte to!

    549 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Fialová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo PowerBlow & Feel Victoria June Mouth Combo Set

    Nádherná prsnatá bruneta Victoria je jednou z najžiadanejších hviezd v porno odbore. A viete čo? Teraz môže byť vaša! Zaujíma vás, aký by to s ňou ani bolo? Spárujte úžasný masturbátor FeelVictoria so super moderným PowerBlowom a nebudete sa môcť diviť, aké úchvatne skutočné to bude! Jej sexy pusina (tvarovaná podľa pier skutočnej Victorie) vás bude nasávať, až sa vám z toho zatočí hlava!

    229 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Europe Magic Wand Massager

    Prahne celé vaše telo po výkonných vibráciách? Doprajte si ich! Masážna hlavica Europe Magic Wand svoju silu získava priamo zo zástrčky (230 V) a zažijete s ňou teda viac parády než s podobnými prístrojmi na baterky. Vychutnajte si vibrácie, ktoré ďaleko presahujú to, na čo ste zvyknutí, a zažite skutočnú spokojnosť!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Fialová

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Šedá

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej striebornej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Big Titty Torso Skin

    Nie je nič lepšie ako stláčanie kozičiek, súhlasíte? Ak áno, tak pozerajte, aké kozene má toto sexi torzo, je to presne to, čo potrebujete? Masívnym poprsím to nekončí, na vašu pozornosť sa teší aj realisticky vymodelovaná vagína so vzrušujúcou vnútornou textúrou a tesný análik. Prenikajte, stláčajte, rozmaznávajte, užívajte!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Ten zmyselný pohľad očí a tak rajcovné krivky jej tela, ach! Zoznámte sa s Herou, vašou novou milenkou, ktorá vás nikdy nesklame a kedykoľvek vám ochotne ponúkne svoju vagínku, prdelku aj pusinku. Vaše túžby sú jej poslaním, tak sa ponorte do jej mäkkého a pružného tela ešte dnes!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Miki 6kg Small Sex Doll for Beginner Masturbation

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Miki a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, neposlušné poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Zažite najlepšiu masturbáciu všetkých čias a nepohite pri tom ani prstom! Inovatívna technológia, ktorá bola pri výrobe tejto jedinečnej hračky použitá, vám vezme dych. Už žiadne unavené ruky a natiahnuté zápästia, pohodlne sa uvelebte a nechajte Suck-O-Matt urobiť všetku prácu za vás. Mäkkučký silikón si váš penis zamiluje na prvý dotyk a vo chvíli, keď sa hračka rozpohybuje a bude vzrušujúcim saním bude simulovať vášnivo rozpálené pusinky, si uvedomíte, že je to láska na celý život!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Skin

    Prahnete celým svojím telo po divokých jazdách a análnom potešení? Toto extrémne realistické torzo Perfect Ride vám nabídne penis pohybujúce sa v ľubovoľnom smere, veľké varlaty a príjemný análny otvor. Je to sympaťák so svalnatým hrudníkom a sixpackom. Spoznajte jeho vášne a skombinujte ich s tými svojimi, čaká vás úplná slasť!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinečná prémiová hračka, ktorá sa postará o to, aby váš život bol naplnený spokojnosťou, harmóniou a úžasnými orgazmami. Womanizer Duo 2 bude pomocou technológie Pleasure Air tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Čo z toho vyplýva? Tie najlepšie chvíľky slasti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Limitovaná We-Vibe edícia pre vaše maximálne potešujúce zážitky! We-Vibe oslavuje 15 rokov a pripravil si pre všetkých milovníkov a milovníčky balenia dvoch bestsellerov – párový vibrátor Sync 2 a intenzívny vibrátor Tango X. Objavte s touto úchvatnou dvojicou nezabudnuteľnú slasť!

    299 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Sofia

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy Summer Sofia, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné zelené očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Ditu a získajte tak sexymilenku aj chápajúcu partnerku, ktorá vás vďaka svojej menšej veľkosti môže sprevádzať aj na cestách. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Light

    Je čas naplniť svoje sexuálne fantázie a premeniť ich na skutočnosť ! Pomôže vám k tomu tento nádherný zadoček Perfect Ass XL. Je nádherne mäkký a poddajný, pretože je vyrobený z Fanta Flesh materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej kože. Je príjemne guľatý a ideálny na stláčanie, masírovanie i búchanie . Vyberte si dvoch tesných dierok, ktoré majú vzrušujúcu textúru a vychutnajte si realistické zážitky!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Daisy 18.8kg Big Ass Realistic Pussy Sex Doll with Tantabutt

    Milujete veľké bucľaté zadočky? Cítite sa osamelo a nemáte do čoho pichnúť? Odpovedali ste „áno“? V tom prípade ste na správnom mieste! S radosťou vám predstavujeme zvodné Tantaly zadočky, ktoré naplnia vaše sexuálne fantázie! Vyrobené sú z mäkkého a kvalitného TPE materiálu, ktorého je radosť sa dotýkať. Tak už nečakajte a ulovte si svoj zadoček na búchanie, hladenie, maznanie aj prznenie!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Playsuit 2910098

    Zvodná, sexi a možno aj hravá latexová kombinéza pre mužov, ktorí vedia, čo chcú. Má krátke rukávy i nohavice a obopne telo ako druhá koža. Obojsmerný zips začína na krku, pokračuje cez hruď a rozkrok a končí až nad zadkom. Nenechajte sa príliš vyzývať k vzrušujúcej zábave.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Snívate o sexi prdelke, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnica! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Túžite po nekonečnej jazde na stoporenom penise? Máme tu pre vás tú najpodstatnejšiu časť z muža v životnej veľkosti, s ktorou si užijú dámy aj páni. Pôvabný penis je veľmi realistický a uspokojivý tak v análiku, ako i vo vagíne. Urobte radosť buď sebe, alebo tento skvost darujte ako vtipný či veľmi účinný darček!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Wedge/Ramp Combo Purple

    Uspokojenie má s Liberator Combo nekonečný rozmer, pretože kombinuje Liberator Wedge a Ramp. Spojenie týchto dvoch unikátnych tvarov prináša revolúciu vo vašom sexuálnom živote. Poťah z mikrovlákna zaisťuje pevné držanie dielov na sebe.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Čo sa týka erotických hračiek, ste naozaj náročný? Máme pre vás adepta z radov masturbátorov, ktorý splní vaše požiadavky. Na prvý pohľad vás zaujme moderným vzhľad, a čo potom tie funkcie!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 877

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.